Bolo by dobre, keby to Bohuš už konečne stopol ... Kto je tu vlastne predseda?
Ak sú proti niekomu jasné dôkazy, nech sa to rieši, ak treba, ale nechápem prečo sa takémuto vyslovene nekresťanskému správaniu necháva taký priestor ...
Ty jsi u toho setkání byl (a), nebo je to tichá pošta, jejimž vysledkem je tvoje informace nebo desinformace. Pokud tento web založill kazatel se zaměstnaneckým poměrem v CASD pak je to na pováženou.@Tini napísal:KB a FV navstivili minuly tyzden kazatela, ktoreho podozrievaju zo zalozenia a spravovania fora. Pritomny bol aj EB, veduci zboru BA1. Ked dotycny kazatel vsetky obvidenia odmietol, EB navrhol test na detektore lzi, ku ktoremu ma udajne pristup jeho manzelka.
Možno nebol znovu zvolený kvôli tomuto fóru, možno kvôli tomu ako vychádzal s ľuďmi ... a toto fórum to len poodhalilo ...RsG8 napísal:Karol si myslí, že kvôli tomuto fóru nebol opätovne zvolený za predsedu ...
hana napísal:Stale nechapem
Skor mi pride, ze sa bojite, aby sa vam postupne nerozutekali ovecky. Co keby nahodou niekto zacal rozmyslat, ze nie vsetko, co ich v tom zbore ucime, je pravda, vsak?
Ale no, ngma123, preco infantilny? Infantilne je mysliet si, ze pani chcu za adminom prist a s laskou sa s nim porozpravat, aby predsalen uznal za vhodne prehodnotit existenciu stranok a ked admin odmietne, potrasu si pravicami, hnevat sa nebudu a nechaju ho bez nasledkov dalej prevadzkovat toto forum.ngma123 napísal:hana napísal:Stale nechapem
Skor mi pride, ze sa bojite, aby sa vam postupne nerozutekali ovecky. Co keby nahodou niekto zacal rozmyslat, ze nie vsetko, co ich v tom zbore ucime, je pravda, vsak?
...no veď to je práve to, že ak to nechápeš ....prečo máš taký infantilný / možno preto?/ dojem že sa niekto bojí...
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných