Nebezpečné nástrahy kompromisu

Založte diskusiu o kázni, ktorú ste si vypočuli. (Bolo by dobre, ak by názov obsahoval meno kazateľa a názov kázne, príp. dátum a miesto, kde bola prednesená. Dôležité je, aby bol v príspevku uvedený aj odkaz, kde sa dá kázeň vypočuť - archív na zborových stránkach, youtube, vimeo, ...)
mikim
Dátum registrácie: 06 Júl 2016, 22:44

Nebezpečné nástrahy kompromisu

Neprečítaný príspevok od používateľa mikim »

Pěkné a pravdivé kázání (i celá bohoslužba) Mark Finley, samotné kázání začíná asi po 20 minutách...

http://www.3an.sk/pg_detail.php?id=70406

Laco
Dátum registrácie: 25 Jan 2017, 19:35
Kontaktovať používateľa:

Re: Nebezpečné nástrahy kompromisu

Neprečítaný príspevok od používateľa Laco »

Ja som sa rozhodol pre kompromisy. Samozrejme ortodoxný zo zboru ma ľutujú a modlia sa za mňa. Podla videa do nebies neprídem, ale pravdu povediac smutný s toho nie som, viac nedokážem.

ambassador
Dátum registrácie: 26 Jan 2016, 18:25
Kontaktovať používateľa:

Re: Nebezpečné nástrahy kompromisu

Neprečítaný príspevok od používateľa ambassador »

Laco napísal:Ja som sa rozhodol pre kompromisy. Samozrejme ortodoxný zo zboru ma ľutujú a modlia sa za mňa. Podla videa do nebies neprídem, ale pravdu povediac smutný s toho nie som, viac nedokážem.
Není kompromis jako kompromis. Ježíš byl odsouzený pro svůj kompromisní přístup k člověku a zrovna tak ap. Pavel. Řada evangelistů vstupuje na půdu na kterou by za normálních okolností nevstoupili. Pro záchranu člověka to udělají a ti "nejspravedlivější" je odsoudí.
Každé kázání má byt spíše povzbuzením pro zvažování, jak se zachovat. Ten kdo není v dané situaci nemá právo být soudcem.
Ty super spravedlivé poznáte vždy podle toho, že se modlí za druhé než jim za dlouhou dobu dojde to podstatné: "Pane ukaž mě mou cestu a odstraň z mého srdce farizejství."
Nemohu si vzpomenout na br. evangelistu, který přistoupil na karetní hru s námořníky a tím si je získal dokonce přijal pozvání do baru. Jeho manželka, která ho provázela všude mu řekla: "Všude s tebou půjdu, ale toto ode mě nežádej". Nakonec přece jen šli výsledek byl, že někteří námořníci přijali Krista.

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní