-o-Hosť napísal:Ambassador, stale len upodozrievas ludi, ci poculi dobre, ci to nevytrhli z kontextu, ktovie, co je na tom pravdy, od keho to poculi....uz som to tu od tebe citala niekolko krat...ambassador napísal:Jaká záruka je,že si pučula dobre. Pokud jsi jen jedno slůvko změnila z toho co ti bylo řečeno, nebo jsi větu vytrhla s celého rozhovoru, pak taktéž porušuješ desatero a potřebuješ milost. To by znamenalo, že adventisty len ohováráš. Jedno ohovárání se rozmnožuje geometrickou řadou. A čo s tým potom. Není moudřejší diskutovat o tom, jak porozumět Božímu Slovu. V životě jsem už toho hodně slyšel i mezi adventisty, ale někdy se následnou diskuzí došlo k tomu, že dotyčný to myslel jinak a tím došlo k vysvětlení a nikoliv k šíření nepravdy,
Taktiez si myslis, ze sem niektori ludia chodia len preto, ze maju z toho nejaku atrakciu a zabavu...ambassador napísal:Lidé mají celkově rádi, když se mohou na úkor někoho bavit. Tento web k tomu poskytuje ať chceme nebo nechceme příležitost. Někdy je těžké rozeznat skutečné hledače od zábavy chtivých jedinců a neublížit hledajícím.
Tvoj pristup by si mal prehodnotit...pretoze sa mi javi, ze klasicky zatvaras oci a zapchavas si usi pred realitou, ako mnohi. Najlahsie co je, je neprijemny a "nepasujuci" argument automaticky zhodit.
Toto je část mého komentáře:
Jaká záruka je,že si pučula dobre. Pokud jsi jen jedno slůvko změnila z toho co ti bylo řečeno, nebo jsi větu vytrhla s celého rozhovoru, pak taktéž porušuješ desatero a potřebuješ milost.
Toto si z toho urobila ty:
Ambassador, stale len upodozrievas ludi, ci poculi dobre, ci to nevytrhli z kontextu, ktovie, co je na tom pravdy, od keho to poculi.
Prečo si tam pridala něco navíc? Co tě k tomu vede přidávat něco navíc a ještě očividně? Prečo to robíš?
Já nejsem automat, jsem přemýšlivý a několikrát si přečtu co kdo napsal a pak někdy se ozvu.