Brat Kern st. je nový predseda SZ, aký je Váš názor?
Brat Kern st. je nový predseda SZ, aký je Váš názor?
Čo si myslíte o novom predsedovi Slovenského združenia – bratovi Kernovi st.? (ďakujeme užívateľovi Jano za informáciu)
Re: Brat Kern st. je nový predseda SZ, aký je Váš názor?
to si akože naozaj nerobíš srandu?
Je to zaručená informácia, nerobil si srandu Jano?
Je to zaručená informácia, nerobil si srandu Jano?
a on s tým súhlasil? (asi blbá otázkaAtak napísal:je to tak bratia, teraz sa to odsúhlasilo

-
- Dátum registrácie: 12 Mar 2015, 10:13
- Zbor: Anonymov
- Kontaktovať používateľa:
A prečo by nešiel pred dôchodkom do Bratislavy?
To je predsa terno!

Na to sa pýtajú ešte pred začiatkom hlasovania a keďže sa hlasovalo, tak s tým súhlasiť musel.
Trochu blbá úvaha, podľa mňa.cogito napísal:A prečo by nešiel pred dôchodkom do Bratislavy?To je predsa terno!
-
A prečo blbá?Rajon napísal:Trochu blbá úvaha, podľa mňa.cogito napísal:A prečo by nešiel pred dôchodkom do Bratislavy?To je predsa terno!
no, prisudzuješ pohnútky, problém je to asi vždy, ale v tomto prípade si obzvlášť myslím, že neoprávnenecogito napísal:A prečo blbá?Rajon napísal:Trochu blbá úvaha, podľa mňa.cogito napísal:A prečo by nešiel pred dôchodkom do Bratislavy?To je predsa terno!
-
Kde si to zobral? Ja len vravím, že mňa by to takto napadlo, kebyže som ním.Rajon napísal:no, prisudzuješ pohnútky, problém je to asi vždy, ale v tomto prípade si obzvlášť myslím, že neoprávnenecogito napísal:A prečo blbá?Rajon napísal:Trochu blbá úvaha, podľa mňa.cogito napísal:A prečo by nešiel pred dôchodkom do Bratislavy?To je predsa terno!

Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní