To je jen u adventistů. Že ty neznáš, jsi snad všeználek? Stále vynecháváš odpovědi, které ti nepasují. Napřed tu byla pro tebe jen Bible a EGW a stále více se posunuješ se k občanským měřítkům naši doby, které ti pasují.. Když ti něco občanského nepasuje, tak se ohrazuješ Biblí, jak průhledná metoda. Opakují mě je úplně jedno co konzumuješ a nekonzumuješ z nápojů, jestli si masař nebo vegetarián. Jde pouze o ten pohled na tvé používání Bible. Na začátku si zde mlátil Biblí, postupně ti to zde chybí.
Alkohol škodí i v malém množství. Brání hubnutí, likviduje spánek a zvyšuje riziko vzniku rakoviny!
Re: Alkohol škodí i v malém množství. Brání hubnutí, likviduje spánek a zvyšuje riziko vzniku rakoviny!
Re: Alkohol škodí i v malém množství. Brání hubnutí, likviduje spánek a zvyšuje riziko vzniku rakoviny!
Píšeš úplné nesmysly. Snažíš se z toho vykecat, ale vůbec ti to nejde.
Jsem rád, že jsi jinou formou přiznal, že ti docházejí tzv. biblické argumenty a i ty světské.
Ty chlape nejsi normální bible nemá nic společného s nealkoholickým pivem.
Bible rozlišuje alkohol, slovo pivo se tam sice nevyskytuje, ale:
https://www.rychlaguma.cz/pivo-z-5-000- ... ych-vedcu/
a nebo:
https://www.lifee.cz/jidlo/v-jeruzalemu ... a_482.html
Bible o pivu napíše a tudíž mě ty odkazy nezajímají.
Bible není kniha v které jsou všechna slova na světě. Jsi pouhý fantasta zahnaný do kouta své vlastní ideologie.
Lepší být fantasta než magor
.

Došla ti tvá "biblická" a světská munice.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných