Obrat o stoosemdesiat stupňov
Obrat o stoosemdesiat stupňov
Ked som zbadal na našej stránke pozvanie na akciu Obrat o stoosemdesiat stupňov v prvom momente som sa potešil v nádeji že prichádza zmena v cirkvi.

Re: Obrat o stoosemdesiat stupňov
http://www.casd.sk/pse-2018-piesen-v-sluzbe-evanjelia/
Je to len stará akcia v novom šate. Ako ked si politici vymenia stoličky. Škoda. Ale určite pôjdeme, stretnem starých priateľov a o to vlastne ide.
Je to len stará akcia v novom šate. Ako ked si politici vymenia stoličky. Škoda. Ale určite pôjdeme, stretnem starých priateľov a o to vlastne ide.
-
- Dátum registrácie: 26 Jan 2016, 18:25
- Kontaktovať používateľa:
Mám za to, že jsi nepochopil komentář k akci. Zde se nejedná o obrat v učení casd. Je to o obrácení jednotlivce na cestě života k následování Boha.
Je to presne ako tie manifestácie na Slovensku, ktoré majú okrem iného za cieľ obrat o 360 stupňov. Slušné Slovensko to nie je nová vláda, nová doktrína, nový vládny program, nový parlament. Slušné Slovensko je obrátené srdce každého Slováka ku slušnosti. A to majú určite za cieľ aj organizátori ďalšieho ročníka akcie PS:e 2018. Je to apel na jednotlivca a nie na CIRKEV ! Cirkev sa nezmení zmenou učenia, novým vedením, novým vydaním CIRKEVNÉHO PORIADKU. Takže sa veľmi teším na tohtoročné PS:e a prajem organizátorom veľa zdaru pri prípravách.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní