Povedal som ti, aky je môj pohľad na samého seba.log napísal: ↑01 Jan 2019, 19:11Tusil som, ze nenajdes ani jednu vec, v ktorej by si bol podobny Bohu.Viktorrealita napísal: ↑01 Jan 2019, 12:10Prečo to vzťahuješ na moju osobu. Hovorím predsa všeobecne o človeku.log napísal: ↑22 Dec 2018, 17:32Ziskal si moju pozornost. Ktoru fyzicku ci dusevnu vlastnost mas podobnu Bohu ?Viktorrealita napísal: ↑22 Dec 2018, 14:19Človek bol stvorený na obraz Boží.Log napísal: Akoby si crevna bakteria myslela, ze dokaze pochopit myslenie cloveka, v ktoreho creve zije, ked sa k nej dotlaci natraveny chlieb
Ak mam byt uprimny, aj ja Ta vidim skor ako takeho maleho satana nez maleho boha.
Myslel som, ze seba poznas najlepsie a budes schopny dat aspon 10 fyzickych ci dusevnych podobnosti medzi Tebou a Bohom, aby si podporil svoju tezu, ze poznas Bozi pohlad na svet, pretoze si mu podobny.
Ak nechces alebo nevies hovorit o sebe, vezmi si ako priklad mna ?
Nech som ničím, aby Božie Slovo - Boh, bol pre mňa všetkým.
Je to satanský pohľad? Nezdá sa. Ináč by som sa povyšoval, že.
Presne to chce satan, aby si človek namýšľal - budete ako bohovia.
To je to, evanjelium podľa človeka - evajelium antikrista, ktoré nahovára človeku, že sa spasi vlastnou mocou - vlastnými skutkami.
No evajelium, ktoré učí, že sme spasení jedine z milosti Božej skrze vieru v toho, ktorý sa obetoval za naše hriechy - Ježiša Krista, že Boh už urobil všetko pre našu spásu a povedal - dokonané je, tak také evanjelium je evanjeliom Ježiša Krista.
Sme teda Božím dielom v Kristu Ježišovi.