Test ukázal, kolik alkoholu se dá nadýchat po vypití pěti nealko piv

Rozsiahlejšie články s diskusiou.
mikim
Dátum registrácie: 06 Júl 2016, 22:44

Neprečítaný príspevok od používateľa mikim »

https://zdopravy.cz/test-ukazal-kolik-a ... d=22032502

mikim

Re: Test ukázal, kolik alkoholu se dá nadýchat po vypití pěti nealko piv

Tvoje podpora alkoholu normální křesťany nezajímá...

jenb
Dátum registrácie: 28 Dec 2015, 21:24
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa jenb »

mikim napísal: 24 Júl 2023, 16:38
tvoje zarputila podpora bezduché abstinence normální křesťany nezajímá, normální křesťan se zařídí tak, jak mu to vyhovuje... někdo abstinuje, někdo si třeba pivo, víno, nebo i frťana dá ale hlavně normální křesťan nemá potřebu mentorovat ostatní.... to je výsadou jen pomateného sektáře z havířova.... i CASD má svého Pavlíka Novotného.....

mikim

jenb napísal: 24 Júl 2023, 17:16
tvoje zarputila podpora bezduché abstinence normální křesťany nezajímá, normální křesťan se zařídí tak, jak mu to vyhovuje... někdo abstinuje, někdo si třeba pivo, víno, nebo i frťana dá ale hlavně normální křesťan nemá potřebu mentorovat ostatní.... to je výsadou jen pomateného sektáře z havířova.... i CASD má svého Pavlíka Novotného.....
...tvoje zarputila podpora bezduché abstinence normální křesťany nezajímá

Normální křesťané nepijí alkohol vůbec zkrátka zjistili, že ho vlastně k ničemu v životě nepotřebují, slabší křesťané si tu a tam dají pivo, víno, frťana apod., a ti ostatní křesťané co se nejvíce posmívají abstinentům nejspíše chlastají jak duhy aniž by si to vlastně uvědomovali, že Jendo B. z Prahy co máš v Havířově část rodiny :). Nechceš, abych o Tobě psal více než je nutné, že?
Ten článek jsem tady dal záměrně, protože tady jeden frajer tvrdil, že pití nealkoholického piva, které obsahuje malé množství alkoholu je porušením už ani nevím čeho. Marně jsem se mu snažil vysvětlit, že to 0,4% alkoholu vyprchá dříve než se dá změřit což potvrzuje i tento článek. Takže jsem abstinent co pije běžně nealkoholické pivo.

hust

Neprečítaný príspevok od používateľa hust »

Alkohol nepodporuji, nepiji ani to nealkoholické pivo a nemám potřebu se nad někoho povyšovat. Jen zde občas dám nějakou myšlenku, odkaz, atp. protože někomu nedochází, co mu hlavně schází.

Neregistrovaný

Neprečítaný príspevok od používateľa Neregistrovaný »

Napadlo mne zde zmínit 2 věci

1) Pro bystrý úsudek není důležité kolik nadýcháte, ale kolik máte v krvi (jinak si stačí vypláchnout pusu ústní vodou a nadýcháte víc, ale řídit můžete). Myslím že v případě že nadýcháte hodně ale tvrdíte že to není v krvi máte nárok na test z krve.

2) Jedna věc je že z Birrelu nenadýcháte nebo to policie má v toleranci, ale jiná věc je tvrdit, že pití alkoholu je nekřesťanské a Bůh zakazuje a přitom hájit, že Bůh má občasný Birrel v toleranci, protože policie ho ani nenaměřila.

Tak schválně jestli se potrefená husa ozve.

mikim

CSP Český studijní překlad (2009)
Př 23:19-21: "Můj synu, poslouchej a buď moudrý, veď své srdce po dobré cestě. Nebuď mezi pijany vína, ani mezi žrouty masa. Protože pijan i žrout zchudne, dřímota je oblékne do cárů."

jenb
Dátum registrácie: 28 Dec 2015, 21:24
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa jenb »

mikim napísal: 24 Júl 2023, 18:59
jenb napísal: 24 Júl 2023, 17:16
...tvoje zarputila podpora bezduché abstinence normální křesťany nezajímá

Normální křesťané nepijí alkohol vůbec zkrátka zjistili, že ho vlastně k ničemu v životě nepotřebují, slabší křesťané si tu a tam dají pivo, víno, frťana apod., a ti ostatní křesťané co se nejvíce posmívají abstinentům nejspíše chlastají jak duhy aniž by si to vlastně uvědomovali, že Jendo B. z Prahy co máš v Havířově část rodiny :). Nechceš, abych o Tobě psal více než je nutné, že?
Ten článek jsem tady dal záměrně, protože tady jeden frajer tvrdil, že pití nealkoholického piva, které obsahuje malé množství alkoholu je porušením už ani nevím čeho. Marně jsem se mu snažil vysvětlit, že to 0,4% alkoholu vyprchá dříve než se dá změřit což potvrzuje i tento článek. Takže jsem abstinent co pije běžně nealkoholické pivo.
tak napis tve pohadky me zajimaji, nemam s prahou nic spolecneho a moje rodina v havirove ani nebyla natoz aby tam mela vazby... tak schvalne....

mikim

Tak to asi budeš jiný Jenda Bárta :)...

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných