Vepřové maso
Vepřové maso
Dobrý den ,
Byl jsem na návštěvě u adventistů a byl jsem překvapený když si se mnou dáli vepřovu klobásu.Na moji otázku proč jedí vepřové řekli že jím chutná a Pán Bůh je jistě pochopí.No nevím co mám myslet..
Byl jsem na návštěvě u adventistů a byl jsem překvapený když si se mnou dáli vepřovu klobásu.Na moji otázku proč jedí vepřové řekli že jím chutná a Pán Bůh je jistě pochopí.No nevím co mám myslet..
Re: Vepřové maso
Dnes v noci 02:19 sa ti sníval velmi zlý sen. Aj ako pokus o vtip to nebolo nič moc. Skús si vymyslieť lepší príbeh, lebo výrobcov nových tém na ktoré nikto nemá chuť reagovať tu máme dostatok.
Dnes v noci jsem řídil vůz a ještě jsem v práci.Ja očekávám normálně odpovědí a ne takové jako je vaše.
Myslím, že to je súčasťou adventistického povrchnosti / pokrytectva. Každý z nich dobre vie, že EGW je proti pitiu kávy, no bežne ju pijú. Podobne s alkoholom, abstinencia je podmienkou členstva, ale poznám viacero adventistov, ktorí si napr. na návšteve dajú vínko, ak im ponúknu. A ešte im aj chutí.Jonáš napísal: ↑20 Júl 2021, 02:19 Dobrý den ,
Podobne s jedením mäsa, na sobotnej škole všetci prikyvujú výrokom EGW o škodlivosti mäsa, ale väčšina z nich ho bežne jedáva (myslím tzv. "čisté") Ale minule som bol aj ja zaskočený, keď u jedných silných protagonistov vege výživy a aktívnych členov klubu zdravia mali na obed mäso, a ešte sa tým aj chválili.
Preto ma neprekvapuje ani tvoj zážitok s bravčovým mäsom.
Mne sa zdá, že adventistom pripadá normálne, keď jedno tvrdia a niečo žijú. Ale je to normálne v celej CASD, veď aj EGW bola taká.
Už jsem slyšel o různých směrech v CASD ale toto ne. To jako kdyby si řekl že měli ve vitríně panu Marii.
Ty musíš být frajer, když poznáš klobásu na talíři hned jako vepřovou. Určitě si z Tebe dělali srandu.Jonáš napísal: ↑20 Júl 2021, 02:19 Dobrý den ,
Ale to je jedno, dneska jsou všechny klobásy s namíchaným vepřovým masem, hovězí, kuřecí aj. Dnes už neexistuje v obchodě 100% hovězí nebo 100% kuřecí aj. klobása, vždy je tam přidáno vepřové.
A pak kolik masa je dnes v jakékoliv masové klobáse? Nejčastěji +- 20-40%, zbytek (většina) jsou různé přidané srajdy.
Proto bych si ji už nikdy nekoupil ani kdyby byla domácí. Jsem šťastný, že jsem s masovými klobásami a párky už nadobro skončil.
Znám chuť a vůni vepřového , srandu si nedělali mysleli to vážné.Vim na 100% že to byla vepřova.
Mikime, na výrobku je složení, jsou samozřejmě 100% kuřecí klobásy, u hovězích nevím, nezkoumal jsem to. Je tam i obsah masa, ten se sleduje, většinou 60-70%. Samozřejmě je to ze separátu, ale vepřové tam není.dneska jsou všechny klobásy s namíchaným vepřovým masem, hovězí, kuřecí aj. Dnes už neexistuje v obchodě 100% hovězí nebo 100% kuřecí aj. klobása, vždy je tam přidáno vepřové.
A pak kolik masa je dnes v jakékoliv masové klobáse? Nejčastěji +- 20-40%, zbytek (většina) jsou různé přidané srajdy.
Pokud někdo má chuť na masíčko, může si dát kuřecí šunku (prakticky 100%) nebo nějaké hovězí salámy,v Praze je i košer prodejna, spíše ale na trvanlivé věci.
PS:Dej si Klausovy párky z Kauflandu, ty jsou kuřecí.

Jonášku oni ti na návšteve ponúkli klobásu
Klobásu si zjedol a teraz ich hovováraš. Ty si teda pekná návšteva.
Richi, duch je pripravený
Ale telo je slabé. Dosiahnuť svätosť v hriešnom tele je nemožné, človek stále chybuje. To ti vadí ? Možno máš prehnané morálne očakávania ?
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných