Klam ateistů – nic stvořilo všechno

Založte diskusiu o kázni, ktorú ste si vypočuli. (Bolo by dobre, ak by názov obsahoval meno kazateľa a názov kázne, príp. dátum a miesto, kde bola prednesená. Dôležité je, aby bol v príspevku uvedený aj odkaz, kde sa dá kázeň vypočuť - archív na zborových stránkach, youtube, vimeo, ...)
Jiří Kupka
Dátum registrácie: 24 Sep 2016, 21:26
Kontaktovať používateľa:

Re: Klam ateistů – nic stvořilo všechno

Neprečítaný príspevok od používateľa Jiří Kupka »

Tisíc let a mnohokrát se loučit se svými blízkými, vidět umírat své praprapra...?
Jenom dva roky a nebýt u toho, jak vyrůstá Tvůj syn, nechat milovanou manželku samotnou...?
Tož to raději - upřímně - bez takové ošemetné volby... . Ale co my víme?
J.A.Komenský říká, že tak jak je život v těle matky přípravou pro život vezdejší, tak je život vezdejší přípravou pro život budoucí.
A protože o vezdejším životě nemá dítě v těle matky ani nejmenší tušení, tak... možná https://m.youtube.com/watch?v=BibNLUQG_-4

log
Dátum registrácie: 06 Nov 2017, 06:51
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa log »

Jiří Kupka napísal: 27 Feb 2020, 06:14 Tisíc let a mnohokrát se loučit se svými blízkými, vidět umírat své praprapra...?
Jenom dva roky a nebýt u toho, jak vyrůstá Tvůj syn, nechat milovanou manželku samotnou...?
Tož to raději - upřímně - bez takové ošemetné volby... . Ale co my víme?
J.A.Komenský říká, že tak jak je život v těle matky přípravou pro život vezdejší, tak je život vezdejší přípravou pro život budoucí.
A protože o vezdejším životě nemá dítě v těle matky ani nejmenší tušení, tak... možná https://m.youtube.com/watch?v=BibNLUQG_-4
Nejako som nepochopil ktory z tych dvoch mnou uvedenych variant z myslienkoveho cvicenia je ti blizsi.

Jiří Kupka
Kontaktovať používateľa:

Měl jsem za to, že je z mé odpovědi jasné, že ani jedna, Logu...

log
Kontaktovať používateľa:

Jiří Kupka napísal: 27 Feb 2020, 10:34 Měl jsem za to, že je z mé odpovědi jasné, že ani jedna, Logu...
Ok, odmietas sa hrat myslienkove hry. Mas na to pravo. Alebo odpoved poznas sam pred sebou a nechces s nou von. I to je v poriadku.

Jiří Kupka
Kontaktovať používateľa:

log napísal: 27 Feb 2020, 14:29
Jiří Kupka napísal: 27 Feb 2020, 10:34 Měl jsem za to, že je z mé odpovědi jasné, že ani jedna, Logu...
Ok, odmietas sa hrat myslienkove hry. Mas na to pravo. Alebo odpoved poznas sam pred sebou a nechces s nou von. I to je v poriadku.
Opět buď... , anebo..., logu? Můj svět není binární. Tvůj ano? Neodmítám myšlenkové hry, neznám odpověď před sebou a šel jsem se svým pohledem ven, který však nezapadá do Tebou nastavených mantinelů... .

log
Kontaktovať používateľa:

Jiří Kupka napísal: 27 Feb 2020, 16:30
Opět buď... , anebo..., logu? Můj svět není binární. Tvůj ano? Neodmítám myšlenkové hry, neznám odpověď před sebou a šel jsem se svým pohledem ven, který však nezapadá do Tebou nastavených mantinelů... .
Neviem co znamena binarny svet, takze Ti neodpoviem. Dolezite je ze sme zvazili tieto veci.

Jiří Kupka
Kontaktovať používateľa:

log napísal: 27 Feb 2020, 18:36 Neviem co znamena binarny svet, takze Ti neodpoviem. Dolezite je ze sme zvazili tieto veci.
A ja zase neviem, čo si teraz napísal, pretože vôbec nerozumiem slovenčine. Dúfam, že zváženie týchto vecí nebolo dôležité.
::hi::

Neregistrovaný

Neprečítaný príspevok od používateľa Neregistrovaný »

log napísal: 27 Feb 2020, 18:36
Jiří Kupka napísal: 27 Feb 2020, 16:30
Neviem co znamena binarny svet, takze Ti neodpoviem. Dolezite je ze sme zvazili tieto veci.

Logu co děláš ve školství, že neznáš pojem binární?

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných