ne nejsem jenda barta, to opravdu ne...
Test ukázal, kolik alkoholu se dá nadýchat po vypití pěti nealko piv
Re: Test ukázal, kolik alkoholu se dá nadýchat po vypití pěti nealko piv
Před dávnější dobou se také "testovalo". Tvrdilo se, že špenát obsahuje nejvíce železa. Tak i mezi adventisty začala špenátová horečka. Později se zjistilo, že byla chyba v desetinné čárce.
Není žádným překvapením , že je velká potřeba používat názvy z té nepřátelské strany, té odsuzované.
Alkohol (pivo) - nealkoholické pivo
Salám - vegetariánský salám
Ten blahodárný pocit, že piju pivo a přesto nepiji pivo (alkohol).
Ten blahodárný pocit, že jím salám, klobásu, atd. a přesto nejím maso.
Jen tak přemýšlím, proč tomu dávat stejné názvy? Aniž bych chtěl kohokoliv na kterékoliv straně mentorovat.
Pije se a jí se i očima.
Není žádným překvapením , že je velká potřeba používat názvy z té nepřátelské strany, té odsuzované.
Alkohol (pivo) - nealkoholické pivo
Salám - vegetariánský salám
Ten blahodárný pocit, že piju pivo a přesto nepiji pivo (alkohol).
Ten blahodárný pocit, že jím salám, klobásu, atd. a přesto nejím maso.
Jen tak přemýšlím, proč tomu dávat stejné názvy? Aniž bych chtěl kohokoliv na kterékoliv straně mentorovat.
Pije se a jí se i očima.
Tvůj názor mně nezajímá jsi navíc viz tvůj odkaz i propagátor tvrdého alkoholu a na druhé straně ti vadí i nula nula nic alkoholu v nealko pivu. Ty to máš v té hlavě kapku mimo.
Proč na to reaguješ, když tě to nezajímá? Většina rozumných lidí nečte to, co je nezajímá! Odkaz není propagace. Proč si myslíš, že tvé názory musí někoho zajímat? Mě nevadí zcela nic, pokud sem něco dám tak to není za účelem propagace. Diskuze nikdy nemá být o tom co komu vadí, tak trochu jsi mimo záměr tohoto webu.
Mikim zase jede
Mne je úplne fuk, či adventisti občas pijú alkohol alebo nie. Ja si dám prípitok, keď kolega v práci oslavuje alebo na Silvestra. Alebo na dovolenke trochu vína k dobrému jedlu niekde v reštaurácii. A skúšal som aj trávu. Ale závislosť je úplne o niečom inom.

Mne je úplne fuk, či adventisti občas pijú alkohol alebo nie. Ja si dám prípitok, keď kolega v práci oslavuje alebo na Silvestra. Alebo na dovolenke trochu vína k dobrému jedlu niekde v reštaurácii. A skúšal som aj trávu. Ale závislosť je úplne o niečom inom.
nie som adventista, len toľko k predchádzajúcemu príspevku.
Mě je taky fuk co pije nebo nepije nějaký John 3.16 o tom se tady nebavíme o tom úvodní článek nebyl.John 3:16 napísal: ↑25 Júl 2023, 14:46 Mikim zase jede![]()
Mikim, viem o čom je úvodný článok, ale ku každej téme máš len plno kecov a zároveň z každej diskusie chceš vyjsť ako najchytrejší, ktorý má patent na rozum a popritom zhadzuje oponentov. Až ťa tu raz budú všetci ignorovať, budeš diskutovať asi sám so sebou 

Jasně, že jo udélám si Mikim2 a na všechno vždy kývnu Mikimovi že má pravdu
.

Jedna adventistka to tak dělá facebooku. Pravidelně dává jeden citát od EGW a pod ním to komentuje opět citáty od EGW. Upoutávku má pomoci obrázků typu šelmy, desatera, svatyně a pod.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní