vyučování o tom, čemu se také říká ,,posvěcení"

Založte diskusiu o kázni, ktorú ste si vypočuli. (Bolo by dobre, ak by názov obsahoval meno kazateľa a názov kázne, príp. dátum a miesto, kde bola prednesená. Dôležité je, aby bol v príspevku uvedený aj odkaz, kde sa dá kázeň vypočuť - archív na zborových stránkach, youtube, vimeo, ...)
Tomáš Plechatý

vyučování o tom, čemu se také říká ,,posvěcení"

Neprečítaný príspevok od používateľa Tomáš Plechatý »

http://www.tv7.cz/?vid=2444

Vyučování, které dává důraz na milost, ale přesto vede i k dobrým skutkům - proměně života.

Laco
Dátum registrácie: 25 Jan 2017, 19:35
Kontaktovať používateľa:

Re: vyučování o tom, čemu se také říká ,,posvěcení"

Neprečítaný príspevok od používateľa Laco »

Vždy keď sa započúvam do charizmaticko letničnej kázne uvedomím si aké jednoduché to majú. Žiadne zložité doktríny ale duch svätý. On ti povie všetko stačí počúvať. Tým sa zvyšuje teologická voľnosť ktorú poskytujú vo výklade Biblie. ::stop::

Tomáš Plechatý

Neprečítaný príspevok od používateľa Tomáš Plechatý »

Laco napísal:Vždy keď sa započúvam do charizmaticko letničnej kázne uvedomím si aké jednoduché to majú. Žiadne zložité doktríny ale duch svätý. On ti povie všetko stačí počúvať. Tým sa zvyšuje teologická voľnosť ktorú poskytujú vo výklade Biblie. ::stop::
Laco ty o nich smýšlíš, jako tito lidé nikdy neviděli ani nečetli bibli, jakoby ona sama a Bůh skrze ní neusvědčoval. Proč k tomu potřebuješ konkrétní lidský dozor?

Lída Rohalová
Dátum registrácie: 10 Jan 2017, 10:40
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Lída Rohalová »

Děkuji za odkaz, poslechla jsem si a souhlasím. Autorka také napsala krásnou věc: Řekni jim, že je miluji http://tv.joycemeyer.org/wp-content/upl ... miluji.pdf

Hosť

Neprečítaný príspevok od používateľa Hosť »

Moja skúsenosť z Apoštolskou cirkvou je taká že sme sa stretávali na biblických hodinách. Bolo nás 9 a mali sme jednu konkrétnu ktorej sme nerozumeli. Dali sme si na letnú prestávku jún júl august predsavzatie že sa budeme celé leto modliť k duchu svätému aby nám vysvetlil čo nám chcel povedať. V septembri sme sa stretli a každý sme hovorili čo nám duch hovoril. Každý sme hovorili iné. Po tejto skúsenosti som z Apoštolskej cirkvi odišiel a prišiel do CASD kde je to dané a výklad je jednotný na rozdiel od charizmatkov kde je učenie zbor od zboru iné.

John 3:16
Dátum registrácie: 28 Dec 2015, 18:54
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa John 3:16 »

Zaujímavé. Mne zase Pán Boh ukázal, že učenie adventistov nie je podľa Biblie.

Laco
Dátum registrácie: 25 Jan 2017, 19:35
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Laco »

Zaujímavé. Mne zase Pán Boh ukázal, že keď mám chuť na dobrý 5 putňový Tokaj tak si ho mám dať. A dám si ho niekedy vôbec a niekedy 2x za týžden 1 deci. Samozrejme v zbore to povedať nemôžem, skončil by som. Alebo by prišli za mnou že sa budú modliť aby som sa vzdal závislosti. :D

ambassador
Dátum registrácie: 26 Jan 2016, 18:25
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa ambassador »

Laco napísal:Zaujímavé. Mne zase Pán Boh ukázal, že keď mám chuť na dobrý 5 putňový Tokaj tak si ho mám dať. A dám si ho niekedy vôbec a niekedy 2x za týžden 1 deci. Samozrejme v zbore to povedať nemôžem, skončil by som. Alebo by prišli za mnou že sa budú modliť aby som sa vzdal závislosti. :D
Není, právě tato myšlenka ukázkou toho, že se ve sboru nemůže jedinec sdílet s jinou praxi v detailech svého života? Není to tím, že jsme zapomněli zdůraznit v článcích víry, že něco je zde potřeba vnímat pouze jako doporučení a nikoliv podmínku křtu?

log

Neprečítaný príspevok od používateľa log »

Laco napísal:Zaujímavé. Mne zase Pán Boh ukázal, že keď mám chuť na dobrý 5 putňový Tokaj tak si ho mám dať. A dám si ho niekedy vôbec a niekedy 2x za týžden 1 deci. Samozrejme v zbore to povedať nemôžem, skončil by som. Alebo by prišli za mnou že sa budú modliť aby som sa vzdal závislosti. :D
No vidis, ze by pivo ako recept na dlhovekost ?

http://www.catholicherald.co.uk/news/20 ... with-beer/

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní