Liečba rakoviny a závažných ochorení

Rozsiahlejšie články s diskusiou.
ja007
Dátum registrácie: 02 Máj 2015, 23:46
Kontaktovať používateľa:

Re: Liečba rakoviny a závažných ochorení

Neprečítaný príspevok od používateľa ja007 »

Landra napísal:Vyššie uvedený príspevok, považujem za nebezpečný a navrhujem ho vymazať! Je to v podstate reklama a navyše hazard so zdravím. Niekoho ľahšie zmanipulovatelného môže niečo zaujať, napíše autorovi príspevku a on mu isto rád poradí, kde môže "liečbu" podstúpiť, alebo si nejaký výrobok kúpiť... a že by priamo od neho? :O

Tak pridám tiež niečo na zamyslenie ...

http://zivot.cas.sk/clanok/20104/medik- ... prekysleny
Nepredavam tieto vyrobky. Len som ponukol fakty na preskumanie. Tieto produkty nemaju vedlajsi ucinok na organizmus ak sa aplikuju podla protokolov. Uved mi priklad, ze ide o hazard zo zdravim. Skor naopak, podstupit ortodoxnu onkologicku liecbu povazujem za hazard ak lekari neaplikuju cielenu liecbu a ked nemaju jasno o ucinnosti chemoterapie na dany typ nadoru . Od 30-tych rokov minuleho storocia sa na postupe liecby rakoviny neurobili vyrazne zmeny. Staci si pozriet prilozene dokumenty. Na druhej strane sa tu nechcem predstavovat ako clovek so stopercentnymi receptami.
Maros Rudnaj si nic nenastudoval o frekvencnych pristrojoch, nic nevie na akom principe funguju a hra sa na fundovaneho odbornika. Zistujem, ze vela ludi nepovazuju za potrebne hladat informacie skor ako pridu problemy.
S tymto fenomenom sa stretavame aj pri podavani evangelia sekularnym ludom. Oni to jednoducho neriesia, lebo ich to netlaci. To su veci, ktore budu riesit az v starobe.

ja007
Dátum registrácie: 02 Máj 2015, 23:46
Kontaktovať používateľa:

Re: Liečba rakoviny a závažných ochorení

Neprečítaný príspevok od používateľa ja007 »

Objavil som polskeho autora knihy Kazimierz Adamczyk-Prirodni potraviny a lecby proti rakovine, ktoru niekto zavesil na ulozto. Je tu vsetko v jednej kocke a este viac a ju povazujem zatial za najlepsi uceleny zdroj informacii. Takze publikacia usetri mnozstvo casu patranim po internete. Su tam cenne informacie, kde najdete politiku liecby, metody, principy na akych produkty pracuju atd. Este poznamenam ze autor sa otvorene hlasi ku krestanskej viere.

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných