Nový český CASD prorok?

Diskusia o všetkom ostatnom.
Tomáš Plechatýý

Nový český CASD prorok?

Neprečítaný príspevok od používateľa Tomáš Plechatýý »

Jistý bratr Josef, který se hlásí k adventistům má webové stránky podle něj jak píše s informacemi od Boha pro nás.

Popisuje zde i vlastní vidění nebo vytržení do nebe.

Kdo čteš rozsuzuj.

https://proroctvi.7x.cz/rubriky/sdeleni

log
Dátum registrácie: 06 Nov 2017, 06:51
Kontaktovať používateľa:

Re: Nový český CASD prorok?

Neprečítaný príspevok od používateľa log »

Mozme mu len pogratulovat.

Snad mu Boh zjavi aj cisla na jackpot v lote.

mikim
Dátum registrácie: 06 Júl 2016, 22:44

Neprečítaný príspevok od používateľa mikim »

log napísal: 01 Mar 2019, 13:56 Mozme mu len pogratulovat.

Snad mu Boh zjavi aj cisla na jackpot v lote.
super, já mám strašně moc rád scifi...:)

Guy
Dátum registrácie: 28 Jan 2016, 17:53
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Guy »

V odkazech, když se člověk prokliká jeho webem, je celé jeho jméno a dokonce i telefon, na který se mu dá zavolat. Dá se vyhledat i na FB.
Myslím, že bychom ho neměli dehonestovat, ale biblicky prověřovat, nakonec prorocký dar nebyl omezen pouze na E.Whiteovou.
Už jsem nějaké "proroky" v církvi zažil, někteří zmizeli v čase, u dalších se projevilo, že jde o duševní rozpoložení až nemoc.
Ovšem slyšel jsem i vyprávět sny lidí, které se později naplnily, nebo opravdu intimní zážitky u naprosto duševně zdravých a zralých křesťanů. Nepochybuji, že byly od Pána.
Pán proroky ustanovuje (1 Kor 12:28) ,o prorocký dar máme usilovat (1.Kor 14:1),za proroky lze považovat mnoho lidí v církvi, jen je pojetí tohoto daru dost deformováno a zúženo na EGW.
A nakonec - Joel 3:1 se podle mne v EGW nenaplnilo a lze očekávat jeho naplnění v budoucnosti.
I stane se potom: Vyleji svého ducha na každé tělo. Vaši synové i vaše dcery budou prorokovat, vaši starci budou mít sny, vaši jinoši budou mít prorocká vidění.

log
Dátum registrácie: 06 Nov 2017, 06:51
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa log »

Ano, to bude nejaka fuzia casd a goscha, sympaticky pan.

https://youtu.be/5sj1RQWdEOs

Podobne ako kedysi Pavol skrizil zidovstvo s rimskym panteonom a tiez tvrdil, ze to ma zjavene od Boha.

Proroci sa objavuju “stale“, vacsinou im nikto neveri, vacsina ich povazuje za trochu vysinutych, ale v principe neskodnych az uzitocnych. Su to ludia s urcitou zaujimavou mentalnou vybavou. Nastastie sme dnes vacsinou tak racionalni a opatrni, ze ani samotnemu Jezisovi by sme uz nic neverili, keby sa niekde znovu nejakej panne (kde ju najst) narodil.

Dan

Neprečítaný príspevok od používateľa Dan »

Dostal kamenem do hlavy když prorokuje ?

Neregistrovaný

Neprečítaný príspevok od používateľa Neregistrovaný »

Dostal kamenem do hlavy když prorokuje ?
U něho nevím, ale u Tebe jsem si s tím jist.
Ano, to bude nejaka fuzia casd a goscha, sympaticky pan.
No, kdo z asd by si troufnul jít mezi "gosha" lidi? A hodně prvků je společných se zdravým způsobem života (zdravá strava, bez chemie, souvislost ducha a těla).
Naopak, skvělým způsobem vyznal Pána Boha a moudře mluvil.
Když jsem byl nedávno nemocný, lidi z církve mi radili brát antibiotika namísto přírodní léčby, naštěstí jsem je neposlechl.
O fúzi se nejedná, spíš opravdu naplňuje biblické pojetí proroka, které je v casd okleštěno, to se ale do budoucna více ukáže.

mikim
Dátum registrácie: 06 Júl 2016, 22:44

Neprečítaný príspevok od používateľa mikim »

Tomáš Plechatýý napísal: 01 Mar 2019, 12:00 Jistý bratr Josef, který se hlásí k adventistům má webové stránky podle něj jak píše s informacemi od Boha pro nás.

Popisuje zde i vlastní vidění nebo vytržení do nebe.

Kdo čteš rozsuzuj.

https://proroctvi.7x.cz/rubriky/sdeleni
No tak jsem si proklepnul jeho stránky a na nic nového co bych ještě neznal jsem nenarazil, vše co píše je v Písmu i u EGW, vč. návštěvy 3. nebe, kde se potkal s Ježíšem, který se tam procházel a ten mu ukázal Boží Slávu, a pak hned zpět, takže tam vlastně jen byl pá minut, no a nejvíce mě na tom udivilo toto:
"Náhle mi kdosi něco říká: "Pojď, ukáži Ti krátce to, co viděl apoštol Pavel. Ukáži Ti 3.nebe, abys věděl, co Pavel prožíval."
Byl to duch Svatý, který ho tam zanesl do 3. nebe a řekl mu, že tam byl ap.Pavel.
1. duch Svatý není osobě, ale síla a moc vycházející z Boha Otce a z Ježíše Krista, kteří tuto sílu a moc posílají, takže velmi pochybuji, že by síla a moc mohly jen tak někoho provázet až do 3 nebe a mluvit s ním. EGW např. do nebe vždy provázel anděl a ne nějaký duch.
2. Ap. Pavel neříkal, že by to byl on sám kdo byl ve třetím nebi (ledaže by to chtěl zakrýt a nechlubit se)...2 Korintským 12:2  Znám člověka v Kristu před lety čtrnácti, (v těle-li, nevím, čili krom těla, nevím, Bůhť ví,) kterýž byl vtržen až do třetího nebe.
3. Po cestě viděl anděly a Ježíše, nic bližšího k nim nenapsal, jak jsou velcí, jak vypadají, jak to vypadalo ve třetím nebi apod. Nejde si přeci nevšimnout, že andělé mají v průměru 4 metry a Pán Ježíš je ještě vyšší, kdyby tam opravdu byl, musel by celou dobu mluvit o obrech!!! Musel by mluvit o detailech co viděl a ne o tom, že už musí jít...:)

Takže za mne ho zatím nelze považovat za proroka, čas ukáže. Prorok musí přinést vždy něco nového a neopakovat jen to co je v Písmu nebo u EGW, jinak to není prorok.

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 5 neregistrovaných