New Start

Diskusia o všetkom ostatnom.
Neregistrovaný

Re: New Start

Neprečítaný príspevok od používateľa Neregistrovaný »

ambassador napísal: 09 Feb 2019, 06:01V Číně existuje hnutí Fa-lun-kung které v zásadě žije zdravě, nekouří, nepijí a kladou důraz na hodnoty pravdivosti, soucitu a snášenlivosti.
Prečítal som si teraz na webe o hnutí Fa-lun-kung a musím uznať že to majú premakané a velmi ma zaujala jedna veta citujem : Zakladatel Fa-lun-kungu zakázal vybírat poplatky za výuku cvičení, a účast na cvičení a kultivaci, literatura je bezplatně ke stažení na webových stránkách. ::good:: ::good:: ::good::

ambassador
Dátum registrácie: 26 Jan 2016, 18:25
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa ambassador »

Určitá část adventistů má všeobecně problém s uvolněním, žijí v křečí svaté dokonalosti. Někteří tuto křeč tvoří cíleně a část v ni žije nedobrovolně. Pokud se vás to již netýká, pak jste na tom dobře a lidsky se radujte dále. Je neskutečně nepochopitelné naslouchat některým lidem v církvi, které trápí něco co člověk nemůže pochopit ani "ovlivnit". Vliv tradičního církevního pojetí za každou cenu vše vysvětlit, naprogramovat a zaškatulkovat má kontraproduktivní dopad na úzkostný náboženský život. V takovém případě je program NEW STAR k ničemu. Člověk není počítač ve kterém klikneme na restart, nemáme ani "koš" na nacházející se odpad v našem životě, který jednoduše kliknutím vysypeme.

Lída Rohalová
Dátum registrácie: 10 Jan 2017, 10:40
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Lída Rohalová »

log napísal: 08 Feb 2019, 10:43 New Start.
Ako je to u vas, ztotoznujete sa s tymto programom a zijete ho ?
Ztotožňuji se s principy programu NEW START, ale neztotožňuji se již s pojetím výkladu některých principů.

Když jsme objížděli vesnice a města s knihami o tomto programu, bylo vše instantní. Ten program nerozlišoval, že každý organismus může reagovat jinak na některou potravinu. Např. vegetariánství bylo paušální záležitostí, takže jsme lidi přesvědčovali, aby se stali vegatariány. Tehdy jsme si ještě nedali do souvislosti problémy v rodině důsledkem nadměrné konzumace sóji.

Dnes mi stačí jít do obchodu se zdravou výživou a podívat se na složení např. "zdravých sušenek", "zdravých mlík" a bylo to na mě tak silné kafe, že jsem řekla, že ani omylem.

Myslím si, že zdraví je velmi důležitá věc, to oceníme, až když ho ztrácíme. Pokud se mu církev věnuje cíleně, nemám nic proti tomu. Avšak dnes už je NEW START v pojetí adventismu jen jednou z variant. Znám lidi, kteří nejsou křesťané, a žijí daleko zdravěji a o svou tělesnou schránku se starají s velkou péčí. Dnes bych nedokázala používat NEW START jako zástěrku k tomu, abych se u lidí dostávala k hlásání evangelia.

Pokud se snaží žít zdravě i lidé v církvi, nic proti tomu, někomu se opravdu zdraví zlepší a cítí se pak lépe. Znám spoustu vegatariánů v církvi. Někteří jsou vegetariány z etických důvodů.

Takže pokud by ses chtěl do programu NEW START pustit, tak bych Ti to doporučila, nějak se začít musí. Já už to mám trochu jinak, jsem už mimo církev a o NEW START se nezajímám, ale zajímám se o zdravý životní styl. Podařilo se mi zhubnout 17 kilo a pokračuji dál, až se ručička zastaví na čísle, které si představuji. Vždy jsem cvičila, s váhou jsem problém neměla, ale později už to nešlo tak lehce, přibývaly stresy, méně pohybu...atd. Teď jsem se k tomu zase vrátila, ale chce to pevnou vůli a nepovolovat si, max. jednou za týden v rámci "lehkého hříchu".

A mimochodem, Tvé příspěvky, kde se trochu sdílíš i s osobním životem, jako tento, nebo někde, kde jsi mluvil, že ses chtěl zabít, jsou zajímavé. Do dalšího života přeji pevné odhodlání a radost. A pokud se Ti to podaří s NEW STARTEM, tak amen.

Lída Rohalová
Kontaktovať používateľa:

ambassador napísal: 09 Feb 2019, 18:28
Hosť napísal: 09 Feb 2019, 15:50 Zásady stále zůstávají, ale New Start nezanikl, úspěšně ho praktikují v Institutu pro zdraví a rodinu na Moravě, ......
Někteří propagátoři institutu životního stylu jsou všehoschopní, aby se dostali do povědomí okolí. Dokonce podávali pacientům "čistící prostředky" vnitřně.
Mohl bys to specifikovat? Přehlídla jsem tento komentář. Nevím, o co jde. Děkuji.

ambassador
Dátum registrácie: 26 Jan 2016, 18:25
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa ambassador »

Ordinovali vodný roztoky oxidu chloričitého CIO2 500ppm +/-20%. Známé pod zkratkou MMS. Zadáním na internet se objeví informace všeho druhu, varovné, informační a také naivní.

Vzhledem k tomu, že jsem se tím dříve zabýval z důvodu, že do naši oblasti "vlezli" soukromí propagátoři institutu životního zdraví, tak jsem byl nucen hledat informace. Nemohu zde sdělit všechno, nechci ublížit upřimným lidem. Někteří z nich jsou svedeni vidinou rychlého založení sanatoria/rychlého zdraví a k tomu zmanipulují důvěřivé jedince za silné podpory citátů EGW. Samozřejmě si zavolají osobní podporu ze zahraničí. V té době jsem dostal informaci o tom, že oddělení zdraví se od toho distancuje.

Rastislav

Neprečítaný príspevok od používateľa Rastislav »

Hosť napísal: 09 Feb 2019, 15:50Spíš by člověk čekal, že v této závažné nemoci bude člověk Boha více hledat.
Krása je v tom že on ho našiel. Je šťastný a miluje svoju rodinu.

log
Dátum registrácie: 06 Nov 2017, 06:51
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa log »

ambassador napísal: 11 Feb 2019, 06:19 Ordinovali vodný roztoky oxidu chloričitého CIO2 500ppm +/-20%. Známé pod zkratkou MMS. Zadáním na internet se objeví informace všeho druhu, varovné, informační a také naivní.

Vzhledem k tomu, že jsem se tím dříve zabýval z důvodu, že do naši oblasti "vlezli" soukromí propagátoři institutu životního zdraví, tak jsem byl nucen hledat informace. Nemohu zde sdělit všechno, nechci ublížit upřimným lidem. Někteří z nich jsou svedeni vidinou rychlého založení sanatoria/rychlého zdraví a k tomu zmanipulují důvěřivé jedince za silné podpory citátů EGW. Samozřejmě si zavolají osobní podporu ze zahraničí. V té době jsem dostal informaci o tom, že oddělení zdraví se od toho distancuje.

Ak je to pravda, potom preco to nemozes "sdelit" ? Ved by si tym ludom pomohol. No mozno to pravda nie je ? Co znamena, ze ordinovali ? Odkial mali oxid chloricity a ako ho mali ludia uzivat ? A vobec, preco ma byt oxid chloricity zly ? Naopak na internete je chvaleny ako dezinfekcny prostriedok lepsi ako bezny chlor. Napriklad nim cistia vodu alebo ovocie ci zeleninu od plesni a bakterii.

Preco je vidina zalozit sanatorium zla ?

Lída Rohalová
Kontaktovať používateľa:

ambassador napísal: 11 Feb 2019, 06:19 Ordinovali vodný roztoky oxidu chloričitého CIO2 500ppm +/-20%. Známé pod zkratkou MMS. Zadáním na internet se objeví informace všeho druhu, varovné, informační a také naivní.

Děkuji za vysvětlení. Podrobné informace pochopitelně nepožaduji, mně stačí, co jsi napsal.

Za doby mé kazatelské praxe jsem se setkala s člověkem, který měl v plánu založit sanatorium.

Na internetu se mi to nechce hledat, chtěla jsem jen vědět, o co jde.

Tomáš Plechatýý

Neprečítaný príspevok od používateľa Tomáš Plechatýý »

Oxid Chloričitý pod zkratkou MMS znám, vím o něm několik let, četl jsem si o tom mnoho článků na internetu i knihu od Andrease Kalckera
https://www.databazeknih.cz/knihy/zakaz ... avi-354354
a sám jsem to již já sám i pár známých použil proti bakteriálním onemocněním - nachlazení, chřipka, angína, nebo na kožní exzémy, či lupy.

Nejsem lékař takže nemohu podávat vědecké informace a zkušenosti, ale u mne to zabralo, akorát mi to nepříjemně zapáchá i nechutná.

Vedlejší účinky jsem na sobě nepozoroval žádné (chvilku po požití mi bylo trochu na zvracení z té chuti a zápachu)

Znám osobně od svých známých kteří také MMS užívali jak pozitivní zkušenosti kdy jim to pomohlo proti infekčním onemocněním, tak i neúspěšné zkušenosti, kdy pacienti s diagnózou rakoviny v konečném stadiu, kteří už vyčerpali možnosti konvenční medicíny tak zkusili toto, ale nevyléčili se a nakonec zemřeli (což jim ovšem řekli i klasičtí lékaři a dávali jim i kratší vyhlídky), samozřejmě že tito lidé nezkoušeli pouze MMS. Za obě osoby jsem se i modlil a u jedné která o to stála jsme sloužili pomazáním olejem, přesto se tito lidé nevyléčili.

Zažil jsem ovšem i opak, kdy mně známá osoba byla také s klasickou medicínou v koncích , lékaři předpsaná antibiotika nezabírala, osoba nemohla trávit a hubla až na anorektickou váhu a byla v ohrožení života. Šlo o přemnožení určitého druhu bakterií ze střeva do žaludku kde metabolizovali potravu dříve než žaludek a zahlcovali tělo svými odpadními látkami. Ta osoba přežívala pouze díky MMS které si aplikovala ve velmi vysokých dávkách a dokonce potom už i přímo do krve! Byl jsem toho svědkem a přesto to zabíralo jako lék ne jako zabiják těla. K slávě Boží a lítosti MMS :-D musím říci, že tuto osobu jak sama svědčila nezachránilo MMS ale Sám Bůh jednoho dne jako odpověď na její modlitbu.

Chci tím říci, že nepovažuji osobně MMS za nějaký jed, vždyť jak už se psalo výše je to stejná látka jaká se používá k dezinfekci pitné vody i v bazénech.

MMS se však připravuje ze dvou složek - chloritan sodný a kyselina chlorovodíková a to ve správném poměru. Obě tyto látky jsou samy o sobě buď kyselina, nebo žíravina (zásada) proto je důležité mít správnou koncentraci vstupních látek a také použít bezpečnou koncentraci celkového MMS vůči rozpouštědlu (voda).

Tím rozhodně neobhajuji že by toto měl vyučovat new start. Není to lékařsky uznaná metoda a pochybuji že budou vedoucí new startu ochotni poté nést následky případné žaloby.

Řekl bych že to spadá mezi ,,alternativní" léky, na které vám nikdo nedá záruku a je jen na vašem selském rozumu a odvaze zda něco takového vyzkoušíte.

Lída Rohalová
Kontaktovať používateľa:

Tomáš Plechatýý napísal: 11 Feb 2019, 10:06 Oxid Chloričitý pod zkratkou MMS znám, vím o něm několik let, četl jsem si o tom mnoho článků na internetu i knihu od Andrease Kalckera
https://www.databazeknih.cz/knihy/zakaz ... avi-354354
a sám jsem to již já sám i pár známých použil proti bakteriálním onemocněním - nachlazení, chřipka, angína, nebo na kožní exzémy, či lupy.

Nejsem lékař takže nemohu podávat vědecké informace a zkušenosti, ale u mne to zabralo, akorát mi to nepříjemně zapáchá i nechutná.

Vedlejší účinky jsem na sobě nepozoroval žádné (chvilku po požití mi bylo trochu na zvracení z té chuti a zápachu)

Znám osobně od svých známých kteří také MMS užívali jak pozitivní zkušenosti kdy jim to pomohlo proti infekčním onemocněním, tak i neúspěšné zkušenosti, kdy pacienti s diagnózou rakoviny v konečném stadiu, kteří už vyčerpali možnosti konvenční medicíny tak zkusili toto, ale nevyléčili se a nakonec zemřeli (což jim ovšem řekli i klasičtí lékaři a dávali jim i kratší vyhlídky), samozřejmě že tito lidé nezkoušeli pouze MMS. Za obě osoby jsem se i modlil a u jedné která o to stála jsme sloužili pomazáním olejem, přesto se tito lidé nevyléčili.

Zažil jsem ovšem i opak, kdy mně známá osoba byla také s klasickou medicínou v koncích , lékaři předpsaná antibiotika nezabírala, osoba nemohla trávit a hubla až na anorektickou váhu a byla v ohrožení života. Šlo o přemnožení určitého druhu bakterií ze střeva do žaludku kde metabolizovali potravu dříve než žaludek a zahlcovali tělo svými odpadními látkami. Ta osoba přežívala pouze díky MMS které si aplikovala ve velmi vysokých dávkách a dokonce potom už i přímo do krve! Byl jsem toho svědkem a přesto to zabíralo jako lék ne jako zabiják těla. K slávě Boží a lítosti MMS :-D musím říci, že tuto osobu jak sama svědčila nezachránilo MMS ale Sám Bůh jednoho dne jako odpověď na její modlitbu.

Chci tím říci, že nepovažuji osobně MMS za nějaký jed, vždyť jak už se psalo výše je to stejná látka jaká se používá k dezinfekci pitné vody i v bazénech.

MMS se však připravuje ze dvou složek - chloritan sodný a kyselina chlorovodíková a to ve správném poměru. Obě tyto látky jsou samy o sobě buď kyselina, nebo žíravina (zásada) proto je důležité mít správnou koncentraci vstupních látek a také použít bezpečnou koncentraci celkového MMS vůči rozpouštědlu (voda).

Tím rozhodně neobhajuji že by toto měl vyučovat new start. Není to lékařsky uznaná metoda a pochybuji že budou vedoucí new startu ochotni poté nést následky případné žaloby.

Řekl bych že to spadá mezi ,,alternativní" léky, na které vám nikdo nedá záruku a je jen na vašem selském rozumu a odvaze zda něco takového vyzkoušíte.
Moc hezký!

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných