Stolčeková evanjelizácia a knihobudky
Re: Stolčeková evanjelizácia a knihobudky
Ja som alergický na to, keď sa niekto vnucuje. Tých spôsobov vnucovania je viac, ako je napísané vyššie. Nestačí ponúkať literatúru len v rámci zborov alebo cirkevných akcií?
Všetky knihobudky sú preplnené náboženskou literatúrou.Milan napísal: ↑20 Sep 2023, 17:14 Jeden můj známý mi vyprávěl neuvěřitelnou příhodu: V rámci relaxu jezdí na kole a při tom občas dává vybrané knihy o víře z provenience CASD do knihobudek. Když od jedné odjížděl, zastavilo luxusní auto, vystoupila upravená dáma, vrátila pár knížek, jiné si zase vzala a odjela. Byly to ty, které tam můj známý umisťoval....
lidí a "cesty Boží" jsou nevyzpytatelné...
Všetky knihobudky sú preplnené náboženskou literatúrou
To je fakt, že to skoro nikto nečíta. Mladí ľudia už nečítajú knihy skoro vôbec. Táto doba je presýtená informáciami. Na knihy už nie je čas.
To je fakt, že to skoro nikto nečíta. Mladí ľudia už nečítajú knihy skoro vôbec. Táto doba je presýtená informáciami. Na knihy už nie je čas.
A navíc cenná literatura je vzácná a navíc hutná takže těžká na čtení.Neregistrovaný napísal: ↑20 Sep 2023, 19:43 Všetky knihobudky sú preplnené náboženskou literatúrou
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní