Klam ateistů – nic stvořilo všechno
https://www.youtube.com/watch?v=5clDS1zX3XM&t=1316s
Doporučuji shlédnout...
Doporučuji shlédnout...
Re: Klam ateistů – nic stvořilo všechno
Bol si tam keď sa udialo stvorenie ?
Poznáš sa s niekým kto zažil stvorenie sveta podľa Biblie ?
Poznáš nejaké múzeum kde majú z toho času nejaké artefakty ?
Hovor.
Áno niekto nás tu stvoril v tom mám jasno ale kto to bol a za akým účelom to z istotou nevie NIKTO. môžem len veriť a pridať sa k nejakému smeru, najlepšie k takému v ktorom som celý život vyrastal. Nie je nič jednoduchšie. Biblie bolo vytlačených niekolko miliárd kusov, je to bestseller, všetci ju čítajú začnem aj ja.
Hovor.
Áno niekto nás tu stvoril v tom mám jasno ale kto to bol a za akým účelom to z istotou nevie NIKTO. môžem len veriť a pridať sa k nejakému smeru, najlepšie k takému v ktorom som celý život vyrastal. Nie je nič jednoduchšie. Biblie bolo vytlačených niekolko miliárd kusov, je to bestseller, všetci ju čítajú začnem aj ja.
Za nas ucitelov, zial musime si sypat popol na hlavu, ze ludia nerozumeju veciam z biologie, fyziky, chemie.mikim napísal: ↑12 Feb 2020, 15:56 Klam ateistů – nic stvořilo všechno
Doporučuji shlédnout...
Ano je velky rozdiel medzi tvrdenim, ze mozno nie sme vo vesmire sami a tvrdenim, ze neviditelny hovoriaci Jahve manipuluje vesmirom v prospech pana Abrahama a toho co vyslo z jeho semenikov. Apropo - je to pozoruhodne ako Biblia nevedomky pracuje so zakladmi dnes znamej genetiky.Rastislav napísal: ↑12 Feb 2020, 22:19 Bol si tam keď sa udialo stvorenie ?
Neni to klam ateistů, je to klam Bible a lidí co jí věří. Je zvláštní že lidé věří nějakému cáru papíru co někdo napsal a schoval do jeskyně. Ale zase na druhou stranu je svoboda a každý má právo na svou víru ať je jakákoliv.
Mne to az tak zvlastne nepride. Ak Ti niekto ponuka vecny pekny zivot, tak mas velku chut tomu uverit. Mas malo co stratit v porovnani s tym, co mozes ziskat. Iny priklad je, ze zdravi ludia malo dbaju na medicinu ale skoro vobec na alternativnu medicinu. No ked naozaj ochories, skusis kazdu moznost, ktora existuje. Prosto mozes len ziskat, stratit mas maloco. Hoci racionalne uznavas ze sance su v Tvoj neprospech. A my vsetci zijuci mame ten problem, ze sance su v nas neprospech, lebo je tu pozorovatelna 100% umrtnost. Ak ju cokolvek dokaze porazit, preco tomu neuverit.Host napísal: ↑14 Feb 2020, 20:55 Je zvláštní že lidé věří nějakému cáru papíru co někdo napsal a schoval do jeskyně. Ale zase na druhou stranu je svoboda a každý má právo na svou víru ať je jakákoliv.
-
- Dátum registrácie: 30 Sep 2018, 10:46
- Kontaktovať používateľa:
Host napísal: ↑14 Feb 2020, 20:55 Neni to klam ateistů, je to klam Bible a lidí co jí věří. Je zvláštní že lidé věří nějakému cáru papíru co někdo napsal a schoval do jeskyně. Ale zase na druhou stranu je svoboda a každý má právo na svou víru ať je jakákoliv.
Je to bláznovstvo ateistov, ktorí tvrdia, že niet Boha, aby mohli páchať na svete svoju bezbožnosť. No Boh ukazuje svoju moc a to všade naokolo. A aj vidíme, ako niečo také malé ako je vírus ochromí obrovský národ a aj celý svet.
Vedci sú u nich apoštoly evanjelia evolúcie hmoty, náhody a prírodného výberu a to nikdy neprinesie radosť a pokoj do srdca človeka. Nie je tam žiadne zasľúbenie večného života, len s koncom v temnote, prázdnote a beznádeji .
Veria v svojho boha hmoty a náhody. Život podľa nich vznikol samovoľne a náhodne z neživej hmoty. Pritom niet jediného dôkazu, že je to tak. No súčasne veda o sebe tvrdí, že je založená na opakovaných vedeckých dôkazoch. Potom je pravdou, že sú to klamári a klamú všetkých naokolo, aj samých seba.
Veriacim v Boha Biblie sa vysmievajú, že veria v Bibliu, že veria v Boha, ktorého nikto nevidel, no súčasne sami veria v blud samovoľného a náhodného vzniku života z neživej hmoty, ktorého vznik taktiež nikto nevidel. Ak sú takí vzdelaní a na všetko potrebujú vedecké dôkazy, aby boli o tom presvedčení, že je to pravda, tak ako to, že už nepotrebujú dôkazy, že život vznikol náhodne a samovoľne z neživej hmoty? Ako vidíme, tak žiadny vedecký dôkaz už nepotrebujú. No sú presvedčení, že je to pravda.
Sú to práve tí, ktorí tvrdia, že veria vede, ktorá zase tvrdí, že stojí na opakovaných dôkazoch. Im to jednoducho vyhovuje a kašlú na to že niet vedeckých dôkazov a jednoducho veria v bludy vedeckých teórii a hypotéz. Nepotrebujú veriť v Boha, aby mohli bez vedomia zodpovednosti pred Bohom si robiť čo chcú. To je ich motivácia a to v záujme nejakej ich slobody, ktorá slobou nie je, ale otroctvom hriechu. Pritom si chcú užívať všetkého toho, čo Boh stvoril a nadchýnajú sa tým, no súčasne sú mu nevďační , lebo neveria, že to všetko stvoril Boh.
Pokial ide o tuzbu po vecnosti, navrhujem myslienkovy experiment. Predstavte si, ze dostanete na vyber z 2 moznosti. Bud dostanete iba rok zivota, ale priamo v nebi, pri Bohu. Alebo - zostanete na Zemi tak ako doteraz, nic sa nezmeni, ale dostanete tisic rokov zivota. Co by ste si vybrali? Odpoved vam naznacuje co je pre vas skutocnou hodnotou.log napísal: ↑15 Feb 2020, 08:50Mne to az tak zvlastne nepride. Ak Ti niekto ponuka vecny pekny zivot, tak mas velku chut tomu uverit. Mas malo co stratit v porovnani s tym, co mozes ziskat. Iny priklad je, ze zdravi ludia malo dbaju na medicinu ale skoro vobec na alternativnu medicinu. No ked naozaj ochories, skusis kazdu moznost, ktora existuje. Prosto mozes len ziskat, stratit mas maloco. Hoci racionalne uznavas ze sance su v Tvoj neprospech. A my vsetci zijuci mame ten problem, ze sance su v nas neprospech, lebo je tu pozorovatelna 100% umrtnost. Ak ju cokolvek dokaze porazit, preco tomu neuverit.Host napísal: ↑14 Feb 2020, 20:55 Je zvláštní že lidé věří nějakému cáru papíru co někdo napsal a schoval do jeskyně. Ale zase na druhou stranu je svoboda a každý má právo na svou víru ať je jakákoliv.
Ja by som si zvolil tisic rokov na Zemi. Ziskal by som tak dlhy zivot, co je pre mna vacsia hodnota, nez to, co by som dostal prestahovanim sa zo Zahoria do neba, aspon teda na zaklade predstav a intuicie.
Usudzujem z toho, pri zdravej davke uprimnosti, ze je dlzka zivota pre nas vacsou hodnotou, nez moznost zit v bezhriesnej bozej slave.
Pochopitelne ze medzi nami su ludia v takych tazkostiach, ze by mohli volit druhu moznost, ale na tomto fore by ma to prekvapilo.
Usudzujem z toho, pri zdravej davke uprimnosti, ze je dlzka zivota pre nas vacsou hodnotou, nez moznost zit v bezhriesnej bozej slave.
Pochopitelne ze medzi nami su ludia v takych tazkostiach, ze by mohli volit druhu moznost, ale na tomto fore by ma to prekvapilo.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní