New Start

Diskusia o všetkom ostatnom.
Tomáš Plechatýý

Re: New Start

Neprečítaný príspevok od používateľa Tomáš Plechatýý »

Laco. napísal: 11 Feb 2019, 20:39 Čo hovorí o MMS webstránka lovci šarlatánov.

http://www.lovcisarlatanov.sk/?s=mms

Díky za odkaz. Rád se dovzdělám.

log
Dátum registrácie: 06 Nov 2017, 06:51
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa log »

Tomáš Plechatýý napísal: 12 Feb 2019, 09:06
Laco. napísal: 11 Feb 2019, 20:39 Čo hovorí o MMS webstránka lovci šarlatánov.

http://www.lovcisarlatanov.sk/?s=mms

Díky za odkaz. Rád se dovzdělám.
Nepoznam mms. Neviem, ci skodi alebo pomaha.

https://www.healthline.com/health/sodium-chlorite

Iste je len to, ze na rozdiel od homeopatik, ktore neobsahuju ziadnu “ucinnu“ chemicku latku, toto preukazatelne nie je iba voda, ale ucinna chemikalia. Ci prospesna alebo skodliva, neviem.

S tym, ze niekto pil vlastny moc, som sa stretol, ale jednalo ss o velmi riedeny roztok a brala sa kvapka roztoku denne.

ambassador
Dátum registrácie: 26 Jan 2016, 18:25
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa ambassador »

Slovo "vědecké" je silně nadhodnocené a nebo podhodnocené. Když to pasuje, tak má věda pravdu. Když to nepasuje, tak věda pravdu nemá.
Kdo by měl být univerzální rozhodčí? Snad věda, církve, ateisté, ....? Od jedince to bude ovlivněno vlastní zkušeností. Něco osobně vyzkoušet zřejmě neznamená, že to bude fungovat univerzálně.
Vzpomínám si, jak k nám přijel zdravotně přednášet známý adventistický lékař a zrovna na sobě vyzkoušel 40 denní půst. (Proč zrovna 40 dní?) Z obecenstva se polohlasně ozvalo od náhodného návštěvníka: "Chlapče ty vypadáš, jako by jsi právě utekl hrobníkovi z lopaty."
Když je zde vzpomenut byznys farmaceutických společností, copak církve nemají problém s náboženským byznysem nebo korupcí?
Z počátku jsem chodil na klub zdraví, aby jsem to podpořil. Někdy mě to připadalo, že my adventisté víme všechno, teď vám řekneme zdravotní pravdu, když to uděláte podle nás budete zdraví. V některých oblastech by bylo lepší přejmenovat klub zdraví na klub vaření. Ke klubu zdraví tíhnou spíše ženy, ten důvod je jednoduchý: recepty. Když se v televizi vysílá pořad o receptech, tak já musím držet bobříka mlčení a nesmím přecházet kolem televize.
Nebylo by lepší založit klub nemocných, jaká by byla úspěšnost vyléčení? Nejsem proti aktivitám, ale střízlivost by neuškodila. Aktivita, která má v pozadí pohnutku, jak dostat lidi do církve, dříve nebo později vyplave na povrch. Pomáhat lidem bez skrytého záměru.
Nezapomeňte, že cokoliv a také sanatorium může být pomocí, ale i dobrým byznysem. O tom jak je to, tak zde nerozhoduji, čas ukáže a odhalí to co bylo ukryto našemu zraku.
Vzpomínám si, jak adventisté jezdili na oční diagnostiku. Také jsem se nechal přemluvit, abych tam někoho dovezl. Dověděli jsme se jen to co nám bylo již známo, dostali jsme recept, který byl zajímavě navzájem podobný. Nechal jsem se také pro zajímavost vyšetřit.
Když někdo hodně trpí tak nepřemýšlí o tom, že je možnost někomu naletět.

( https://cs.wikipedia.org/wiki/Mo%C4%8D )

log
Kontaktovať používateľa:

Lída Rohalová napísal: 10 Feb 2019, 13:10 Já už to mám trochu jinak, jsem už mimo církev a o NEW START se nezajímám, ale zajímám se o zdravý životní styl. Podařilo se mi zhubnout 17 kilo a pokračuji dál, až se ručička zastaví na čísle, které si představuji.
A ako sa Ti to podarilo ?

Lída Rohalová
Dátum registrácie: 10 Jan 2017, 10:40
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Lída Rohalová »

log napísal: 12 Feb 2019, 18:33
Lída Rohalová napísal: 10 Feb 2019, 13:10 Já už to mám trochu jinak, jsem už mimo církev a o NEW START se nezajímám, ale zajímám se o zdravý životní styl. Podařilo se mi zhubnout 17 kilo a pokračuji dál, až se ručička zastaví na čísle, které si představuji.
A ako sa Ti to podarilo ?
Jako teenager jsem se jednoho léta probudila a byla jsem o 10 kilo lehčí, ani nevím jak. Žili jsme na vesnici, bylo tam spousta přirozeného pohybu a já ještě do toho pilně plnila Modrý život, tak jsem pravidelně cvičila. Pokračovalo to ještě dalších deset let. V rámci CASD mi program New Start také pomohl v tom smyslu, že jsem si řekla, že nemůžu lidem vykládat něco, co nedělám, a tak jsem se tím řídila.

Potom už to nebylo tak snadné. Změnily se životní okolnosti, přestala jsem cvičit, dost jsem přibrala. S tím se pojí zdravotní komplikace. A jednoho dne jsem si řekla - už dost - něco s tím dělej - ale chyběl moment rozhodnutí, který vidím jako klíčový, alespoň u mě. U mě nemá smysl dělat věci, o kterých se napřed nerozhodnu, protože to pak končí fiaskem. Proto jsem věděla, že potřebuji rozhodnutí, a s tím už udělám cokoliv si usmyslím, protože budu prostě rozhodnuta.

Našla jsem si na internetu výživovou poradkyni a pustili jsme se do toho. Zvládla bych to i sama, ale záměrně jsem chtěla podporu, to byl pro můj mozek psychologický tah. Na schůzkách s poradkyní jsem se měřila - váhu, vodu v těle, vápník atd. Zjistili jsme vždy nedostatky a na dalším měření jsme pozorovali zlepšení. Z psychologického hlediska to byl dobrý tah, protože každé měření jsem sledovala pokles váhy. Chci se vrátit na své původní číslo, ale nechtěla jsem to dělat zbrkle, neuváženě a nevyváženě :)

Změnila jsem jídelníček, ukončila jsem práci s nočními směnami, které mi nesvědčily, začala jsem cvičit. Největší změnu je ale potřeba udělat v hlavě, jak se říká, hodit se do klidu - to vykonalo a vykonává 50 % práce. Jídelníček taky hraje roli, protože je důležité nejen hubnout, ale nabírat svalovou hmotu, se kterou se pak hubne mnohem snadněji. A důležitý je pohyb, bez kterého to nejde. A právě toho pohybu v těch nejstresovějších letech mého života ubylo, což má pak vliv na psychiku. Dále bylo důležité, to sem taky patří, nemít jen povinnosti, ale i nějakou tu radost, dělat, co Tě těší, což jsem zakomponovala.

Kdysi jsem ráda běhala, a po úraze jsem si myslela, že už běhat nebudu, někde to tady píšu. Jednoho dne v zimě v 22.30 večer jsem vnímala hlas, který mi říkal, abych si zaběhala. Tak jsem si pomyslela - teď, tady? Vždyť je tma a nejde to! Ale zkusila jsem to, lehce jsem pár "kroků" uběhla, a ono to šlo. Byla jsem překvapena, protože několik let od úrazu jsem neběhala, protože to bylo pro mě obtížné. Pak jsem to nechala být, a na jaře zase přišla pobídka, abych si zaběhala. Uběhla jsem menší okruh a byla jsem nadšená, že to jde. V tu chvíli jsem pochopila, že to je Boží záměr a že jsem uzdravena. Dnes jsem na trati, k Boží chvále, věřím :). Neběhám závodně, už by mě nebavilo se honit, ale tak rekreačně po okolí, když je hezky. Není to žádný dril, musíš, musíš, ale je to radost. Zjistila jsem taky, že se mi u běhání dobře modlí, což jsem nikdy předtím nezkoušela, co bylo pro mě zajímavou novinkou.

Tomu, kdo chce hubnout, doporučuji z psychologického hlediska najít "spřízněnou duši" a rozhodnout se. Ideální je, pokud ta "duše" ví, o čem mluví, a má s tím sama zkušenost. Výsledek stojí za to. A ještě doporučuji po částech se odměňovat. Až se mi ručička zastaví tam kde chci, čeká mne stanovená odměna.

log
Kontaktovať používateľa:

Lída Rohalová napísal: 12 Feb 2019, 20:44 Neběhám závodně, už by mě nebavilo se honit, ale tak rekreačně po okolí, když je hezky. Není to žádný dril, musíš, musíš, ale je to radost. Zjistila jsem taky, že se mi u běhání dobře modlí, což jsem nikdy předtím nezkoušela, co bylo pro mě zajímavou novinkou.
Vela som toho nenabehal, ale ked bezim, tiez sa modlim, aby uz bol ciel.

Realista
Dátum registrácie: 23 Sep 2016, 18:23
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa Realista »

A pomáhá to? :)

Rastislav

Neprečítaný príspevok od používateľa Rastislav »

A možno práve preto sa adventisti dožívajú vyšieho veku že majú systém ako pán Zikmund. Dnešný článok na idnes.cz

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/miro ... omaci_jumi

ambassador
Dátum registrácie: 26 Jan 2016, 18:25
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa ambassador »

Na to si přišel jak, že se adventisté dožívají vysokého věku? Máš na myslí to propagační video, které se soustředilo jen na vybranou skupinu adventistů v Kalifornii. Věková statistika napříč celým adventismem by pořádně klesla.
Na světě je dost dlouhověkých skupin, které nemají nic společného s adventisty.

https://www.studenta.cz/life/recept-na- ... 47ab5f122/

https://globe24.cz/revue/64085-nejzahad ... divne-veci

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných