...Lenže Kristus mal meno nad všetky mená. Silný Boh, Otec Večnosti, Alfa a Omega, Slovo Božie, Pan pánov a Kráľ kráľov.Viktorrealita napísal: ↑14 Apr 2019, 18:03 Mikim
Lenže Kristus mal meno nad všetky mená. Silný Boh, Otec Večnosti, Alfa a Omega, Slovo Božie, Pan pánov a Kráľ kráľov.
Ty ignoruješ duchovnú rovinu a v tejto rovine je Otec v Ježišovi. Telesné chápanie sa tomu vymyká, ako keď jeho učeník mu hovorí, aby mu ukázal Otca a pritom mal vidieť Otca v Ježišovi a Otec v Ježišovi ho za to aj napomenie : Ján 14:9 Ježiš mu povedal: Taký dlhý čas som s vami, a nepoznal si ma Filipe? Kto mňa videl, videl Otca, a jako ty hovoríš: Ukáž nám Otca?
Takto napomína aj teba Mikim, ako Filipa, ale ty to neprijímaš.
Predsa ak by v Ježišovi nebol Otec, tak ako by sa mohli skrze vieru v Ježiša rodiť deti Božie? Bolo by to nemožné. Iba tak znajú svojho Otca skrz vieru v Ježiša. Duchovná rovina sa ťažko vysvetľuje tým, ktorí majú telesné chápanie.
Nikto nevidel Otca, ale Otca sa dá vidieť v Ježišovi v tom čo hovorí a činí.
Mojžiš nemal také meno ani nikto nemal také meno ako má Ježiš. Preto ani Boh Mojžišovi nepovedal žiadné meno, aby mal meno v ktorom sa oslávi a to meno je Ježiš Kristus.
myslíš silný bůh ("bohy" byli v Písmu nazváni i jiní), otec věčnosti (myšleno do buducnosti), alfa a omega patří jedině Otci nikoliv Pánu Ježíši jako Mesiáši, Pán pánov a Kráľ kráľov je skutečné pojmenování Pána Ježíše Krista, tím On přesně je! Proto není Bůh jako je jediný nejvyšší jeho Bůh Otec Jehovah.
Bůh může být a je jen jeden, kdo učí něco jiného je falešný učitel.