Šetríme cirkevné peniaze

Diskusia o cirkevnej organizácii.
cogito
Dátum registrácie: 12 Mar 2015, 10:13
Zbor: Anonymov
Kontaktovať používateľa:

Re: Šetríme cirkevné peniaze

Neprečítaný príspevok od používateľa cogito »

ngma napísal:
Počítam s tým že nejde o agentov KGB ::noo::

Ale napriek tomu, čo robili títo agenti celý čas /dúfam že neboli ešte aj platení z našich peňazí/ lebo nič si neuviedol že by sa podielali
na nejakej konštruktívnej zmene :acute:

Čiže voláš po zmene, ale tvoji agenti sú len takí kvaky - kvak
On po zmene nevolá. Hádam trolluje, hádam a dúfam. Je akože pápež František. A akože majú infiltrovaných agentov v cirkvi, aby ju rozvrátili. Zrejme to budú predovšetkým Jiří Beneš a Mikuláš Pavlík, ale zrejme je to tu prelezené tajnými zamestnancami Vatikánu skrz na skrz. ::phil::

ngma
Dátum registrácie: 03 Mar 2015, 19:09
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa ngma »

Jáááj, už som to pochopil /aspoň si myslím ::pitiful:: /.
Tí agenti nechcú zmenu, oni pracujú /ako že? ::pleas:: / na SK, pritom nie sú Sk a keď uplynie čas, časy a čas tak potom sa z ::diablo:: stane číslo človeka medzi nami ::dash:: a toto číslo má byť demaskované teraz 22. marca ::jew:: a to ešte nie je koniec!!!??? preto si treba klásť otázku
A čo stým????
To je zaujímavé ::Cherna:: , ja som to z toho obežníka nepochopil na prvý krát.
No dobre, ale čítal si koľko agentov chce akého pohlavára, to je podozrivé lebo ani títo agenti sú neni jednotní -pokiaľ to nehrajú akože a pritom ááááááááá O:-)

Cviko

Neprečítaný príspevok od používateľa Cviko »

Z vyššie uvedených príspevkov je vidieť, že naši vedúci si bačujú veselo (byty, zamestnávanie príbuzných a iné nepatričné výhody). Asi sa spoliehajú na to, že väčšina členov to nevidí, keďže na kazateľov vzhliadajú s posvätnou úctou. Ja len dúfam, že nové vedenie sa bude správať inak, aby to fakt nebolo ako v socializme, že všetci sme si rovní, ale niektorí sú ešte rovnejší.

ngma
Kontaktovať používateľa:

Cviko,
pozri sa na to reálne. Nie všetko čo je tu napísané vyššie musí byť aj pravdivé. Pozri sa na to z nadhľadu, že niektorí ľudia toto vnímajú čo sa deje a druhá strana sa k tomu ešte nevyjadrila. Tým nevravím že všetko je nepravda, ale je dosť málo informácií aby si sa hneď so všetkým nechal frustrovať

cogito
Dátum registrácie: 12 Mar 2015, 10:13
Zbor: Anonymov
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa cogito »

ngma napísal:Cviko,
pozri sa na to reálne. Nie všetko čo je tu napísané vyššie musí byť aj pravdivé. Pozri sa na to z nadhľadu, že niektorí ľudia toto vnímajú čo sa deje a druhá strana sa k tomu ešte nevyjadrila. Tým nevravím že všetko je nepravda, ale je dosť málo informácií aby si sa hneď so všetkým nechal frustrovať
A nemá náhodou veľkú výpovednú hodnotu, že sa k tomu druhá stranu odmieta vyjadriť a čaká, kým to prehrmí? Asi v duchu Kto nic nedelá, ten nic neskazí. :) Dúfam, že to zaryté mlčanie neznamená Máme vás na háku. :D

ngma
Kontaktovať používateľa:

Nemyslím si cogito, že ľudia sú dnes naivní a neozvú sa či na tomto fóre či inde.
Možno len tých hlasov je málo resp. nie sú násilné /skôr láskavé/ - a to môže byť priestor na prečkanie búrky. Ale taktiež spolieham na to, že kazatelia sú duchovní, Bohom poverení ľudia a chcem im dávať príležitosť aby ak aj bolo niečo nie dobre realizované mohli to správne realizovať a takto rásť...A nakoniec Božie mlyny stále ešte melú...

Landra
Dátum registrácie: 18 Mar 2015, 22:40
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Landra »

Zdravím vás všetkých... Som veľmi prekvapená vysokou mierou sledovanosti týchto stránok :O. Niektoré príspevky majú skutočne silný náboj. Nemôžem uveriť tomu, že vedenie našej cirkvi ignoruje tak závažné otázky a zbabelo mlčí (inak, Martin Majer, klobúk dole! ::hi:: Ďakujeme)! Nuž už o 3 dni sú voľby (vydržali statočne), tak volte rozumne, aby sme už nemuseli dávať nepríjemné otázky. V prípade zotrvaní súčasných bratov vo funkcii, im v nedeľu trošku dohovorte, alebo poraďte ::empathy:: ...

Sherlock Holmes
Dátum registrácie: 21 Mar 2015, 20:43
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Sherlock Holmes »

František napísal:::rtfm::
alena napísal:Erwin, pozor, pohybuješ sa na tenkom ľade!!! ::pitiful::
Dúfam, že o veci hlasoval aspoň výbor Sz CASD. Pokiaľ nie, vážení, tak o tom rozrozhodol KB a SB. Snáď OP sám o sebe nehlasova... Alebo? Tak to je hrubý nedostatok.. A v predošlých obdobiach, ako to bolo? Ajajáj... Je nad čím uvažovať. Daniel

Dokončujem... Danielovo proroctvo sa napĺňa... Naši agenti pracujú spoľahlivo.. František.
Ahoj "František",
keďže som milovník Danielových proroctiev, toto tvoje ma veľmi zaujalo. Musím konštatovať, že tvoje pravé meno je Daniel, pretože si pri svojom zanietení zabudol, že píšeš pod pseudonymom a tak si hľadal možnosť ako vykĺznuť a napísal si v rýchlosti ako dodatok neexistujúce Danielove proroctvo a pritom píšeš zo svojho prostredia.
Voláš sa D.M. (kto čítaš rozumej) a tvoji agenti sú kolportéri, ktorí s radosťou pracujú v tvojich farbách - veď vedia za čo.
PS: všimol som si, že rebríček hlasovania za 1 deň vystúpil zo 6 hlasov na 16 a pritom za celý čas existencie tejto ankety si mal len 6 hlasov. Verím, že to je tiež práca spomínaných "agentov".
S pozdravom
Sherlock Holmes

JO CIA

Neprečítaný príspevok od používateľa JO CIA »

Sherlock Holmes napísal:
Ahoj "František",
keďže som milovník Danielových proroctiev, toto tvoje ma veľmi zaujalo. Musím konštatovať, že tvoje pravé meno je Daniel, pretože si pri svojom zanietení zabudol, že píšeš pod pseudonymom a tak si hľadal možnosť ako vykĺznuť a napísal si v rýchlosti ako dodatok neexistujúce Danielove proroctvo a pritom píšeš zo svojho prostredia.
Voláš sa D.M. (kto čítaš rozumej) a tvoji agenti sú kolportéri, ktorí s radosťou pracujú v tvojich farbách - veď vedia za čo.
PS: všimol som si, že rebríček hlasovania za 1 deň vystúpil zo 6 hlasov na 16 a pritom za celý čas existencie tejto ankety si mal len 6 hlasov. Verím, že to je tiež práca spomínaných "agentov".
S pozdravom
Sherlock Holmes

Už som to písal cogitovi, všetko má svoje hranice, máš pracovať v utajení, Sherlock, tak čo tu vypisuješ. Čakám ťa vo svojej kancelárii, skala. Hlavne si dnes nezabudni zapiť lieky! Už sa to zasa začína prejavovať. Ráno lexaurin, večer stilnox. S pozdravom Riaditeľ Jezuitského oddelenia CIA

ngma
Kontaktovať používateľa:

[quote="JO CIA"][quote="Sherlock Holmes"]

....my sme tu všichni, jedna rodina, máme se rádi jeden druhého zná...
priatelia ::empathy::

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní