Kam směřuje ateismus?

Diskusia o všetkom ostatnom.
Viktorrealita
Dátum registrácie: 30 Sep 2018, 10:46
Kontaktovať používateľa:

Re: Kam směřuje ateismus?

Neprečítaný príspevok od používateľa Viktorrealita »

Neregistrovaný napísal: 25 Mar 2026, 06:53 Len hlupák alebo ignorant môže obhajovať súčasné smerovanie Izraela. Samozrejme nie všetci obyvatelia Izraela súhlasia s ich politikou. Reči o božích zasľúbeniach sú prázdne floskuly. V mene boha sa vraždili národy od nepamäti.
Izrael myslí na svoj cieľ a teda na svoju záchranu a tak aj činí. No aj tak sa stane Božia vôľa, lebo spása je jedine v Kristu.

Je fakt, že Izrael vznikol a je zhromaždený na to isté miesto, skade bol pre skoro 2000 rokmi rozptýlený? Je! Kto to poprie? Ďalšia časť proroctva o suchých kostiach a oživujúcom Božom Duchu, ktorý ma viať zo všetkých strán, sa už napĺňa a to tým, že do Izraela prichádzajú kresťanskí kazatelia z celého sveta a z rôzných denominácii, no a zvestujú im evanjelium Ježiša Krista a rozdávajú Biblie s Novým Zákonom a to v takých jazykoch, ktorým lepšie rozumejú. Nech teda čítajú a nech je im zjavená istota spásy v Kristu. Uvidia, že Nový Zákon nie je nejaká strašidelná a antisemitská kniha. Rabíni pred čítaním znového Zákona, ich neustále strašia. No súčasne sa dočítajú, že Ježiš bol zo Židov a aj všetci učeníci boli Židia a že evanjelium sa najprv zvestovalo Židom. Pohania boli so svojimi božstvami a bez poznania pravého Boha podobne hrdí a ako vidíme evanjelium Ježiša Krista a teda aj Biblia sa rozšírila na svedectvo všetkým národom a teda pre nich zrozumiteľných jazykoch, čo je taktiež naplnenie proroctva. Tak, ako RKC – KC sa snažila počas storočí skryť Bibliu pre ľuďmi, lebo by sa ukázala jej pravá tvár, tak podobne aj rabíni strašia ľudí čítaním Nového Zákona a to poukazovaním na dejiny prenasledovania zo strany kresťanov a na holokaust.

V podstate niektorí zo Židov argumentujú proti Kristu – kresťanstvu tým, že poukazujú na tých, ktorí sa síce hlásili ku kresťanstvu – Kristu, no činili opak toho, čo učil Kristus. Teda poukazujú na antikristov – vlkov v ovčom rúchu a ich skutky použijú, ako pádny argument , ako pošpiniť a odradiť od Kresťanstva - Krista. Takúto argumentáciu vidím aj tu a je to z ducha antikrista. Antikristi argumentujú skutkami antikristov, proti Kristu - kresťanstvu.
Je to ako argumentovať vlkmi oblečenými v ovčom rúchu a to proti ovciam a tvrdiť, akí sú dravci a súčasne nechcú vidieť, že sú to vlci oblečení v ovčom rúchu. Predsa podľa ovocia sa to dá vidieť, že. Ale mnohí úmyselne to nechcú vidieť, aby mohli pošpiniť kresťanstvo - Krista.

No čas prichádza aj pre Izraelský národ, aby sa evanjelium rozšírilo aj tam. Antikristi na celom svete a ani antikristi v Izraeli nezvládnu tento Boj proti Kristu, lebo to Slovo evanjelia je Pravda a život a Kristus je víťazom.

Tým, ktorým je to dané od Otca, tak uveria vo svojho Mesiáša - Ježiša Krista. No Boh dá niektorým ich cestu na ich hlavu. Izrael má svojich nepriateľov, proti ktorým bojuje zbraňami tohto sveta, no proti Kristu a jeho evanjeliu sa nedá bojovať zbraňami tohto sveta. Veď samotný Starý Zákon svedčí o Ježišovi ako o Mesiášovi. Ako tak sledujem, tak niektorým zo Židov veľmi vadí zvestovanie evanjelia v Izraeli. Myslia si, že tomu nejako zabránia. Ale mnohí v Izraeli majú už srdcia Bohom pripravené, aby prijali vierou do srdca to semeno Ducha – zvesť evanjelia Ježiša Krista.
Naposledy upravil/-a Viktorrealita v 31 Mar 2026, 11:09, upravené celkom 2 krát.

Viktorrealita
Dátum registrácie: 30 Sep 2018, 10:46
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Viktorrealita »

Host napísal: 28 Mar 2026, 07:57
Kedysi to bolo v mene Boha a aj to bolo priamo povedané. Dnes sa to trochu preformulovalo do hodnôt. Naše hodnoty sú viac ako vaše. Podobne konáme aj pri evanjelizácii - rozdávame naše hodnoty ktoré sú pochopitelne lepšie ako tvoje. Lebo ja idem cestou spasenia a ty cestou zatratenia. Inak povedané som tu aby som ťa zachránil.
Iba Ježiš Kristus je cesta, Pravda a život.

Akú cestu ponúkneš človeku, aby na konci nebola iba tma, beznádej a smrť? Ak máš niečo také, teda lepšie a radostnejšie pre človeka, ako je evanjelium Ježiša Krista a aj garantuješ, že tá tvoja cesta aj dovedie človeka tam, kde nebude tma, prázdnota a smrť, tak skús sa tu podeliť o túto cestu a uvidíme. Zatiaľ som nikoho takého nenašiel, kto by ponúkal človeku niečo radostnejšie, ako je evanjelium Ježiša Krista. Teda túto radostnú zvesť od Zvrchovaného Boha nič nemôže prekonať, lebo niet väčšieho, ako je zvrchovaný a Svätý Boh, ktorý aj garantuje , že splní svoje Slovo zasľúbenia.

Večná spása v spoločenstve s Bohom je jedine z milosti, skrze vieru v Ježiša Krista a to bez zásluh a zdarma a je teda darom od Boha. No a prímame tento dar vierou. Čo je radostnejšie pre človeka, ako Božie zasľúbenie večného života v spoločenstve s milovaným Bohom?

Neregistrovaný

Neprečítaný príspevok od používateľa Neregistrovaný »

Viktorrealita napísal: Včera, 10:49
Host napísal: 28 Mar 2026, 07:57
Kedysi to bolo v mene Boha a aj to bolo priamo povedané. Dnes sa to trochu preformulovalo do hodnôt. Naše hodnoty sú viac ako vaše. Podobne konáme aj pri evanjelizácii - rozdávame naše hodnoty ktoré sú pochopitelne lepšie ako tvoje. Lebo ja idem cestou spasenia a ty cestou zatratenia. Inak povedané som tu aby som ťa zachránil.
Iba Ježiš Kristus je cesta, Pravda a život.

Akú cestu ponúkneš človeku, aby na konci nebola iba tma, beznádej a smrť? Ak máš niečo také, teda lepšie a radostnejšie pre človeka, ako je evanjelium Ježiša Krista a aj garantuješ, že tá tvoja cesta aj dovedie človeka tam, kde nebude tma, prázdnota a smrť, tak skús sa tu podeliť o túto cestu a uvidíme. Zatiaľ som nikoho takého nenašiel, kto by ponúkal človeku niečo radostnejšie, ako je evanjelium Ježiša Krista. Teda túto radostnú zvesť od Zvrchovaného Boha nič nemôže prekonať, lebo niet väčšieho, ako je zvrchovaný a Svätý Boh, ktorý aj garantuje , že splní svoje Slovo zasľúbenia.

Večná spása v spoločenstve s Bohom je jedine z milosti, skrze vieru v Ježiša Krista a to bez zásluh a zdarma a je teda darom od Boha. No a prímame tento dar vierou. Čo je radostnejšie pre človeka, ako Božie zasľúbenie večného života v spoločenstve s milovaným Bohom?
Když tě poslouchám, tak si myslím že i malé lízátko pro dítě mu udělá větší radost, než co vnímám od tebe. Když tvoje evangelium nefunguje na tvůj vlastní život, těžko ho prodáš druhým.

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný