Strata víří.
Strata víří.
Dobrý den ve spolek.
Mám takový problém ,stracim víru , mám různé sexuálně myšlenky a představy a myslím si že mi už nepomůže nic ani modlení.Myslim si že již budu věčně zatracen.Je to silnější jako .Jsem na mladé kluky od 18 a více.Farar mi řekl ad se modlím růženec.Psychiatr mi řekl ad stym žiju.
Mám takový problém ,stracim víru , mám různé sexuálně myšlenky a představy a myslím si že mi už nepomůže nic ani modlení.Myslim si že již budu věčně zatracen.Je to silnější jako .Jsem na mladé kluky od 18 a více.Farar mi řekl ad se modlím růženec.Psychiatr mi řekl ad stym žiju.
Re: Strata víří.
Proč lezeš na adventistický web, když Ti katolický farář řekl, ať se modlíš růženec? A pokud ovládáš počítač, je na něm taky oprava pravopisných chyb, zkus se na to podívat.Dobrý den ve spolek.

Zdravím
Jmenují se Jožka a jsem jižní Moravy.Je mi přes 50 let a pracují jako řidič technické služby.Jsem stolař.Neumim také řádně psát .Jsem adventista ale moje manželka je katolické církve. farář který u nás slouží je někdy lepší posluchač jako některy naší kazatele církve adventistů.Pokud vím je zde požadavek na pomoc a ne sledovat pravopis.Jak u naše církve také u katolické církve jsou homosexuále a je potřeba se modlit a vnitřně se tomu vzepřít.Vim je to těžké ale třeba trpělivost.
Váš Jožka.
Jmenují se Jožka a jsem jižní Moravy.Je mi přes 50 let a pracují jako řidič technické služby.Jsem stolař.Neumim také řádně psát .Jsem adventista ale moje manželka je katolické církve. farář který u nás slouží je někdy lepší posluchač jako některy naší kazatele církve adventistů.Pokud vím je zde požadavek na pomoc a ne sledovat pravopis.Jak u naše církve také u katolické církve jsou homosexuále a je potřeba se modlit a vnitřně se tomu vzepřít.Vim je to těžké ale třeba trpělivost.
Váš Jožka.
No Jožko, podle mne je zakladatel vlákna akorát provokatér.Zdravím
Váš Jožka.
Co se týče češtiny, doporučuji i Tobě si po sobě příspěvek přečíst...
-
- Dátum registrácie: 26 Jan 2016, 18:25
- Kontaktovať používateľa:
Když Bůh "nekontroluje" náš "pravopis", tak i my bychom mohli být shovívavější. Jestli se nemýlím, tak vlákno není o pravopisu, ale o pomoci.
Pokud máte dojem, že sem píše provokatér uděláte dobře když nebudete reagovat.
Jestli to takto vypadá ve sboru do kterého přijde člověk s potřebou nějaké pomoci, tak se nedivím, že se adventní sbory vyprazdňují.
Pokud máte dojem, že sem píše provokatér uděláte dobře když nebudete reagovat.
Jestli to takto vypadá ve sboru do kterého přijde člověk s potřebou nějaké pomoci, tak se nedivím, že se adventní sbory vyprazdňují.
Pravopis s mnoha chybami něco vypovídá o autorovi, buď jde o provokaci nebo o psychicky nemocného člověka, v horším případě o kombinaci obojího.Když Bůh "nekontroluje" náš "pravopis", tak i my bychom mohli být shovívavější. Jestli se nemýlím, tak vlákno není o pravopisu, ale o pomoci.Pokud máte dojem, že sem píše provokatér uděláte dobře když nebudete reagovat.
"Jožka" o sobě napsal věci, které nemusel a nikoho nezajímají (kolik mu je, jeho profesi..),zřejmě chodí na katolické bohoslužby, dobře ví, jak dovede dobře naslouchat katolický farář. Nerozumím jeho myšlence "je třeba se tomu vzepřít.."-čemu? Homosexualitě? Kdo se má modlit? Homosexuál nebo lidé v církvi? Je to zmatené a je to taky zřejmě provokace.
Ambassadore, sbory se vyprazdňují hlavně z úplně jiných důvodů. Do sboru kvůli pomoci skoro nikdy lidé nepřijdou a pokud ano, sbor má velmi omezené možnosti pomoci.
Na závěr něco pro zasmání z Červeného trpaslíka, protože vlákno má název "ztráta víří":
- Rimmerovi rodiče byli Vířiví adventisté sedmého dne? Věřili, že musí každou neděli vířit. Vířili cestou na mši, vířili při kázání a vířili cestou domů. Věřili všemu, co stálo v bibli. Adam a Eva a jablko, věřili každému slovu. Bohužel byla v jejich verzi tisková chyba. Všechno bylo založeno na první epištole Korintských: Vír, Naděje a Láska. Největší z té trojice je Vír a tak to dělali každý sedmý den. (18. Posledni den)
-
Mám zato, že jako adventisté nemáme co vyčítat těm druhým. Myslím, že také v jednotlivcích věříme některému "víření" a považujeme to za věření. Znám případ kdy dítě adventních rodičů vdechlo arašídové slupky, také se jen modlili a "vířili" - kdyby se to později nedostalo do rukou lékařů zřejmě by bylo úplně pozdě.
Ono o autorovi může vypovídat i styl komunikace a použití sice správných gramaticky vyjádřených slov, ale ta výpověď toho slova také něco napovídá. ("Leze, leze po železe nedá pokoj až tam vleze.")
V dnešní době kdy jsou známe poruchy za které člověk nemůže, je dobré být opatrný.
Provokaci bych nechal až jako poslední verzi po následně proběhlé konverzaci autora.
Někdy je dobré zohlednit i místní slovní hantýrku, která může nabudit mylný dojem.
Ono o autorovi může vypovídat i styl komunikace a použití sice správných gramaticky vyjádřených slov, ale ta výpověď toho slova také něco napovídá. ("Leze, leze po železe nedá pokoj až tam vleze.")
V dnešní době kdy jsou známe poruchy za které člověk nemůže, je dobré být opatrný.
Provokaci bych nechal až jako poslední verzi po následně proběhlé konverzaci autora.
Někdy je dobré zohlednit i místní slovní hantýrku, která může nabudit mylný dojem.
-
Věčné zatracení?
To je předčasný závěr. Bible přináší poselství naděje pro všechny, kteří vnímají, že něco není s nimi v pořádku. Máme naději a toho je potřeba se chytit. Je to jediná lidská jistota vcházející nenásilně do života člověka. Je to nabídka odpuštění a nového života. Jinak je dobré brát v úvahu i rady dobrých odborníků.Lukáš napísal: ↑21 Sep 2019, 19:07 Dobrý den ve spolek.
Vazeny bratia a sestry!
Pise tu clovek ktory hlada pomoc ,ale miesto toho kontrola pravopisu .Co by asi urobil pan Jezis keby za nim prisiel tento brat a povedal mu o svojom problema?odpoved netreba hladat ,nakolko kazdy ju pozna.Preto nasledujme pana Jezisa a chovajme sa tak ako sa choval on ked bol na zemi ,nech nam je velkym vzorom.
Srdecny pozdrav Bratislavy posiela brat Stefan.
Pise tu clovek ktory hlada pomoc ,ale miesto toho kontrola pravopisu .Co by asi urobil pan Jezis keby za nim prisiel tento brat a povedal mu o svojom problema?odpoved netreba hladat ,nakolko kazdy ju pozna.Preto nasledujme pana Jezisa a chovajme sa tak ako sa choval on ked bol na zemi ,nech nam je velkym vzorom.
Srdecny pozdrav Bratislavy posiela brat Stefan.
Věřící CASD nejsou hloupí. Zvládnout a pochopit 27 věroučných bodů nemůže každý. Pokud dáš ř tam kde nemáš a nedáš ř tam kde máš musíš jít jinde. Charismatici jsou dobrá volba, budeš chválit Boha a nikdo tě nebude nic vyučovat. Ono pochopit složitý model počítání a přesouvání ve svatyni je úloha kterou ne každý zvládne.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných