Pomôcka ku štúdiu knihy Daniel - najčastejšie námietky

Diskusia o vieroučných bodoch CASD.
mikim
Dátum registrácie: 06 Júl 2016, 22:44

Re: Pomôcka ku štúdiu knihy Daniel - najčastejšie námietky

Neprečítaný príspevok od používateľa mikim »

ambassador napísal: 09 Mar 2020, 06:28 Stále mě zajímá co ofic. učí církev ke které patřím. Bylo by to smutné hlásit se k adventistům a nezajímat se o to co se učíme.
Právě ten zájem dává prostor pro diskuzi.
Kdo se více soustředí na počty než na Hospodinovi Činy v dějinách, ten si vybírá to co mu pasuje do myšlenkového scénáře.
Málo kdy připouští svůj omyl, že to může být jinak a pohrdne předem a rychle vším co nechce akceptovat. Jakoby důvěra v Hospodinově účasti v dějinách záležela více na počtech než na záměru Božích Činů. Počty jsou sice zajímavé, žel nejsou cílem. Měli by vést k Cíli a to je k Bohu.
Bůh nám zanechal skrze Písmo a proroky množství "počtů" k našemu pochopení, které vedou směrem k němu jako autorovi těchto počtů a tím i ke spasení. Koho počty v Písmu nezajímají pohrdá samotným Bohem a jeho sdělením a měl by se stydět.

ambassador
Dátum registrácie: 26 Jan 2016, 18:25
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa ambassador »

Nemohu za to, že jsi nepochopil můj komentář. Každému to není dáno. Kdo to nechápe obrátí ten můj komentář i když před tím tvrdil, že ho nezajímá to co učí naše církev.

mikim
Dátum registrácie: 06 Júl 2016, 22:44

Neprečítaný príspevok od používateľa mikim »

ambassador napísal: 09 Mar 2020, 18:40 Nemohu za to, že jsi nepochopil můj komentář. Každému to není dáno. Kdo to nechápe obrátí ten můj komentář i když před tím tvrdil, že ho nezajímá to co učí naše církev.
...Nemohu za to, že jsi nepochopil můj komentář.
No to máš naprostou pravdu, protože naprostá většina Tvých komentářů se pochopit vůbec nedá ::read::

ambassador
Dátum registrácie: 26 Jan 2016, 18:25
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa ambassador »

Proč to čteš? Když nerozumíš, tak se k tomu nevyjadřuj. Většina moudrých lidí se nevyjadřuje k tomu, čemu nerozumí. Nebo se zeptají, jak to dotyčný myslel. Ti ostatní podsouvají jen své domněnky a tím rozšiřují hádky.

ja007
Dátum registrácie: 02 Máj 2015, 23:46
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa ja007 »

Pridávam tiež grafickú pomôcku k štúdiu prorockej knihy Daniel a Zjavenie: https://www.dropbox.com/s/ew8kld1t7k989 ... 6.jpg?dl=0
Ostatné nejasnosti pozri knihu "Túžba zeme" J. Doukhan

log
Dátum registrácie: 06 Nov 2017, 06:51
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa log »

ja007 napísal: 11 Mar 2020, 20:38 Pridávam tiež grafickú pomôcku k štúdiu prorockej knihy Daniel a Zjavenie: https://www.dropbox.com/s/ew8kld1t7k989 ... 6.jpg?dl=0
Ostatné nejasnosti pozri knihu "Túžba zeme" J. Doukhan
Ten planik je nieco ako "doktorat z adventizmu".

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných