BTW Bohuš, držím palce

To že si mysliš že by tam bol dobrý jeden môže byť len tvoj subjektívny pohlad , uvidi sa časom..pri FV by museli hybať kostrou podla jeho nôty..ak nejdeš s nim , si jeho nepriateľ. Preto vo vedeni musi byť človek ktorý ma chuť a cit riešiť problém s citom a duchovnosťou..a nie vidieť nepriateľa v štyle "ak nejdeš so mnou, ideš proti mne" Vo vedeni ma byť vyvažený človek , kým BK naozaj je..Novému vedeniu držim palce a pevne nervy i Božieho požehnania.valso napísal:...
Prepáč, ale to čo si tu napísal, sa mi zdá dosť urážlivé na to, že sa tváriš ako zapálený kresťan. No neviem, či je toto v súlade s prístupom Ježiša k ľuďom. Takže ak si si predstavoval, aby to fungovalo v cirkvi takým spôsobom, ako sa tu vyjadruješ, tak som veľmi rada, že to nedopadlo podľa tvojho želania.valso napísal:...
valso napísal:To ze bol zvoleny BK je dobrym predpokladom, ze kazatelia budu mat dalsie 4 roky relativny klud a pokojny zivot..............
Dave prepáč, ale sama som administratorom na dvoch strankach niekoľko rokov a chodí tam veľa ľudí, aj napriek tomu dodržujeme pravidlá, ignorácia v daných prípadoch vôbec nie je vhodná a treba naopak ukázať človeku že niečo prehnal. Boh nám dal tiež pravidlá, bola tu bytosť ktorá ich raz v n Nebesiach porušila a keby to bol Všemohúci ignoroval čo by sa stalo? preto ak sa prekročí hranica čo sa aj prekročila netreba sa obávať obvinenia že by vás niekto nazval cenzuristmi..no a čo? dôležitý je postoj v takýchto situáciach. Ignoracia často vyzerá ako súhlas..Hlavne ak ide o urážky nejakéj osoby už vôbec to nie je vhodné..Nechceš ublížiť jednej osobe ktorá uráža ale čo tá druhá strana?Dave napísal:[mention]ngma[/mention] môžeš ako prihlásený používateľ použiť funkciu "nahlásiť príspevok". Inak som presvedčený, že admin tieto príspevky nevymazal nie preto, že by s nimi súhlasil, ale preto, že nechce cenzúru. Potom, pri cenzurovaní, by sa zase niekt mohol ozvať, že admin maže príspevky, ktoré mu nevyhovujú a na tomto fóre prezentuje len jeho názory - kto potom posúdi, či tá cenzúra bola na mieste? My vieme, že to [mention]valso[/mention] prehnal, ale myslím, že ak mu to dá pokojný spánok, nie je dôvod prečo to mazať. A na nás ostatných, ktorí s jeho tvrdeniami nesúhlasíme, je už len to, že by sme ho mali ignorovať, nech ho v pridávaní takýchto príspevkov nepodporujeme.
Rozumiem, že každý mal/má svojho kandidáta, ktorého by chcel vidieť na predsedníckej stoličke a vo vedení.valso napísal: ... Preto nechceli FV ani SO ...
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní