mikim si zde může psát co chce stejně jako ostatní, mikim píše vždy jen podle toho jak uvěřil a nebo věří všichni ostatní tradiční adventisté, mikim narozdíl od keců jiných, vždy napíše verše z Písma nebo komentáře EGW pro zdůvodnění dané pravdy. Mikim se nebojí diskutovat, i kdyby se jeho podání víry lišilo od současné církve asd, která si ráda hraje na cenzora i na stránkách, které ji nepatří a zesměšňuje se a vyhrožuje všem okolo, počínaje administrátorovi, namísto toho, aby zde obhájila tu svojiBraňo napísal:Ako si tak prečítavam po nejakom čase tieto stránky, tak si myslím, že Karol B. a Ferdinand V. by mali pátrať po Mikim a nie administrátorovy stránok. To preto, že Mikim tými komentármi, ktoré si tu prečítajú bežne aj ľudia zaujímajúci sa o adventistov viac "zavarí" adventistom ako samotný administrátor, ktorý iba diskusiu umožnil.
verzi jediné pravé adventisté pravdy v běžné diskuzi, tak nedělají kazatelé raději vůbec nic a jen hloupě kecají. Asi se bojí, že by neobstáli.
Proti F. Vargovi a jeho kázáním, které jsem slyšel nic nemám, naopak se mi líbí. Jestli někdy kázal nějaké nesmysly, jak mu zde někteří přehazují nevím, o ničem nebiblickém od něj jsem neslyšel. To je jeden z mála kazatelů, kteří si svůj kazatelský plat zaslouží.