ambassador napísal: ↑24 Apr 2019, 07:37 Sdílený článek jsem nekomentoval jako trest Boží. Zajímal mě ten namyšlený postoj jednotlivců ve vyjádření k Bohu.
Pise sa:
Joseph Bruce Ismay – muž, ktorý postavil Titanic
Po tom, ako bol Titanic postavený sa ho reportér opýtal, aký bude bezpečný. S ironickým tónom povedal: "Ani Boh nevie potopiť túto ľoď." Výsledok: Myslím, že všetci vieme, čo sa stalo s Titanicom.
Je teda evidentne, ze autor clanku sa snazi vyvolat pricinnu suvislost medzi vysmechom Bohu a naslednou jeho pomstou. Js som presvedceny, ze ziaden Boh Titanic nepotopil. Si o tom presvedceny aj Ty ambassador? Ak ano, preco potom vyvolavas neexistujuce suvislosti? Je to necista hra ako sirit strach a pritom sa tvarit, ze ho nesiris, vyhrazanie, ktore treba citat medzi riadkami?
Christine Hewitt – Jamajská novinárka a hlásateľka
Povedala: "Biblia (Slovo Božie) je najhoršia kniha, ktorá bola kedy napísaná." V roku 2006 bola nájdená vo svojom aute, zhorená na nerozoznanie.
Preco si zdielal toto v skupine ateizmus ? Naznacujes ako nejaky mafian, ze Boh bude podpalovat auta ateistov? Ak nie, preco potom znovu kladies do suvislosti postoj cloveka k Biblii s jeho smrtou? Nerozumiem, co nam chces povedat. Mozno sa skus menej skryvat za dvojzmysly a viac hovorit na rovinu.
Spomenul som si, ako ma nas kazatel vyucoval ku krstu - razil teoriu, ze virus HIV je trestom Bozim za mimomanzelsky sex. Suhlasis aj s tymto ambassador?