Apka
Apka
Dobrý deň. Chcem sa len spýtať ci nie je mozne spravit apku na kresťanskú v diskusiu . Taku ktora by pokryvala len cz a sk . Z nazvom napr. Som krestan a co s tym. Rozdelenu na jednotlive cirkvi aby si jehovisti alebo adventisti alebo apostolsky. mohli diskutovat kazdy na svojom území.
Re: Apka
Sano, to je naivni predstava. Jehovisti se sami nepovazuji za cirkev a diskuse u nich neni povolena. Diskusni portal Svedkove jehovovy provozuji byvali clenove..
Web je primarne urcen na diskusi o uceni adventismu, sekce o jehovistech byla pridana spise kvuli tomu, ze se sem vetreli nekteri zastanci jehovismu a zacali vehementne prosazovat nektere nauky. Uzitek to ale podle mne neprineslo.
Kazdy ma sanci si vybirat, kam pujde diskutovat, osobne bych to nechal, jak to je.
Web je primarne urcen na diskusi o uceni adventismu, sekce o jehovistech byla pridana spise kvuli tomu, ze se sem vetreli nekteri zastanci jehovismu a zacali vehementne prosazovat nektere nauky. Uzitek to ale podle mne neprineslo.
Kazdy ma sanci si vybirat, kam pujde diskutovat, osobne bych to nechal, jak to je.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných