Sklamanie z Luntera

Rozsiahlejšie články s diskusiou.
Laco
Dátum registrácie: 25 Jan 2017, 19:35
Kontaktovať používateľa:

Sklamanie z Luntera

Neprečítaný príspevok od používateľa Laco »

Nemôžem inak nazvať takéto konanie len ako bezcharakterné. Už v prvý deň po volbách vydal nový župan Lunter vyhlásenie, Lunter: Chcem, aby bol v úrade pri mne môj syn, ak ho zvolia, môže byť aj vicežupan. Takéto rodinkárstvo tu nebolo už dlhé roky aj ked Lunter má na to svoje dôvody že synovi verí, že viedol celú kampaň, že ho potrebuje mať pri sebe atd. atd. Normálny človek, morálne a eticky založený, ked videl že Martin Klus a Stanislav Mičev sa vzdali kandidatúry v prospech Luntera, jeho morálna povinosť bola ponúknuť post vicežupana Klusovi alebo Mičevovi, lebo vyhral aj vďaka nim. Nie na základe zmluvy alebo zákona ale na základe etiky a morálky. Čo je najsmutnejšie bolo to jeho prvé vyhlásenie hneď ráno po volbách, pritom pred volbami počas volebnej kampane neoznámil a ani sa o tom nikomu a nikde nezmienil a doslova to tajil čo chce spraviť. Totálny podraz tých ktorí sa vzdali v jeho prospech. Správa sa ako dravá šelma ktorá si chce urvať najväčší kus mäsa. A čo ma hnevá najviac je to môj brat v Kristu. V práci si kolegovia nebrali servítku pred ústa a reči o bezcharakternosti sa mi nepočúvali ľahko, ale nepriznal som sa že sme z jedného košiara. Je fakt že pozícia vicežupana je výsostne politická funkcia, ale na to že Lunter je člen Cirkvi Adventistov siedmeho dňa čakal som iného človeka a iné jednanie. Alebo žeby práve preto že je členom CASD ?

Neregistrovaný

Re: Sklamanie z Luntera

Neprečítaný príspevok od používateľa Neregistrovaný »

Laco napísal: 16 Nov 2017, 21:26 . Správa sa ako dravá šelma ktorá si chce urvať najväčší kus mäsa.
Ale ved on je vegetarian, nie ? Tak to sa teda mylis. Daj mu aspon rok casu aby nieco ukazal, potom mozes sudit.

Ostatni sa nevzdali aby podporili Luntera, ale prosto preto, ze pochopili, ze nemaju sancu a nechceli sa viac strapnovat.

Hosť

Neprečítaný príspevok od používateľa Hosť »

Mladý Lunter sa zúčastnil rokovaní z novou stranou ktorá sa na Slovensku kreuje a tou je Progresívne Slovensko. Starý Lunter teda prirodzene ťahá syna na vyššie posty aby ho bolo vidieť. To je celé a prirodzené, aj adventisti sú len ľudia a túžia po moci a peniazoch ak taká možnosť prechádza okolo tak ju uchmatnú.

Neregistrovaný

Mladý Lunter sa zúčastnil rokovaní z novou stranou ktorá sa na Slovensku kreuje a tou je Progresívne Slovensko. Starý Lunter teda prirodzene ťahá syna na vyššie posty aby ho bolo vidieť. To je celé a prirodzené, aj adventisti sú len ľudia a túžia po moci a peniazoch ak taká možnosť prechádza okolo tak ju uchmatnú.
Co je na TVém příspěvku to špatné a satanské? Je to napadání pohnutek, zevšeobecňování "adventisti túžia po moci", "uchmatnú príležitosť, ak ide okolo", "tahá syna, aby ho bolo vidieť".
Myslím, že Luntnerovcom závidíš, vstup do politiky je pro křesťana složitá záležitost, ale ať jsme kdekoliv, Bůh si nás může použít. Raději se za ně modli a neplivej na ně a při modlitbě nezapomeň hlavně na sebe, aby Ti Pán odpustil.

ambassador
Dátum registrácie: 26 Jan 2016, 18:25
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa ambassador »

Laco napísal: 16 Nov 2017, 21:26 Nemôžem inak nazvať takéto konanie len ako bezcharakterné. Už v prvý deň po volbách vydal nový župan Lunter vyhlásenie, Lunter: Chcem, aby bol v úrade pri mne môj syn, ak ho zvolia, môže byť aj vicežupan. Takéto rodinkárstvo tu nebolo už dlhé roky aj ked Lunter má na to svoje dôvody že synovi verí, že viedol celú kampaň, že ho potrebuje mať pri sebe atd. atd. Normálny človek, morálne a eticky založený, ked videl že Martin Klus a Stanislav Mičev sa vzdali kandidatúry v prospech Luntera, jeho morálna povinosť bola ponúknuť post vicežupana Klusovi alebo Mičevovi, lebo vyhral aj vďaka nim. Nie na základe zmluvy alebo zákona ale na základe etiky a morálky. Čo je najsmutnejšie bolo to jeho prvé vyhlásenie hneď ráno po volbách, pritom pred volbami počas volebnej kampane neoznámil a ani sa o tom nikomu a nikde nezmienil a doslova to tajil čo chce spraviť. Totálny podraz tých ktorí sa vzdali v jeho prospech. Správa sa ako dravá šelma ktorá si chce urvať najväčší kus mäsa. A čo ma hnevá najviac je to môj brat v Kristu. V práci si kolegovia nebrali servítku pred ústa a reči o bezcharakternosti sa mi nepočúvali ľahko, ale nepriznal som sa že sme z jedného košiara. Je fakt že pozícia vicežupana je výsostne politická funkcia, ale na to že Lunter je člen Cirkvi Adventistov siedmeho dňa čakal som iného človeka a iné jednanie. Alebo žeby práve preto že je členom CASD ?
Laco, bratře nechápu co tě vede k takovým projevům. Nesouhlasím s tebou. Vlákno o Lunterovy už bylo založeno v sekci "ankety". Proč máš potřebu větvit stejné téma. Není to poprvé co to větvíš. Navíc stydíš se za bratra, kterého možná ani osobně neznáš.

Dušan Seberíni
Dátum registrácie: 18 Apr 2016, 22:35
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Dušan Seberíni »

Laco napísal: 16 Nov 2017, 21:26Nemôžem inak nazvať takéto konanie len ako bezcharakterné. Už v prvý deň po volbách vydal nový župan Lunter vyhlásenie, Lunter: Chcem, aby bol v úrade pri mne môj syn, ak ho zvolia, môže byť aj vicežupan. Takéto rodinkárstvo tu nebolo už dlhé roky aj ked Lunter má na to svoje dôvody že synovi verí, že viedol celú kampaň, že ho potrebuje mať pri sebe atd. atd. Normálny človek, morálne a eticky založený, ked videl že Martin Klus a Stanislav Mičev sa vzdali kandidatúry v prospech Luntera, jeho morálna povinosť bola ponúknuť post vicežupana Klusovi alebo Mičevovi, lebo vyhral aj vďaka nim. Nie na základe zmluvy alebo zákona ale na základe etiky a morálky. Čo je najsmutnejšie bolo to jeho prvé vyhlásenie hneď ráno po volbách, pritom pred volbami počas volebnej kampane neoznámil a ani sa o tom nikomu a nikde nezmienil a doslova to tajil čo chce spraviť.
Mrzí ma, Lacko, že si sa tak ľahko a nechutne (rozumej hnusne) namotal na grcanice oplzlého masmediálneho krikľúňa:
„Odhalenie bezcharakternosti Jána Luntera a jeho syna“
https://www.youtube.com/watch?v=jjWxtNVSEdY

Zrejme ti to v robote čítali a ty si si natoľko osvojil tie oplzlosti, že si ich musel tu vyzvracať. Stáva sa to občas každému z nás. Ide len o to, aby sme dokázali od tých grcaníc odstúpiť a dať sa očistiť. Návod je jednoduchý:

Keď vyznávame svoje hriechy, verný je a spravedlivý, aby nám odpustil hriechy a očistil nás od každej neprávosti.{1J 1:9}
Laco napísal:Totálny podraz tých ktorí sa vzdali v jeho prospech.
Tak tu už naozaj tliapeš. Lunter predsa nikdy neskočil na Mičevov návrh, vzdať sa v prospech toho, kto bude mať najväčšiu šancu. Ak by sa bol Lunter vzdal v prospech Mičeva, tak Lunterovi voliči by určite Mičeva nešli voliť. Ak sa Mičev vzdal, tak nie pre to, aby prihral Lunterovi, ale preto, aby neodišiel s vysokou prehrou. Vzdať sa v prospech niekoho je nechutný pokus manipulácie s voličmi.
Laco napísal:Správa sa ako dravá šelma ktorá si chce urvať najväčší kus mäsa.
FUJ !
Laco napísal:A čo ma hnevá najviac je to môj brat v Kristu.
Je to tak? V tom prípade nielen, že si sa zachoval zbabelo, ale namiesto podania pomocnej ruky si začal ohovárať.

A Pán povedal: Šimone, Šimone, hľa, satan si vás vyžiadal, aby vás preosial ako pšenicu; ale ja som prosil za teba, žeby nezašla tvoja viera. A ty, keď sa raz obrátiš, utvrdzuj svojich bratov. {Lk 22:31-32}
Utvrdzuj nijakovsky neznamená “ohováraj”...
Laco napísal:V práci si kolegovia nebrali servítku pred ústa a reči o bezcharakternosti sa mi nepočúvali ľahko, ale nepriznal som sa že sme z jedného košiara.
Keď tvoji kolegovia v práci čítali tliapanie masmediálneho kriľúňa, mal si možnosť povedať kto si a kto je Lunter. Tú možnosť máš aj teraz.

A pokiaľ ide o teba, Lunter ešte nazačal pracovať, ešte si mu nestihol podať ruku k spolupráci, ešte si nestihol začať mu žehnať a už si vychrlil zlobu nenávisti, vychádzajúcu z brucha cudzieho autora. Náprava znie:

žehnajte vediac, že ste nato povolaní, aby ste zdedili požehnanie. {1Pt 3:9b}
Laco napísal: Je fakt že pozícia vicežupana je výsostne politická funkcia, ale na to že Lunter je člen Cirkvi Adventistov siedmeho dňa čakal som iného človeka a iné jednanie. Alebo žeby práve preto že je členom CASD ?
Áno - ide o politiku. A toto je kresťanské fórum a nie politický buľvár. Toto vlákno na ACOSTYM nepatrí.

Preto žiadam admina, aby celé toto vlákno vymazal - včítane môjho príspevku.

Member
Dátum registrácie: 27 Sep 2016, 19:13
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Member »

Áno - ide o politiku. A toto je kresťanské fórum a nie politický buľvár. Toto vlákno na ACOSTYM nepatrí.
Ak kresťan patrí do politiky, potom politika patrí na kresťanské fórum.

Neregistrovaný

Ak kresťan patrí do politiky, potom politika patrí na kresťanské fórum.
Kritici politiky si neuvědomují, že biblické postavy dělali "politiku" a to nejen Daniel, izraelští králové,Mojžíš ale i následovníci Krista. Politika je účastí na správě veřejných věcí a pokud nežijeme na pustém ostrově, tak se nás "politika" dotýká. Kritici "politiky" budou první křičet, když nebude na ulici svítit pouliční osvětlení nebo nepojede linka autobusu. To taky patří do politiky obce nebo státu, podobně jako kurz koruny, vzdělávání, lékařská péče atd.
Musím se vždy pousmát, jak někteří chtějí být apolitičtí, což redukují na neúčast ve volbách, ale využívají výhod politiky státu-zdravotní péči, důchody, vzdělávání, spoření se státním příspěvkem apod.
Nechme Luntera na pokoji, nemá to jednoduché, pokud dokáže prosadit dobré věci - chvála Bohu.

Member
Dátum registrácie: 27 Sep 2016, 19:13
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Member »

Hosť napísal:Nechme Luntera na pokoji, nemá to jednoduché, pokud dokáže prosadit dobré věci - chvála Bohu.
Koho dobré veci má presadiť? Dobré veci tých, ktorí sa cez neho realizujú ale pritom samy sú neveriaci? Čo také "dobré" máš na mysli?

Karol Schneider
Dátum registrácie: 01 Apr 2017, 11:56
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Karol Schneider »

Jan 17:16: „Nejsou částí světa, právě jako já [Ježíš] nejsem částí světa.“

Jak. 4:4: „Cizoložnice, nevíte, že přátelství se světem je nepřátelství s Bohem? Kdokoli tedy chce být přítelem světa, stává se nepřítelem Boha.“ (Proč je to tak závažná věc? Protože, jak říká 1. Jana 5:19, „celý svět leží v moci toho ničemného“. U Jana 14:30 mluvil Ježíš o Satanovi jako o „panovníkovi světa“. Ať tedy člověk podporuje kteroukoli světskou stranu, pod čí nadvládu se ve skutečnosti dostane?)

Co říkají světští historikové o postoji raných křesťanů k politické angažovanosti?
„Ti, kteří vládli pohanskému světu, málo rozuměli ranému křesťanství a pohlíželi na ně s pramalou přízní. . . Křesťané odmítali podílet se na jistých povinnostech římských občanů. . . Nezastávali politický úřad.“ — On the Road to Civilization, A World History (Na cestě k civilizaci, dějiny světa), A. Heckel a J. Sigman, Filadelfie, 1937, s. 237, 238.
„Křesťané stáli mimo a odlišovali se od státu jako kněžský a duchovní rod, a křesťanství se zdálo být schopné ovlivňovat společenský život jen takovým způsobem, který je — přiznejme si — nejčistší, totiž praktickou snahou vštěpovat občanům státu stále více svatého cítění.“ — Allgemeine Geschichte der christlichen Religion und Kirche (Dějiny křesťanského náboženství a církve), dr. Augustus Neander, Hamburg, 1942, 1. díl, s. 467.

"Způsob uctívání, který je čistý a neposkvrněný ze stanoviska našeho Boha a Otce, je takový: Starat se o sirotky a vdovy v jejich soužení a zachovávat se bez poskvrny od světa." (Jakub 1:27)

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní