Alfa Bio nezaplatila všetky dlhy voči cirkvi!

Diskusia o všetkom ostatnom.
log

Re: Alfa Bio nezaplatila všetky dlhy voči cirkvi!

Neprečítaný príspevok od používateľa log »

Hosť napísal:CASD = pekná žumpa
Prosim pomoz mi, z ktorej cirkvi si ? Rad by som tam presiel, velmi ma zaujalo Tvoje vystupovanie, iste to tam bude krasne v Tvojom zbore, rad by som sa tam dostal, dakujem za pomoc.

Neregistrovaný

Neprečítaný príspevok od používateľa Neregistrovaný »

Ktorá iná organizácia/cirkev/klub má obdobnú verejnú internú diskusiu o špine a vlastných nezmyselných zásadách? Po čítaní žumpy nemám záujem stať sa veriacim a od sekty len čo najďalej.

log

Hosť napísal:Ktorá iná organizácia/cirkev/klub má obdobnú verejnú internú diskusiu o špine a vlastných nezmyselných zásadách? Po čítaní žumpy nemám záujem stať sa veriacim a od sekty len čo najďalej.
Prosim Ta, Ty si nejaky popleteny. Nemas zaujem sa stat veriacim a pred chvilkou si pisal
Hosť napísal: To my, okrem iného, počúvame kázanie zo Slova Božieho vo štvrtok podvečer a v nedeľu
To si rychle stratil vieru.
Stacilo sa Ta opytat na cirkev a hned si v hanbe zaprel aj Boha aj svoju cirkev.V kazdom pripade Ti dakujeme za nazor a prid zase s nejakou cennou myslienkou, ale nemusis sa ponahlat

Neregistrovaný

Neprečítaný príspevok od používateľa Neregistrovaný »

log napísal:
Hosť napísal:Ktorá iná organizácia/cirkev/klub má obdobnú verejnú internú diskusiu o špine a vlastných nezmyselných zásadách? Po čítaní žumpy nemám záujem stať sa veriacim a od sekty len čo najďalej.
Prosim Ta, Ty si nejaky popleteny. Nemas zaujem sa stat veriacim a pred chvilkou si pisal
Prečo mu na to neodpovieš? To je dobrá otázka ::good::

log

Hosť napísal:
log napísal:
Prečo mu na to neodpovieš? To je dobrá otázka ::good::
Pretoze to nie je otvorena otazka, ale sugestivne tvrdenie. Nie je tu ani spina, ani nezmyselne zasady. Je tu otvorena a vysoko odborne vedena teologicka debata + priestor na vyslovenie kritickych nazorov. Takato diskusia je znakom zdravej demokracie a slobody nazoru a zaroven whistleblowingom. Ved aj Tebe je asi luto, ze Tvoj klub/organizacia/cirkev neumoznuje taku debatu a musis chodit sem.

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných