Karol B. a Ferdinand V. pátrajú po adminovi
Re: Karol B. a Ferdinand V. pátrajú po adminovi
to si pišHosť napísal:Dôležité je, že Tebe je to všetko jasné.

apoštolovia rozhodně nebyli charizmatici, jako jsou ti dnešní, plazící se po podlaze a smějící se nebo plačící, když na ně charismazický řečník rozmáchne ruce..., existují videa na youtube...Hosť napísal:Apoštolovia neboli charizmatici?
A ty vôbec nie si pyšný a máš pokorné srdce.mikim napísal:to si pišHosť napísal:Dôležité je, že Tebe je to všetko jasné.

Nepýtal som sa, či apoštolovia boli charizmatici ako tí dnešní, ktorých Ty považuješ za charizmatikov alebo sa tak sami volajú. Je fakt, že Ty svojim vymenovaním všetkých hodíš do jedného vreca (denominácie). Kto je to charizmatik podľa Teba? Pretože podľa mňa, apoštolovia boli charizmatici (ak toto slovo používame).mikim napísal:apoštolovia rozhodně nebyli charizmatici, jako jsou ti dnešní, plazící se po podlaze a smějící se nebo plačící, když na ně charismazický řečník rozmáchne ruce..., existují videa na youtube...Hosť napísal:Apoštolovia neboli charizmatici?

Pre takých nadutých mikimov apoštol Peter napísal:mikim napísal:Ap. Pavel říká něco jiného než ap. Petr, proto pro mne není a nikdy nebude na 1. místě, i kdyby měl pravdu největší...
- "A zhovievavosť nášho Pána pokladajte za spásu, ako vám napísal aj náš milovaný brat Pavol podľa múdrosti, ktorá mu bola daná. Tak hovorí o týchto veciach aj vo všetkých svojich listoch. V nich sú isté veci ťažko pochopiteľné, takže ich, ako aj ostatné Písma, neučení a neutvrdení ľudia prekrúcajú na vlastnú záhubu. Vy teda, milovaní, keď to už vopred viete, chráňte sa, aby ste sa nedali oklamať bludom bezbožníkov a nepadli zo svojho pevného postavenia, ale vzrastajte v milosti a poznávaní nášho Pána a Spasiteľa Ježiša Krista. Jemu sláva aj teraz, aj naveky. Amen."
Trochu sa divím naivite pátračov z vedenia, že si takto jednoducho predstavujú priznanie a odhalenie admina alebo prispievateľov. Predpokladám, že ak sa niekto odhodlá na taký odvážny čin, ako je založenie takéhoto fóra, tak sa asi už vopred vysporiadal s tým, ako odpovie na otázky, ktoré skôr či neskôr môžu prísť.Rto2 napísal: Ak kazatelia musia deklarovať, že na toto fórum nechodia a neprispievajú ...
Keď kresťania cez vojnu skrývali židov, počítali s tým, že prídu Nemci a spýtajú sa na to. Dobre si pripravili odpoveď, ktorá mala vyzerať presvedčivo, i keď nebola pravdivá.

Keby som bol adminom ja

-
- Dátum registrácie: 27 Feb 2017, 14:00
- Kontaktovať používateľa:
Možno sa tu ľudia vyjadrujú neslušne, a Vy tvrdíte, že nepravdivo. Je to tu síce častokrát neslušné, ale je tu veľa pravdy.
Napíšem to čo najslušnejšie ako len viem a najpravdivejšie: Ferdinand Varga mal byť vylúčený z kazateľskej činnosti a aj z cirkvi. Manipuluje ľuďmi cez strach a konšpiračné teórie, straší ich. Rozdeľuje priateľstvá, ničí svadobný deň snúbencom tým, že si privlastňuje právo organizovať ich deň. Nepriamym spôsobom likviduje rodiny. Šíri nepravdivú vierouku, v ľuďoch vytvára nepriamo pochybnosti o pravosti tejto cirkvi. Tvrdí, že záľuby sú luxus a zbytočnosť.
To, čo urobil Ferdinand Varga s ľuďmi vo zboroch odkiaľ odišiel je hrôza. Bojíme sa tie zbory navštíviť, pretože nám, ktorí sme ich vodcu prestali poslúchať vyplachujú žalúdok, kričia a vyčítajú nám, že sme vedľa a zablúdení. Ferdinand Varga po sebe zanecháva sektársky zamerané zbory, ktoré nevedia čo robia. On a ani jeho nasledovníci nemajú v sebe ani kúsok Božej lásky. Je mi ľúto, čo tu píšem, ale je to pravda.
A čo vedenie cirkvi? Necháva to tak, zatvára si pred tým oči. Čoho sa boja? Nechápem. Ak si myslia, že im to prejde pred Bohom, veľmi sa mýlia. A to nemusím byť prorok, jednoducho nechávajú šíriť zlo a tak sami zo zlom súhlasia.
V tejto cirkvi je síce čisté učenie podľa Biblie, ale mnohí ľudia nežijú podľa nej a ubližujú tým, ktorí nechcú žiť nesprávne ako oni.
Chcem, aby ste vedeli pravdu. Nehľadajte ma, nepomôže to nikomu. Prečítajte si tento môj text 20 krát a KONEČNE vyriešte manipuláciu cez strach, psychickú tyraniu, sektárske správanie a ubližovanie v tejto cirkvi. ďakujem za všetkých
Napíšem to čo najslušnejšie ako len viem a najpravdivejšie: Ferdinand Varga mal byť vylúčený z kazateľskej činnosti a aj z cirkvi. Manipuluje ľuďmi cez strach a konšpiračné teórie, straší ich. Rozdeľuje priateľstvá, ničí svadobný deň snúbencom tým, že si privlastňuje právo organizovať ich deň. Nepriamym spôsobom likviduje rodiny. Šíri nepravdivú vierouku, v ľuďoch vytvára nepriamo pochybnosti o pravosti tejto cirkvi. Tvrdí, že záľuby sú luxus a zbytočnosť.
To, čo urobil Ferdinand Varga s ľuďmi vo zboroch odkiaľ odišiel je hrôza. Bojíme sa tie zbory navštíviť, pretože nám, ktorí sme ich vodcu prestali poslúchať vyplachujú žalúdok, kričia a vyčítajú nám, že sme vedľa a zablúdení. Ferdinand Varga po sebe zanecháva sektársky zamerané zbory, ktoré nevedia čo robia. On a ani jeho nasledovníci nemajú v sebe ani kúsok Božej lásky. Je mi ľúto, čo tu píšem, ale je to pravda.
A čo vedenie cirkvi? Necháva to tak, zatvára si pred tým oči. Čoho sa boja? Nechápem. Ak si myslia, že im to prejde pred Bohom, veľmi sa mýlia. A to nemusím byť prorok, jednoducho nechávajú šíriť zlo a tak sami zo zlom súhlasia.
V tejto cirkvi je síce čisté učenie podľa Biblie, ale mnohí ľudia nežijú podľa nej a ubližujú tým, ktorí nechcú žiť nesprávne ako oni.
Chcem, aby ste vedeli pravdu. Nehľadajte ma, nepomôže to nikomu. Prečítajte si tento môj text 20 krát a KONEČNE vyriešte manipuláciu cez strach, psychickú tyraniu, sektárske správanie a ubližovanie v tejto cirkvi. ďakujem za všetkých
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 4 neregistrovaní