Tak teda odplatou za hriech nemusí byť vždy smrť ? To sa mi zdá rozumné.Neregistrovaný napísal: ↑22 Nov 2022, 18:13 .
Troufám si říci, že za "malý" (kdo to posoudí?) hřích člověk nezemře navěky, ale za svůj celoživotní postoj, resp. za nepřijetí, odmítnutí či ignorování nabídky spásy.
Adventistická tradice.
Re: Adventistická tradice.
1. Janův 5, 16Vidí-li někdo, že jeho bratr se dopouští hříchu, který není k smrti, ať za něho prosí; a Bůh mu daruje život, jestliže nehřešil k smrti. Jest ovšem hřích, který je k smrti; o takovém neříkám, abyste za něj prosili.Sasko Jasko napísal: ↑25 Nov 2022, 20:37Tak teda odplatou za hriech nemusí byť vždy smrť ? To sa mi zdá rozumné.Neregistrovaný napísal: ↑22 Nov 2022, 18:13 .
Troufám si říci, že za "malý" (kdo to posoudí?) hřích člověk nezemře navěky, ale za svůj celoživotní postoj, resp. za nepřijetí, odmítnutí či ignorování nabídky spásy.
1. Janův 5, 17Každá nepravost je hřích, ale je i hřích, který není k smrti.
Ďakujem, tento celkom rozumný text som nepoznal.Neregistrovaný napísal: ↑04 Aug 2023, 16:181. Janův 5, 16Vidí-li někdo, že jeho bratr se dopouští hříchu, který není k smrti, ať za něho prosí; a Bůh mu daruje život, jestliže nehřešil k smrti. Jest ovšem hřích, který je k smrti; o takovém neříkám, abyste za něj prosili.Sasko Jasko napísal: ↑25 Nov 2022, 20:37Tak teda odplatou za hriech nemusí byť vždy smrť ? To sa mi zdá rozumné.Neregistrovaný napísal: ↑22 Nov 2022, 18:13 .
1. Janův 5, 17Každá nepravost je hřích, ale je i hřích, který není k smrti.
Dúfam ze niekto bude za mna prosiť. Mám pár takých malých hriechov, ktoré nie sú záväzné až k smrti. Nech sú mi odpustené.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 3 neregistrovaní