A ja uz som sa jasal nad najdenou oveckou a Ty sa chces zase stratit ? Jezis je meno nad vsetkymi menami. Tam je bodka. Nie je tam ziadne "okrem" ako by si si rad vymyslel. V mene Jezis sa skloni kazde koleno a my vieme, ze sa nemozno klanat, len ak pred Bohom. Ved je napisane, Panovi, svojmu Bohu sa budes klanat a jedine jemu vzdavat uctu.Karol Schneider napísal: ↑04 Máj 2018, 20:47Cti kontext a pochopis diky komu ma Jezis Kristus tuto autoritu a postaveni ve vztahu ke vsem v celem stvoreni v nebi i na zemi KROME OTCElog napísal: ↑03 Máj 2018, 20:54Jasajme nad zbludilou ovcou, ktora sa vratila k Pastierovi. Karol vyznal, ze Jezisovo meno je nad kazdym inym menom !Karol Schneider napísal: ↑03 Máj 2018, 14:45 "9 Právě proto ho také Bůh vyvýšil do nadřazeného postavení a laskavě mu dal jméno, které je nad každým jiným jménem, 10 aby v Ježíšově jménu klekalo každé koleno těch v nebi a těch na zemi a těch pod zemskou půdou 11 a aby každý jazyk otevřeně uznával, že Ježíš Kristus je Pánem ke slávě Boha, Otce." (Filipanum 2 kap.)
Jehovisti z Bratislavy
Re: Jehovisti z Bratislavy
-
- Dátum registrácie: 01 Apr 2017, 11:56
- Kontaktovať používateľa:
Re: Jehovisti z Bratislavy
Nad vsetkymi menami v STVORENI v nebi i na zemi. Stvoritel a NAJVYSSI BOH JEHOVA nie je stvorenim ako nim je aj PRVORODENY Bozi Syn Jezis Kristus, ktory je pociatkom jeho Stvorenia. Stale zabudas, ze toto postavenie a autoritu, ktoru KRISTUS DOSTAL OD OTCA vykonava k OSLAVE OTCA !log napísal: ↑04 Máj 2018, 21:38A ja uz som sa jasal nad najdenou oveckou a Ty sa chces zase stratit ? Jezis je meno nad vsetkymi menami. Tam je bodka. Nie je tam ziadne "okrem" ako by si si rad vymyslel. V mene Jezis sa skloni kazde koleno a my vieme, ze sa nemozno klanat, len ak pred Bohom. Ved je napisane, Panovi, svojmu Bohu sa budes klanat a jedine jemu vzdavat uctu.Karol Schneider napísal: ↑04 Máj 2018, 20:47Cti kontext a pochopis diky komu ma Jezis Kristus tuto autoritu a postaveni ve vztahu ke vsem v celem stvoreni v nebi i na zemi KROME OTCElog napísal: ↑03 Máj 2018, 20:54Jasajme nad zbludilou ovcou, ktora sa vratila k Pastierovi. Karol vyznal, ze Jezisovo meno je nad kazdym inym menom !Karol Schneider napísal: ↑03 Máj 2018, 14:45 "9 Právě proto ho také Bůh vyvýšil do nadřazeného postavení a laskavě mu dal jméno, které je nad každým jiným jménem, 10 aby v Ježíšově jménu klekalo každé koleno těch v nebi a těch na zemi a těch pod zemskou půdou 11 a aby každý jazyk otevřeně uznával, že Ježíš Kristus je Pánem ke slávě Boha, Otce." (Filipanum 2 kap.)
Rovnako aj klananie sa pomazaneho Kralovi v Izraeli neznamenalo uctievanie tohto krala a prinasanie obeti do ruk VELKNAZA neznamenalo uctievanie tohto velknaza miesto NAJVYSSIEHO a VSEMOHUCEHO BOHA JHVH - OTCA, ktory je i KRISTOVYM BOHOM ! Jezis Kristus je KRALOM a KNAZOM (velknazom) podla sposobu MELCHISEDAKA az ti to nieco hovori a je PROSTEDNIKOM MEDZI BOHOM a nami LUDMI (Heb. 5:8-10; Heb 7:1; Heb 8:1,6; 1 Tim 2:5-7)
Re: Jehovist4i z Bratislavy

-
- Dátum registrácie: 26 Jan 2016, 18:25
- Kontaktovať používateľa:
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 26 neregistrovaných