Inaugurácia nových členov a vznik AMM Slovakia

Diskusia o všetkom ostatnom.
Neregistrovaný

Inaugurácia nových členov a vznik AMM Slovakia

Neprečítaný príspevok od používateľa Neregistrovaný »

So záujmom som si pozrel záznam z Bohoslužby v Považskej Bystrici kde v zbore CASD prebehla Inaugurácia nových členov a vznik AMM Slovakia

AMM je medzinárodná motocyklová adventistická organizácia tzv motorkári ktorú podporuje Generálna konferencia CASD.

https://www.youtube.com/watch?v=KoHdjQQMJ8A

Po zhliadnutí tejto Bohoslužby môžem nadobudnúť pocit že ako je dobré že máme další spôsob ako robiť misiu a hovoriť o Bohu. Ale ja tento pocit nemám. Brat motorkár ktorý uvádzal tento program v jednom momente hovoril o tom ako mal možnosť ľudom na pumpe hodinu rozprávať o Bohu.
Je to milé ked stretnem motorkára na pumpe ktorý má na motorkárskej bunde napísané Ježiš ťa miluje a poznám aj luteránov čo chodia takto vyštafírovaný. Kedysi ked som chytal ryby tak jeden kolega myslím že bol od charizmatikov mal na svojej bunde nápis Ježiš ma poveril byť rybárom ľudí. Tiež to bolo milé ale mám pocit že nikdy nikoho neoslovil - neulovil.
Ak ste si mysleli že morkári sú len 120 kg fúzatí chlapi tak teraz sa to možno zmení a nastane doba že motorkári budú 70kg vegetariáni. Nie nerobím si srandu len v tom hľadám trochu nádeje do cirkvi Casd na Slovensku. Chceme niekoho oslovovať a nie sme schopný udržať ľudí ktorí už v zbore sú alebo sú na prahu odchodu.

Neregistrovaný

Re: Inaugurácia nových členov a vznik AMM Slovakia

Adventizmus už nepriťahuje. A netýka sa to len adventizmu, ale všetkých cirkví. Sekularizácia už prebieha aj na Slovensku, Poľsku, tam ešte výraznejšie, v tomto dobiehame Západ. Kresťanstvo sa presúva do Afriky, Ázie, Južnej Ameriky. Európa sa ocitá na vedľajšej koľaji. Záujem o štúdium na seminároch klesá. To hovoril v tv katolícky kňaz.

Neregistrovaný

Prosperita a bohatstvo krajín spôsobujú, že ľudia strácajú záujem o náboženstvo. Ľudia sa uspokoja s plnými nákupnými vozíkmi. Rozmýšľajú kam pôjdu na dovolenku. Ako si užiť život plnšie. Doba 90-tych rokov je dávno za nami. Motorkári môžu osloviť len úzku skupinu ľudí. Ani rozdávanie kníh EGW nepomôže.

Host

Neprečítaný príspevok od používateľa Host »

Možno raz založíme kresťanský rybársky zväz. Alebo polovnícky či kynologický. Záujmových činností je veľa. A možno raz budeme mať svoju posádku na Rallye šumava. A možno ak ušetríme peniaze za miliardu kníh E.G.W tak spravíme tím vo formuly 1. Viete si predstaviť záber na štartový rošt a tam hned vedla áut Ferrari, Red bull a Villiams bude formula Sabbath Keepers Motors Ministry a na prilbe bude nápis E.G.WHITE. Toto uvidí v jednom okamihu miliarda ľudí na celom svete. To bude reklama pre cirkev.

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 29 neregistrovaných