Problém bude asi vtom že keď tebe niečo hovorí Boh hovorí to len tebe. Hovorí ti to preto aby zmenil teba. Nie preto aby ty si zmenil svojho suseda. Keď bude chcieť zmeniť suseda, povie mu to.Neregistrovaný napísal: ↑01 Jan 2025, 21:02 Výklad v Duchu, Pán mi zjavil a pod. sú len kecy manipulátorov.
Chuck Norris adventismu
Re: Chuck Norris adventismu
Keď som kedysi čítal spisy E.White, mal som z nich pocit úzkosti. Tak neviem či Pán takto oslovuje. Aj keď v každej kapitole napísala "Pán mi ukázal". Teraz s odstupom času ju považujem za manipulátorku.
Pán mi ukázal je presné. Ukázal to jej, Boh to prispôsobil do jej mentálneho sveta. A ona chúďatko to zneužila a spravila to čo spravila.
Není slepý,ani hluchý. Je jen luxusně placený šéf!Host napísal: ↑31 Dec 2024, 12:33 Slovám ktoré používala Elenka "videla som" alebo "Boh mi zjavil" už dnes verí málokto. Tým že prevalilo že kopírovala celé state alebo myšlienky z dobovej literatúry sa úplne diskvalifikovala. Zostal som prekvapený keď predseda GK Ted Wilson chce zabezpečiť distribúciu 1 miliardy výtlačkov knihy Veľký spor vekov. Čo je slepý a hluchý?
Riešiť jeho plat nemá zmysel. Je to jeho šikovnosť že má job ktorý kedysi zastával jeho otec. Skôr sa zamýšľam nad jeho naivitou. Ako si niekto môže myslieť že keď vytlačím 1 miliardu kníh že príde nejaká zmena? Alebo sa len hrá s peniazmi odovzdaných desiatkov?
Jára Cimrman bol vymyslený hrdina a génius čo mal na všetko odpoved. Nie sme aj my niekedy takí.?Neregistrovaný napísal: ↑17 Jan 2025, 14:38 1 miliardu? A není to málo, Antone Pavloviči?
Je vidieť, že autor stránok Cesty víry ani po rokoch nie je vysporiadaný s adventismom.
Prečo sa zameriava iba na adventistov?
A to píšem sem ako bývalý člen CASD.
Prečo sa zameriava iba na adventistov?
A to píšem sem ako bývalý člen CASD.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných