Nátlak, manipulace je mi cizí! S lidmi pouze komunikuji oni mi sdělí svůj pohled a já zase jim, to snad není špatně. Vy ten způsob manipulace používáte? Co když vy právě ubližujete, tím podsouváním toho co nedělají a pouze si myslíte že to dělají. Jeví se, že podporujete kolektivní vinu. Na závěr jen tak na okraj: Jste snad Angry brother???Host napísal: ↑30 Okt 2025, 21:34To neznamená že ked s tou nálepkou nesúhlasíš že že ju nemáš. "Si súčasťou cirkvi a výhovorka že medzi adventistami je to různorodé je alibizmus. Chápem, že to robíš, lebo ti na ľuďoch úprimne záleží a veríš, že im tým pomáhaš.“ Ale v praxi to, čo robíš, spôsobuje, že sa tvoji blízki cítia pod tlakom, nepochopení, alebo dokonca zranení. To asi nie je výsledok, ktorý by si chcel, však? Tvoj cieľ je pomáhať a dôsledkom je ubližovanie. Myslíš, že Ježiš by chcel, aby sa tvojím správaním ľudia cítili menejcenní alebo nehodní? Ako by si sa cítil ty, keby ťa niekto denne presviedčal, že tvoja viera je nesprávna?ambassador napísal: ↑30 Okt 2025, 13:59 Proč píšete za všechny adventisty? Já se nehněvám, pouze s tou nálepkou nesouhlasím a to je velký rozdíl.
Mezi námi adventisty to je velmi rôznorodé. Takže se přiznáváte, že vy osobně jste sektářka?
Keby som mal vieru, ktorá hory prenáša, ale lásky by som nemal, ničím nie som.
Generálna Konferencia Cirkvi Adventistov
-
ambassador
- Dátum registrácie: 26 Jan 2016, 18:25
- Kontaktovať používateľa:
Re: Generálna Konferencia Cirkvi Adventistov
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní