Docela by mne zajímalo, zda někdo, hlavně ten, kdo zveřejnil ten zpravodaj (Ninka) na tyto věci upozornil autory, tj. Adru, dle bible jako napomenutí bratra.
[mention]Guy[/mention], ak mas na mysli text z Mt 18,15
(Keby sa prehrešil tvoj brat, choď za ním a napomeň ho medzi štyrmi očami.), tak nie, neupozornovala som na to Adru, pretoze som nevidela ziadny dovod. Nikto sa predsa neprehresil, ja osobne proti pozvanke nic nemam, len som chcela vediet nazor ostatnych adventistov. Pozvanka tiez nebola uverejnena bez ich vedomia, dobre o nej vedia, pretoze prispevy do Spravodajcu sami vyberaju, takze nie je dovod ich na nu upozornovat.
Takže: Adra není církev není třeba se příliš vzrušovat nějakým oběžníkem.
Adra sice nie je cirkev, ale toto nebol jej obeznik, je to oficialny mesacnik Slovenskeho zdruzenia, kde uverejnuju dolezite informacie, pozvanky a pod., o ktorych by mal vediet kazdy clen. Sice som ho prilozila v elektronickej forme, ale tuto sobotu ho mali dostat vsetci clenovia vo svojich zboroch do ruk. Pozvanie teda nebolo smerovane pre dobrovolnikov Adry (ktori si samozrejme mozu robit vo volnom case, co len chcu), ale kazdemu clenovi cirkvi. Ja som bola milo prekvapena, ale ako hovorim, bola som zvedava, ako to beru ini, menej progresivni adventisti.