Video "Čo mohlo byť"

Diskusia o cirkevnej organizácii.
ambassador
Dátum registrácie: 26 Jan 2016, 18:25
Kontaktovať používateľa:

Re: Video "Čo mohlo byť"

Neprečítaný príspevok od používateľa ambassador »

Milan napísal:Rozumiem tomu spravne, ze Pan Boh chcel poslat Jezisa v r. 1901 na zem? Ze sme na to prisli az teraz v r. 2015 a mozeme na zakl. modlitieb urychlit Jezisov druhy prichod? Ja som si myslel, ze Boh pride, az to uzna za vhodne (az sa evanielum rozsiri po celej zemi...) Toto v mojom srdci sposobuje chaos a vyzva manzelov Wilsonovych je sice na mieste ( co sa tyka modlitieb), ale aby ma Jezis vytrhaval z "pazurov diabla" - pricom doteraz som si myslel, ze patrim Bohu, je pre ma tak kontroverzne, ze sa s tym musim nejako popasovat. Neviem ale ako...Mohol by mi prosim niekto dat na toto odpoved, alebo navod - co s tym?
Jedna rada by bola, nepůšťat 3AN a žádné přednášky typu "Čo by bolo keby bolo."
Teraz sa to hodí. Účel světí prostředky a nemalé na výrobu divadelního filmu. Stále nedochází, že změna nepřicházi z pozemského vedení církve. To je jen zoufalá snaha rozfoukat doutnající ohniště.
Dobrá rada nad zlato. Začni číst Bibli za podpory teologického přístupu k textu. Zahoďit šablonu a začni číst úplně znova.
Bez výhrad a slůvek "ale" - spolehni na milosť Ježíše Krista.

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní