Svědectví o pekle

Založte diskusiu o kázni, ktorú ste si vypočuli. (Bolo by dobre, ak by názov obsahoval meno kazateľa a názov kázne, príp. dátum a miesto, kde bola prednesená. Dôležité je, aby bol v príspevku uvedený aj odkaz, kde sa dá kázeň vypočuť - archív na zborových stránkach, youtube, vimeo, ...)
Lída Rohalová
Dátum registrácie: 10 Jan 2017, 10:40
Kontaktovať používateľa:

Svědectví o pekle

Neprečítaný príspevok od používateľa Lída Rohalová »

Svědectví, které by měl slyšet každý. Velmi oslovující. Je to někde z Ostravy, řečník je Alexander Barkóci.

https://www.youtube.com/watch?v=rUBauSOj3sc

Lída Rohalová

mikim
Dátum registrácie: 06 Júl 2016, 22:44

Re: Svědectví o pekle

Neprečítaný príspevok od používateľa mikim »

Lída Rohalová napísal:Svědectví, které by měl slyšet každý. Velmi oslovující. Je to někde z Ostravy, řečník je Alexander Barkóci.

https://www.youtube.com/watch?v=rUBauSOj3sc

Lída Rohalová
Je to ze Smilovic u Třince, loni jsem tam párkrát byl na X-Campu poslechnout si pár kapel...

Jinak musím s čistým srdcem konstatovat, že Alexander Barkoci je další z řady falešných učitelů a podvodníků. A tys mu naletěla. Žádné peklo pro lidi neexistuje, to jsou totální výmysly a fantasmagorie, takových výmyslů je plný internet, jak byl někdo v pekle nebo v nebi, ja tam neustále hořel apod. ptákoviny, nechceš mi tvrdit, že tomu také věříš... ::dash::

doporučuji prostudovat:

http://www.advent-orion.cz/UserFiles/fi ... -pekla.pdf

http://media0.webgarden.name/files/medi ... -peklo.pdf

John 3:16
Dátum registrácie: 28 Dec 2015, 18:54
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa John 3:16 »

daj si pozor na slova mikime, toto su zavazne veci, je to ako by si tvrdil, ze satan neexistuje, take reci patria do kategorie slov pochybovacpv a posmievacov!

Lída Rohalová
Dátum registrácie: 10 Jan 2017, 10:40
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Lída Rohalová »

mikim napísal:Je to ze Smilovic u Třince, loni jsem tam párkrát byl na X-Campu poslechnout si pár kapel...
Dík za upřesnění. Jak bratr říkal tu u vás v Ostrave, tak jsem myslela, že je to z Ostravy.

S hodnocením bratra Barkóciho s Tebou nesouhlasím.

A ano, tomu svědectví věřím. Zejména mne oslovilo, jak bratr mluví o víře Ježíšově, která v bratrovi rostla ne jeho přičiněním. To svědectví je svědectvím o moci Boží.

mikim

Lída Rohalová napísal:
mikim napísal:Je to ze Smilovic u Třince, loni jsem tam párkrát byl na X-Campu poslechnout si pár kapel...
Dík za upřesnění. Jak bratr říkal tu u vás v Ostrave, tak jsem myslela, že je to z Ostravy.

S hodnocením bratra Barkóciho s Tebou nesouhlasím.

A ano, tomu svědectví věřím. Zejména mne oslovilo, jak bratr mluví o víře Ježíšově, která v bratrovi rostla ne jeho přičiněním. To svědectví je svědectvím o moci Boží.
Br. Barkoci si vymýšlí, jsou to nehorázné bajky, kterým může uvěřit jen ten kdo nezná Písmo. Před nám by se měli mít všichni na pozoru!!!

mikim

To jsou nehorázné lži a výmysly...To je čistá práce satana!!! S tím nemá Bůh nic společného. Před tím se mějme všichni na pozoru, abychom se tím nenechali zmást a oblbnout.

Realista
Dátum registrácie: 23 Sep 2016, 18:23
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Realista »

mikim napísal:To je čistá práce satana!!!
Satan je pouze v tvé hlavě, v tvých představách. Protože ho potřebuješ. ::diablo::

mikim

Nepruď ateisto! ::spiteful::

Realista
Dátum registrácie: 23 Sep 2016, 18:23
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Realista »

Možná je to nad tvé chápání, ale fakt nejsem ateista. ::empathy:: To jen tak pro pořádek.

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní