Lída Rohalová napísal: ↑08 Máj 2017, 21:09
Zpětná vazba na fórum A čo s tým pro adminy: Občas tu dostáváte pěknou čočku, tak jsem se rozhodla vypsat, co mi toto fórum v životě přineslo. Kéž je pro vás aspoň něco z toho povzbuzením.
https://pohledvzhuru.com/?p=258
Článek byl z webu vymazán, kdo o něj má zájem, tak mu ho pro
soukromé potřeby pošlu v mailu.
Ten článek je stále platný, i když by již mohl být doplněn současnou aktualizací.
Toto platí pro všechny články, které se týkají adventismu, mám je stále u sebe, ale už nejsou veřejné.
V případě potřeby je použiji.
Z toho webu jsem vymazala všechno, co se týkalo primárně adventismu.
Na svůj web budu psát současné věci, nebo ho úplně zruším.
Uvidím, podle časových možností a chuti vůbec něco psát.
Zatím to nechám ještě v "udržovacím režimu".
Zdejším adminům jsem dala vědět, že se již nezabývám adventismem a proběhla dobrá komunikace.
Za rozhodnutím nevěnovat se adventismu stojí další posun v mém vývoji, který by měl být směrem dopředu, ne dozadu.
Mám za to, že některé slušné weby věnující se adventismu odvádějí dobrou práci i z toho důvodu, že se věnují této teologii "z druhé strany" a mohou být v některých případech protiváhou oficiálních adventistických webů.
Své zkušenosti z adventismu s kýmkoliv proberu tak jako doposud. Jsou dobré i špatné. Nechci se však k adventismu neustále vracet umělým udržováním nějakého psaní o těchto věcech.
Nyní se věnuji katolické teologii i v kontextu životní praxe a své zkušenosti z jiných církví využívám.
Minulost nelze smazat (a také to nemíním dělat), lze ji zhodnotit a posunout se dále.
K tomu se ale vrátím úplně na konci využití tohoto fóra, kde jsem mohla na chvíli pobýt po odchodu ještě "se svými".
Asi jsem nebyla vždy vítaným hostem, ale byla jsem zde ráda.
Nebudu ale předbíhat.