Konferencia v Poprade - príliš skorý začiatok
Konferencia v Poprade - príliš skorý začiatok
Dňa 9. mája 2015 bude v Poprade slávnostná konferencia Slovenského združenia CASD. Program je bohatý, má spolu 56 bodov. Prekvapuje ma však, že začiatok je stanovený už na 9.00 hod. Akoby vedenie vôbec nebralo do úvahy, že väčšina návštevníkov musí ráno cestovať do Popradu niekoľko hodín. Veď aj bežná sobotná bohoslužba v mnohých zboroch začína o pol desiatej. Bratov z vedenia skorý začiatok netrápi, prídu už v piatok a spať budú v hoteli (nepredpokladám, že si to budú platiť zo svojho). Možno by väčšina účastníkov privítala posun začiatku napríklad na 10.00 a zníženie počtu bodov programu.
Re: Konferencia v Poprade - príliš skorý začiatok
Konferencia je super prilezitost, ked sa mozu stretnut aspon raz za cas ludia s roznych zborov, tesim sa na to. Je preto pochopitelne, ze program je bohaty, kazdy sa chce odprezentovat
. Ale je fakt, to moze byt kontraproduktivne, ak je toho az prilis vela
, vsetko sa potom deje v zhone ... K tomu unava zo skoreho ranneho vstavania a dlhej cesty ... a vedomie tej istej cesty naspat ... Asi by som sa aj ja priklonil k volnejsiemu a striedmejsiemu programu ... Nech si to uzijeme v lepsej pohode ...

V programe konferencie som napočítal spolu 22 piesní ... Toľko asi nebude ani na PSE 

Nevie niekto, čo sa myslí pod tým, že je "zabezpečené občerstvenie"? Aby to neskončilo zase tak, že sa z núdze stretneme všetci v nejakej reštaurácii
.

Thomas, počítam že si svojprávny a môžeš sa spýtať svojho kazateľa aby si sa nestresoval.
Nielen chlebom si živený....ale vážne, nestresuj sa kvôli tomu ...
Nielen chlebom si živený....ale vážne, nestresuj sa kvôli tomu ...
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní