Brat Kern st. je nový predseda SZ, aký je Váš názor?

Ankety na rôzne cirkevné otázky.

Čo si myslíte o novom predsedovi SZ – bratovi Kernovi st.?

Môžete označiť 1 možnosť

Zobraziť výsledky

Delegat?

Re: Brat Kern st. je nový predseda SZ, aký je Váš názor?

Neprečítaný príspevok od používateľa Delegat? »

DelegatXY napísal: Byt vnimavy je jedna vec, ale sudit tu, kdo tlieska skodradostne a kdo uprimne, kdo je nervozny lebo nevolia jeho delegata a podobne... ludia vy sa nebojite ani trochu vynasat takto sudy nad inymi?
Mily DelegatXY, najskor som si myslela, ze si pouzil toto meno, pretoze si sa konferencie zucastnil, ale teraz vidim, ze nemas paru o tom, co sa tam dialo. Keby si tam bol, urcite by si vedel, ktory potlesk mal Delegat2 na mysli. Ja som ho pocula a mozem povedat, ze nebolo pochyb o tom, co mal vyjadrovat (a urcite si toho boli vedomi aj ti, co tlieskali). Ak si tam nahodou bol, tak sa ospravedlnujem. Poprosim ta potom ale o vysvetlenie, co ine ako skodoradost by v tej situacii mohol spominany potlesk vyjadrovat? ::scratch::

Mirror

Re: Brat Kern st. je nový predseda SZ, aký je Váš názor?

Neprečítaný príspevok od používateľa Mirror »

DelegatXY napísal:
Delegát 2 napísal: Ja tam ist rano s tym, ze tam budem pomaly do dalsieho rana, tiez budem nervozny. Nikto z nas nemusi tusit, koho co doma cakalo, kdo co preziva... Ale tvrdit, ze ten sa kamarati s tym a preto je ofucany, ked zvolia hentoho alebo ten tlieska urcite ironicky, lebo je kamarat s inym, ktoreho nezvolili... nepripada vam to trochu privela? A este k tomu to takto odvazne riesit, nech si to cely svet precita.
Tvoj príspevok je manipulatívny, ale to ty dobre vieš. Snažíš sa kamuflovať otrasné správanie blízkych. Cieliš na tých, ktorý na konferencii neboli a podsúvaš im interpretáciu, ktorá je pre účastníkov absurdná. Chudáci boli nevyspatí, kdohovie, čo prežívajú doma... Zneužívaš dobrosrdečnosť druhých a apeluješ na city. Škoda ťa, mohol si toho pre cirkev veľa urobiť. A rukopisom taktiky sa podobáš na Anonyma...

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní