Údržba stránok dňa 5.11.2017

Diskusia o všetkom ostatnom.
admin
Administrátor
Dátum registrácie: 01 Jan 2015, 23:53
Kontaktovať používateľa:

Údržba stránok dňa 5.11.2017

Neprečítaný príspevok od používateľa admin »

Milí užívatelia fóra "A čo s tým?",

ako ste mnohí zaznamenali, v posledných dňoch sa naše fórum potýkalo s problémami miznúcich tém/príspevkov. Veríme, že to bolo spôsobené preťažením servera, ktorý nezapisoval vaše príspevky do databázy korektne. Museli sme teda dnes, dňa 5.11.2017, nahrať záloha zo dňa 18.10.2017. Mrzí nás, že sme nemali k dispozícii aktuálnejšiu zálohu.

Aby sa problémy znova neopakovali, boli sme nútení zaviesť jedno nemilé opatrenie: systém poďakovaní za príspevky je dočasne vypnutý a to do doby, kým nenájdeme optimálnejšie riešenie, ktoré nebude preťažovať server.

Potešiť Vás môžeme aspoň pridaním podpory zabezpečeného pripojenia https. Okrem iného prebehla aktualizácia systému a nastavenie automatických záloh každých 24 hodín.

Ak by ste sa potýkali s problémami naďalej, prosím, kontaktujte nás čo možno najskôr.

unava

Re: Údržba stránok dňa 5.11.2017

Neprečítaný príspevok od používateľa unava »

Zaujímavé! žeby zásah "zhora"? A tym nemyslím vedenie cirkvi sidliace v Bratislave. Stojí za to absolvovat raz dva čas takyto restart :)

log
Dátum registrácie: 06 Nov 2017, 06:51
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa log »

Ano, kedze Host, co tu siri zlobu posledny mesiac, mi nakoniec aj ukradol moj nick, som rad za spravodlivy zasah zhora, hoc som i ateista. Tento zasah ma vratil do casu pred kradezou a umoznil mi tak zaregistrovat moju znacku, aby pod mojim menom nepisali ini autori vlastne vymysly.

To ze mam naspat svoj nick vsak nemeni nic na mojom predsavzati obmedzit vlastne prispevky na minimum bliziace sa nule.

Layman
Dátum registrácie: 10 Mar 2015, 20:48
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Layman »

Ďakujem adminovi za opravu.

Karel
Dátum registrácie: 11 Jan 2016, 19:46
Zbor: kdysi Havirov Sucha
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Karel »

admin napísal: 05 Nov 2017, 22:50 Milí užívatelia fóra "A čo s tým?",

ako ste mnohí zaznamenali, v posledných dňoch sa naše fórum potýkalo s problémami miznúcich tém/príspevkov. Veríme, že to bolo spôsobené preťažením servera, ktorý nezapisoval vaše príspevky do databázy korektne. Museli sme teda dnes, dňa 5.11.2017, nahrať záloha zo dňa 18.10.2017. Mrzí nás, že sme nemali k dispozícii aktuálnejšiu zálohu.

Aby sa problémy znova neopakovali, boli sme nútení zaviesť jedno nemilé opatrenie: systém poďakovaní za príspevky je dočasne vypnutý a to do doby, kým nenájdeme optimálnejšie riešenie, ktoré nebude preťažovať server.

Potešiť Vás môžeme aspoň pridaním podpory zabezpečeného pripojenia https. Okrem iného prebehla aktualizácia systému a nastavenie automatických záloh každých 24 hodín.

Ak by ste sa potýkali s problémami naďalej, prosím, kontaktujte nás čo možno najskôr.
Teď se u citací nezobrazí koho cituju. Kliknu na tlačítko "Odpoveď s citáciou" je tam vidět toto "quote=admin post_id=6511 time=1509918645 user_id=2", ale u rámečku citace se nezobrazí koho cituju. Předtím to bývalo přehlednější.

ambassador
Dátum registrácie: 26 Jan 2016, 18:25
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa ambassador »

Jak se dá zrušit automatické přihlášení registrovaného člena?

1. Automatické prihlásenie pri každej návšteve
2. Skryť môj on-line stav pre toto prihlásenie

Tučně zvýrazněno nefunguje!!!!

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 5 neregistrovaných