Mysl Kristova
Re: Mysl Kristova
Lojziku si vážne vtipný. Ten kto sa tu bez servitkov navážal do druhých bol práve mikim, stačilo len keď mali iný názor. Mimochodom mikim tu tiež nevystupuje pod svojím menom.Označenie "sektár" nie je hanlivé, znamená to spôsob uvažovania a prejavovania. Múdry pochopí.
Hele nevykládej tady nesmysly ateisto, a když nemáš nic konkrétního tak buď raději zticha jen zbytečně zapleveluješ svými zbytečnými komentáři Ačostým.Neregistrovaný napísal: ↑11 Okt 2020, 12:17 Lojziku si vážne vtipný. Ten kto sa tu bez servitkov navážal do druhých bol práve mikim, stačilo len keď mali iný názor. Mimochodom mikim tu tiež nevystupuje pod svojím menom.Označenie "sektár" nie je hanlivé, znamená to spôsob uvažovania a prejavovania. Múdry pochopí.
Jiný neregistrovaný nelži, že když někdo nepřijímá moji nauku, která vůbec není moje, ale je biblická je zbloudilý, hloupý a často i nespasený. Ale máš pravdu, pokud nepřijímáš biblickou nauku a jen vědomě lžeš a podsouváš mi co jsem takto neřekl tak to spasený za své lhaní jistě nebudeš, protože všichni lháři skončí v ohnivém jezeře. Takže nevím co tady řešíš za nesmysly, když v podstatě nic konkrétního. Zase jen další kecy o ničem, co jiného bychom se asi mohli dozvědět od nepřihlášených když nic podstatnéhoJiný Neregistrovaný napísal: ↑11 Okt 2020, 10:43Když se tu Mikim nebo jiní ,,podepsaní" naváželi horšími slovy a urážkami do lidí podepsanými celým jménem a přijmením, tak si byl kde ochránče?
O Mikimovi tu někdo konečně napsal na plnou pusu co si o něm myslí a přitom popis podle mne i splňuje jeho chování na tomto fóru - odlišuje se od ostatních a každého, kdo nepřijímá jeho nauka považuje za zbloudilého, hloupého a často i nespaseného. To je docela trefný popis sektářství.
Takže Lojzo já bych neregistrovaného nazval někým, kdo sice nechce ven se svým jménem (ačkoliv je jednoduché si napsat místo neregistrovaný třeba jméno Jan Novák) ale jinak docela slušně napsal svůj názor.
Pořád mi to přijde slušnější než jak se chová někdy Mikim.
Když někdo něco napíše a odpůrce řeší pouze jeho anonymitu tak je to odvrácení pozornosti od tématu a popisuje se to často jako argumentační faul Ad Hominem.

User naser si!user napísal: ↑10 Okt 2020, 21:12 Mikim a jemu podobní nejsou křesťansky svéprávný.
Vždy se potřebují na někoho zavěsit. Novak, Varga, White, Veith, Muller.

mikime, zahlcuješ tu fórum, tapetuješ, urážaš. Založ si radšej svoju sektu, hňupe!
Na hrubý pytel hrubá záplata.
Nic nezahlcuji a od toho toto Forum je, aby se zde dávaly příspěvky a co nejvíce a hlavně podnětně se na dané téma diskutovalo, to ale Ty a jiní neděláš a jenom urážíš a posmíváš se mi a odvádíš pozornost, když zde dám podnětné kázání, které každého normálního křesťana duchovně povzbudí a třeba se i dozví něco nového.Neregistrovaný napísal: ↑17 Okt 2020, 13:56 mikime, zahlcuješ tu fórum, tapetuješ, urážaš. Založ si radšej svoju sektu, hňupe!
Pokud zde Vy neregistrovaní neumíte na nic reagovat a jen se posmíváte a zaplevelováváte jakoukoliv diskusi s cílem rozvrátit ji, pak sem vůbec nechoďte, protože se jen diskuzně ztrapňujete.
Přísloví 12:15 Hlupák je přesvědčen, že jde správně, kdo je však moudrý, dá si poradit.
16 Hlupákův hněv se projeví ihned, rozvážný člověk snese urážky.
17 Pravdomluvný člověk svědčí o pravdě, křivopřísežník podvádí.
18 Unáhlené řeči bodají jako meče, jazyk moudrých je ale jako lék.
19 Pravdomluvné rty obstojí navždy, prolhaný jazyk jen krátký okamžik.
20 Zlomyslní mají v srdci jen faleš, mírumilovní žijí v radosti.
21 Spravedlivým nic neublíží, darebáky stíhá samé neštěstí.
22 Prolhané rty se Hospodinu hnusí, kdo žijí v pravdě, ti jej potěší.
23 Rozvážný člověk umí své vědění tajit, hňup ale z plna hrdla křičí nesmysly.
Ty si posledný, kto tu má právo druhých moralizovať! Bež do hája aj s tými podnetnými kázaniami. Keď si myslíš, že ti ku spáse stačí zachovávanie soboty (každý si pod tým predstavuje niečo iné), nejedenie masa a neslávenie vianoc, potom si na veľkom omyle.
Samozřejmě zachovávání soboty ke spáse nestačí, pokud jsi přijal Boha Otce a člověka Pána Ježíše Krista za své spasitele, musíš zachovávat celé Desatero Božích přikázání, k tomu činit skutky milosrdenství tedy být ke všem bližním spravedlivý, přijat milost od jediného pravého Boha Otce JHVH a vydržet až do konce a zvítězit. Jinak asi spasen nebudeš a o spásu příjdeš.Neregistrovaný napísal: ↑18 Okt 2020, 12:26 Ty si posledný, kto tu má právo druhých moralizovať! Bež do hája aj s tými podnetnými kázaniami. Keď si myslíš, že ti ku spáse stačí zachovávanie soboty (každý si pod tým predstavuje niečo iné), nejedenie masa a neslávenie vianoc, potom si na veľkom omyle.
Jezení či nejezení masa tě nespasí, ale slavení vánoc pohanského svátku tě 100% k Bohu nepřivede.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní