New Start

Diskusia o všetkom ostatnom.
ambassador
Dátum registrácie: 26 Jan 2016, 18:25
Kontaktovať používateľa:

Re: New Start

Neprečítaný príspevok od používateľa ambassador »

Nemoc přijíždí na splašeném koni, ale odchází pěšky.

Zdravý životní styl je způsob života, nemá nic společného s "náhradním" léčením, které se ordinuje, jak na běžícím pásu. To by mě hodně zajímalo kde je v NEW START něco o syntetických chemikáliích
Za svůj život jsem byl svědkem "zaručených rad", které nefungovaly celoplošně. Jednou k nám do sboru přijela sestra, která se léčila pitím vlastní moči a všem to doporučovala..
Užívat cokoliv vnitřně stojí za opatrnost. Já sám nepoužívám léky tišící bolest, pokud ano tak jen výjimečně. Inspiroval jsem se osobní zkušeností s bolestí. Na vyšetření konstatovali, že je to psychosomatické. Tím jsem to uzavřel a dnes mám ty bolesti, které mě trápili jen výjimečně.
Neznamená to, že mě netrápí jiné bolesti, ale ty jsou jen somatického původu (opotřebení, atp.).
Pokud někdo doporučuje MMS, pak je možné s klidným svědomím použít i slivovici a to by se zase nelíbilo ........
MMS je chemikálie, zajímavé je, že tito zdravotní reformátoři jsou většinou proti používání syntetických léků.
Lidské tělo není vodovodním potrubím ani bazénem.
Co všechno dokáží jedinci do sebe dostat za účelem rychlého uzdravení?
Jednou mi vyprávěl můj bratr o vážně nemocném konkrétním člověku, který odešel do samoty v přírodě, kde se "dotýkal hlíny", obdělával, sázel, sklízel, odpočíval a hlavně užíval si život. Ten člověk se uzdravil. Tak tomu říkám cesta.

Sanatorium ztroskotalo. Zase je zde další akce, o pár kilometrů dál budují znovu podobné středisko. Snad se poučili, ale nevím. Když jsem naposledy naslouchal příznivci tohoto projektu, tak nevím jestli došlo skutečně k poučení.

Na druhé straně je sanatorium v Čechách, tam je to snad na jiné úrovni. Br. který to vede se sám léčil na rakovinu klasickým způsobem. To je jen na přemýšlení, rozhodně to není odsouzení bratra.

Těm, kteří by chtěli trollovat na mých komentářích prosím, aby nevynechávali slova, která tomu dávají jiný význam.

Neregistrovaný

Neprečítaný príspevok od používateľa Neregistrovaný »

Jednou k nám do sboru přijela sestra, která se léčila pitím vlastní moči a všem to doporučovala.
.
Tomu ani nemohu uvěřit...
MMS je chemikálie, zajímavé je, že tito zdravotní reformátoři jsou většinou proti používání syntetických léků.
dávám odkaz na posouzení MMS z vědeckého hlediska:
https://www.sisyfos.cz/clanek/423-zhava ... dicine-mms
Sanatorium ztroskotalo. Zase je zde další akce, o pár kilometrů dál budují znovu podobné středisko. Snad se poučili, ale nevím. Když jsem naposledy naslouchal příznivci tohoto projektu, tak nevím jestli došlo skutečně k poučení.
Vzhledem k tomu, že jsem se tím dříve zabýval z důvodu, že do naši oblasti "vlezli" soukromí propagátoři institutu životního zdraví, tak jsem byl nucen hledat informace.
O jakém sanatoriu mluvíš?
Co se týče Institutu životního zdraví, nevím, o co by mělo jít? Kdysi byl Institut životního stylu (u Country Life), který již neexistuje, pak Institut pro zdraví a rodinu (působí v Luhačovicích, sestra J.K.) a Institut pro studium zdraví a životního stylu (M.Moskala), ale Institut životního zdraví v rámci církve či skupin, spojených s CASD asi neexistuje, nebo jsi to nepřesně pojmenoval.
Na druhé straně je sanatorium v Čechách, tam je to snad na jiné úrovni. Br. který to vede se sám léčil na rakovinu klasickým způsobem. To je jen na přemýšlení, rozhodně to není odsouzení bratra.
Byl jsem tam, personál je složen z lidí, trochu vybočujících, ale ochotných sloužit. Mají zkušenosti v této oblasti, dělají přednášky, masáže a "ujeté" názory (urinoterapie, MMS) jsem nezaznamenal.

ambassador
Dátum registrácie: 26 Jan 2016, 18:25
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa ambassador »

Věřit tomu nikdo nemusí, pouze popisuji co jsem ve svém životě viděl, slyšel, zažil a hlavně nejsem troll.
Nějaké kuriozity střípků mám odložené, jinak je něco ještě v hlavě, ale postupně se toho "zbavuji" i sdílením nejen na těchto stránkách. Snad to někomu pomůže, nasměruje nebo zastaví před "ujetím do extrému".
Já nejsem proti tomu, aby si kdokoliv použil cokoliv. Je to svoboda rozhodnutí, ale i nesení následků. Ordinovat někomu druhému (třeba MMS) je velmi závažné rozhodnutí. Tento problém jsem osobně řešil s jedním pacientem, který absolvoval ozdravný pobyt v malebné vesničce na pomezí hranic se Slovenskem. Po používání MMS se zhoršil jeho zdravotní stav. Pacienta poslali domů se skleničkou zázračného elixíru zdraví a ponechali ho svému osudu.
Zdůrazňuji, nechci ublížit, ani těm chybujícím iniciátorům, proto je nechci veřejně jmenovat. Pokud někdo chce konkrétní informaci, ať mi pošle dotaz do správy.
Mnou popsaný institut není přesné pojmenování. Názvy se mění, ale styl někdy zůstává.
Toto vlákno je o iniciativě v programu NEW START. Mám za to, že návštěvník ozdravného pobytu není pokusný králík. Z toho důvodu zřejmě nejsou vhodné některé metody pacientům aplikovat.

Tomáš Plechatýý

Neprečítaný príspevok od používateľa Tomáš Plechatýý »

dávám odkaz na posouzení MMS z vědeckého hlediska:
https://www.sisyfos.cz/clanek/423-zhava ... dicine-mms
Podle ,,vědeckého sysyfosu" je MMS stejná pavěda jako kosmické zářiče, nebo Walter Weith a vědecký kreacionismus.

Sysyfos vychází z ,,pozitivistického" směru myšlení - cokoliv nelze změřit a otestovat, to neexistuje, a neexistuje ani nic ,,nadpřirozeného".

Podle mne je pozitivismus omezený ignorantský myšlenkový směr, který ignoruje část reality, kvůli své opatrnosti.
Není prozíravé ho používat jako arbitr pravosti.

Rozhodně ne na křesťanském fóru kde se jinak normálka věří na nadpřirozené jevy jako byla potopa, vzkříšení, narození z panny, nanebevstoupění, chození po vodě, vyhnání démonů atd.

Když jsem na přednášce sysyfosu slyšel dotaz z publika jak se staví k tomu že např. byl proveden test s člověkem, který měl mít telepatické schopnosti a nechali ho pod dohledem v zavřené místnosti říkat na kameru jaké karty zrovna ukazuje z balíčku ve vedlejší místnosti jiná osoba, tak měl dlouhodobě úspěšnost přes 70%
Odpověď Pana Profesora a rytíře Heřta byla, že to je výmysl, protože kdyby to byla pravá schopnost, tak by se evolučně prosadila a jeho geny by se dále šířily.

Z toho jsem usoudil, že Sysyfos přistupuje k novým jevům s předporozuměním jak sám uvádí skepticky.
Vzhledem k k tomu jak jsou přípravné složky MMS levné a běžně dostupné chemikálie, tak pokud by opravdu byla pravda, že MMS by léčilo tak velikou paletu nemocí, myslíte si, že by farmaceutický průmysl, který financuje výzkum lékařům i jejich vzdělávání, a který lidem prodává léky mnohem dražší a patentované by nechal takovýto hypotetický lék jen tak vejít na trh a uznal jej?

Připadá mi naivní očekávat od současné farmaceutické vědy ,,čestnost", vždyť to celé je náchylné ke korupci.

Vyděláváte když prodáváte léky, léky prodáváte dokud se lidé potřebují léčit, když vyrobíte lék levný po kterém budou všichni zdraví brzy nic dalšího neprodáte.

Je to stejné jako se spotřební elektronikou, kdyby vám vydržela pračka, televize nebo auto 50let místo 3 tak by si za chvíli nikdo nic nekupoval.

Neříkám, že je MMS vědecky dokázané, říkám jen ,že sysyfos rozhodně není nestranný rozhodčí.

Neregistrovaný

Neprečítaný príspevok od používateľa Neregistrovaný »

Podle ,,vědeckého sysyfosu" je MMS stejná pavěda jako kosmické zářiče, nebo Walter Weith a vědecký kreacionismus.
Je třeba počítat s tím, že lidé za Sysifem jsou ateisté, i když se tam vyskytuje Grygar se svou zajímavou vírou v Boha i v evoluci.
Pro ověření mnoha skutečností je to dobrý zdroj informací, problém s MMS dobře rozebrali, stejně jako neúčinný Zapper, který někteří asd využívali a platili za to těžké peníze.
Samozřejmě, věřících (asd) se dotýká, že některé nominace bludných balvanů dostali i lidé, kteří kreacionismus propagují (Veith, Votoček?), ale pokud chci seriózní rozbor věcí, které nesouvisí s duchovnem, dají se na webu najít dobré informace.
Problém vidím v předporozumnění a v neověřování informací, resp. v zdravém selském rozumu, který některým chybí.

Laco.

Neprečítaný príspevok od používateľa Laco. »

Čo hovorí o MMS webstránka lovci šarlatánov.

http://www.lovcisarlatanov.sk/?s=mms

Lída Rohalová
Dátum registrácie: 10 Jan 2017, 10:40
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Lída Rohalová »

Zdravý životní styl je způsob života, nemá nic společného s "náhradním" léčením, které se ordinuje, jak na běžícím pásu. To by mě hodně zajímalo kde je v NEW START něco o syntetických chemikáliích
Až do dnešního dne jsem o MMS nic neslyšela, proto to nebudu hodnotit, nemám dostatek informací. Mě zajímala ta kauza, protože o té jsem taky nic neslyšela - co kdo komu podával a proč. Každopádně jsem ráda, že zde zazněly protichůdné pohledy.

Dovolím si přidat svůj postřeh s NEW STARTEM. Na jedné akci KE jsem zůstala ležet, byla jsem tak slabá, že jsem se nemohla ani zvednout. Tak jsem v tělocvičně ležela na žíněnce, je už to hodně dávno, ale ten zážitek se mi zapsal do paměti. Hodně lidí tehdy dostalo střevní infekci, protože v zařízení tekla jen studená voda a zřejmě nestačila na dobré umytí nádobí...

Jako jedna z mála jsem měla s sebou čárkl. Tehdy to frčelo, byla to hitovka a na trhu toho ještě nebylo mnoho. NEW START tento produkt propagoval. A pak jsem mluvila s člověkem, který to měl propagovat, a on mi v soukromí říká: "Ale prosím tě, čárkl, vem si smectu, ta je mnohem lepší!" A z jeho kapsy vylovil sáček smecty... Byla jsem z toho tehdy otřesená, a tehdy jsem poznala, jak funguje byznys. Moje ideály o tom propagovat něco, čemu věřím, dostaly zabrat. Nechci říct, že všichni, kdo propagují NEW START, jsou jenom bysnysmeni, jen chci říct, že i v tomto směru se nějaký ten byznys najde...Vychválit, prodat a v soukromí používat produkty konkurenční firmy... Víra v to, čemu věříme, se pozná, když je zle. Obrátíme se jako první k "našemu produktu", nebo rovnou ke konkurenci?

Syntetické materiály zřejmě v NEW STARTU nejsou. Ale kdo ví, co všechno jsou vyznavači ochotni zkusit, když teče do bot a NEW START nezabírá? Někdo chemikálii vezme, někdo ne, to je věc toho člověka. Já osobně to neodsuzuji. A pokud pomůže slivovice, proč ne? Alkohol téměř nepiji, jen velmi výjimečně, ale slivovice se nám už osvědčila při těžké bolesti břicha, byla jsem toho svědkem. A ten člověk dodnes není alkoholik :)

Rastislav

Neprečítaný príspevok od používateľa Rastislav »

MMS patrí v altrnatívnej medicíne medzi tie najhlbšie nížiny. Aj keby MMS niekomu pomohlo je to čisté placebo čo je vlastne túžba pacienta vyzdravieť.

Placebo je všetko, čo sa tvári ako pravdivá lekárska terapia, ale nie. Môže ísť o tabletku, nápoj alebo liečebné postupy, no všetky zo spomínaných možností sa len tvária ako uľavujúce a pacientovi pomáhajúce. No nie však doslova. Pacient pomáha sám sebe a ani o tom nevie, je to čistý vzťah medzi mysľou a telom, placebo efekt je výsledkom očakávania pacientov. Ak osoba požije liečivo, o ktorej povieme že je určená na vyliečenie danej ťažkosti, naše telo si to povie tiež a efekt tabletky je rovný efektu tabletky s účinnou látkou.

Tých zaručených liečiv ktoré pomáhajú a zaručene liečia sú tisíce. Pred nedávnom som viezol susedu do kostola a v určitom mieste ukázala na lúku a hovorí tu kedysi vyvierala zo zeme studnička a tou si chodili ludia máčať oči zo širokého okolia. Tzv. očianka a pamätám aj na starú mamu tá tiež na ňu chodila. Viera je mohutná, preformátuje hlavu. MMS je také adventistické Medžugorie.

Lída Rohalová
Dátum registrácie: 10 Jan 2017, 10:40
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Lída Rohalová »

Tomáš Plechatý napísal:Podle mne je pozitivismus omezený ignorantský myšlenkový směr, který ignoruje část reality, kvůli své opatrnosti.
Není prozíravé ho používat jako arbitr pravosti.

Rozhodně ne na křesťanském fóru kde se jinak normálka věří na nadpřirozené jevy jako byla potopa, vzkříšení, narození z panny, nanebevstoupění, chození po vodě, vyhnání démonů atd.
Toto fórum už není čistě křesťanské, útočiště poskytuje i ateistům :-). Využití fóra je širší než se (asi) původně plánovalo.
Připadá mi naivní očekávat od současné farmaceutické vědy ,,čestnost", vždyť to celé je náchylné ke korupci.

Vyděláváte když prodáváte léky, léky prodáváte dokud se lidé potřebují léčit, když vyrobíte lék levný po kterém budou všichni zdraví brzy nic dalšího neprodáte.

Je to stejné jako se spotřební elektronikou, kdyby vám vydržela pračka, televize nebo auto 50let místo 3 tak by si za chvíli nikdo nic nekupoval.
No asi tak, souhlasím.

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných