Evanjelium podľa adventistov - nezvyčajný dôraz na satana

Diskusia o vieroučných bodoch CASD.
log
Dátum registrácie: 06 Nov 2017, 06:51
Kontaktovať používateľa:

Re: Evanjelium podľa adventistov - nezvyčajný dôraz na satana

Neprečítaný príspevok od používateľa log »

Hosť napísal: 15 Máj 2020, 13:18
log napísal: 15 Máj 2020, 13:11

No ale tak povedz nam Tvoj nazor, co vlastne tak ten skutocny satan robi cele dni ? To by ma velmi zaujimalo.
https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/ ... _campaign=
Krvavá jatka v Kábulu: Útočníci stříleli rodící ženy na sále.Stříleli ženy a jejich novorozené děti na lůžkách v nemocničních pokojích. Ušetřeny nebyly ani ty, které právě rodily na porodním sále. Tak popisuje Frederic Bonnot, vedoucí programů Lékařů bez hranic v Afghánistánu, útok na nemocnici Dašt-e Barči v afghánském hlavním městě Kábulu. K činu se zatím nikdo nepřihlásil, ale americký zvláštní vyslanec pro Afghánistán Zalmay Khalilzad tvrdí, že ho má na svědomí organizace Islámský stát.

A preco si myslis, ze to spravil satan ? Pise sa, ze k utoku sa nikto neprihlasil. Mohol to byt satan, mohol to byt anjel bozi, mohli to spravit ludia z vlastnej vole a mohli byt k tomu donuteni. Nemas tiez podobnu potrebu vsetko pripisovat satanovi ? V Biblii citame o tom, ze raz zabijal novorodencov anjel bozi, raz Herodes, ale ani raz satan. Z coho vychadzas, ze je to dnes inak ?

Rastislav

Neprečítaný príspevok od používateľa Rastislav »

mikim napísal: 15 Máj 2020, 10:13 nonprofit
Vysokoskolakov
Zilina 01001
Slovakia
To je len ulica v Žiline ktorá sa volá vysokoškolákov, ale vysokoškolák to byť nemusí. V Žiline určite poznajú rukopis.

Neregistrovaný

Neprečítaný príspevok od používateľa Neregistrovaný »

log napísal: 15 Máj 2020, 13:31
Hosť napísal: 15 Máj 2020, 13:18
log napísal: 15 Máj 2020, 13:11

No ale tak povedz nam Tvoj nazor, co vlastne tak ten skutocny satan robi cele dni ? To by ma velmi zaujimalo.
https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/ ... _campaign=
Krvavá jatka v Kábulu: Útočníci stříleli rodící ženy na sále.Stříleli ženy a jejich novorozené děti na lůžkách v nemocničních pokojích. Ušetřeny nebyly ani ty, které právě rodily na porodním sále. Tak popisuje Frederic Bonnot, vedoucí programů Lékařů bez hranic v Afghánistánu, útok na nemocnici Dašt-e Barči v afghánském hlavním městě Kábulu. K činu se zatím nikdo nepřihlásil, ale americký zvláštní vyslanec pro Afghánistán Zalmay Khalilzad tvrdí, že ho má na svědomí organizace Islámský stát.

A preco si myslis, ze to spravil satan ? Pise sa, ze k utoku sa nikto neprihlasil. Mohol to byt satan, mohol to byt anjel bozi, mohli to spravit ludia z vlastnej vole a mohli byt k tomu donuteni. Nemas tiez podobnu potrebu vsetko pripisovat satanovi ? V Biblii citame o tom, ze raz zabijal novorodencov anjel bozi, raz Herodes, ale ani raz satan. Z coho vychadzas, ze je to dnes inak ?

Jen jsem tu dal to co se mě prvního připletlo do cesty. Pošli satanovi dopis, možná se ti ozve.

log
Kontaktovať používateľa:

Prosim vas co vlastne ta kritizovana knizka pise o satanovi. Viete dat niekto nejaky citat ? Lebo ja si nemyslim ze satan rano vstane a ide niekomu sepkat do uska: Chod vrazdit deti, chod vrazdit deti...

Dufam ze aspon povodny autor tejto temy nam povie, co take vraj adventisti ucia o satanovi, co podla neho nie je pravda. Alebo mu nevadi obsah, len fakt, ze o nom pisu a nemali by?

Viete mi niekto povedat a nejako aj podlozit co vlastne ten satan kazdy den robi?

Viktorrealita
Dátum registrácie: 30 Sep 2018, 10:46
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Viktorrealita »

log napísal: 15 Máj 2020, 16:53 Viete mi niekto povedat a nejako aj podlozit co vlastne ten satan kazdy den robi?
Chodí kade tade a podpichuje , aby spochybnil Božie Slovo. No a kladie spochybňujúce otázky ako napr. : či naozaj to riekol Boh? Či naozaj je v Biblii Božie Slovo? Určite to tak nie je, ako je v Biblii napísane a pod.

log
Kontaktovať používateľa:

Viktorrealita napísal: 20 Máj 2020, 08:30
log napísal: 15 Máj 2020, 16:53 Viete mi niekto povedat a nejako aj podlozit co vlastne ten satan kazdy den robi?
Chodí kade tade a podpichuje , aby spochybnil Božie Slovo. No a kladie spochybňujúce otázky ako napr. : či naozaj to riekol Boh? Či naozaj je v Biblii Božie Slovo? Určite to tak nie je, ako je v Biblii napísane a pod.
Je predsa rozdiel spochybnovat Bozie Slovo, a spochybnovat vyroky nasich bratov a sestier ci popisane pergameny.
To prve nerobi nik, pretoze nik nevie, co je Bozie Slovo. To druhe robi kde kto, na tomto fore vlastne vsetci. Ale tak ako som nikdy nevidel Boha nieco povedat, tak som ani nikdy nevidel Satana nieco spochybnit. Jedine, co som videl su ludmi popisane stranky, ludmi tvrdene svedectva. A ziadnemu cloveku nemozno na 100% verit. Ak Ty si niekedy videl Satana nieco spochybnovat, tak nam popis kde a kedy. Lebo ja som to este nevidel. Zatial jedine co sme videli su tvrdenia - cez toho a toho hovori vraj Boh, cez toho a toho hovori vraj Satan. VRAJ. Kto to vsak moze dokazat? Je to len tvrdenie proti tvrdeniu.

Uvedomujes si, ze ak by Satan chcel spochybnit Bozie slovo, velmi dobrou taktikou z jeho strany by bolo posadnut niekoho, aby prehlasil o ludoch, ktori v skutocnosti siria slovo Bozie, ze siria slovo Satanovo. Ako mozme vediet, ci ked napriklad rozni Hostovia o mne povedia, ze VRAJ sirim slovo Satana, nie su v skutocnosti prave tym Satanom vedeni, aby kompromitovali skutocne slovo Bozie? Je to predsa mozno skvela satanska taktika, kompromitovat pravdu tak, ze o tych, ktori ju siria, zacne prehlasovat, ze prave oni su posadnuti Satanom.

Rastislav

Viktorrealita napísal: 20 Máj 2020, 08:30No a kladie spochybňujúce otázky
Ten kto vymyslel toto jednoduché zaklínadlo spustil domestikáciu divokého človeka z jaskyne. Nespochubňuj len ver, zaznieva zo všetkých cirkví, siekt, nadnárodných spoločností, zdravotníctva. Ked niekto zacne klásť spochybnujúce otázky je rýchlo vytlačený. Máme radi istotu.
Aké istoty mal divoký človek, lovec z jaskyne. Žiadne. Spoliehal sa na seba. A tak aj dnes nikde nemajú radi slobne zmýšlajúcich ludí a v cirkvi duplom.

ambassador
Dátum registrácie: 26 Jan 2016, 18:25
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa ambassador »

Některé otázky jsou dobré a jiné jsou hloupé. Zpochybňující otázka nemusí být každá hloupá.
S pochybnostmi se potýká ve všech oblastech každý člověk. Kdo občas nepochybuje, ten se stává
pouhým strojem. Přesto je v pochybnostech rozdíl v úmyslu nebo spíše v zacílení.
Pochybování vede na jednu stranu k prověřovaní, hledání a ta druhá aktivita v pochybnosti je chtěná, cílená ve které
je skrývaný nezájem dopátrat se co největšího vhledu.
Nazval bych to gradací v pochybnostech - propadu do propasti jen pochybností.

Rastislav

Tvoj nick napovedá tvoj postoj.

ambassador
Dátum registrácie: 26 Jan 2016, 18:25
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa ambassador »

Výraz pochybnost

Synonyma:
• zlé tušení

• podezřelost

• obava

• nejistota

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných