Billboard

Diskusia o všetkom ostatnom.

Líbí se vám tento billboard?

Môžete označiť 1 možnosť

Zobraziť výsledky

Karel
Dátum registrácie: 11 Jan 2016, 19:46
Zbor: kdysi Havirov Sucha
Kontaktovať používateľa:

Billboard

Neprečítaný príspevok od používateľa Karel »

Billboard

Obrázok
Billboard v Praze na ulici Podolské nábřeží láká na film, který si můžete zakoupit přes Maranathu. Stojí za ním organizace Amazing Facts. Chtě nechtě je tato organizace jednou částí adventismu a ostatně neříkají nic proti oficiálnímu učení. Naopak bez obalu šíří to, co je podstatou adventismu.

Je ironií osudu, že tento billboard stojí vedle billboardu na Mefista ::scratch:: .
Obrázok

John 3:16
Dátum registrácie: 28 Dec 2015, 18:54
Kontaktovať používateľa:

Re: Billboard

Neprečítaný príspevok od používateľa John 3:16 »

mohli tam aspon malinkymi pismenkami napisat ze je to projekt casd a nie sa schovavat za nejake www.

Tomáš Plechatý

Re: Billboard

Neprečítaný príspevok od používateľa Tomáš Plechatý »

John 3:16 napísal:mohli tam aspon malinkymi pismenkami napisat ze je to projekt casd a nie sa schovavat za nejake www.
Mohli, ale neudělali. Protože maranatha ani amazing discoveries nepatří oficiálně pod CASD.

I když na Generální Konferenci CASD v San Antoniu 2015 v rámci prezentace přidružených organizací k církvi, měla amazing discoveries také svůj stánek, tak přesto oficiálně církvi nepodléhá.

Jsou to soukromé aktivity jednotlivců a skupin lidí, kteří se hlásí k CASD.

Ani mě to nepřijde etické.
Podobně nejasně jednají i kolportéři - většinou uvádějí organizaci život a zdraví, záštitu dnů zdraví od města, nebo nakladatelství advent orion.

Ptal jsem se kolportérů (v létě 2012) proč se při představování rovnou nehlásí k církvi a ke svému misijnímu záměru.
Jeden kolportér mi řekl: ,,oni by nás nepřijali".

Takže účel světí prostředky a to zdá se i na výše uvedeném billboardu.
Druhá možnost je, že oficiální CASD v ČR se takovýmto akcím brání a proto s nimi nechce být spojována.

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných