Tvůrci tohoto webu mají již za několik let fungování tohoto webu prokazatelné výsledky, protože některé věci se na sborech začaly řešit, třeba demokracie v církvi.Josef napísal: ↑14 Máj 2019, 15:57Toto je přesně to, čeho chtějí tvůrci tohto webu dosáhnout: "Musíme být v anonymitě, protože nás budou pronásledovat!" Opravdu tomu ještě někdo věří?ambassador napísal: ↑14 Máj 2019, 12:26 Kolik spisovatelů někdy muselo psát pod jménem, které bylo pouze pseudonym.
Ambassadore, tvoje anonymita mi vůbec nevadí. To, s čím nemohu souhlasit je, aby někdo anonymně špinil na jiného člověka, jiné lidi, církev. A to ty neděláš, pokud se nemýlím.
Ale na tomto webu se to děje. Prošel jsem si více témat i článků, do některých jsem se i zapojil. Ti, kdo zde chtějí diskutovat seriozně jsou v drtivé menšině, pokud vůbec. Ostatně, ta tomto webu to lze těžko. Většinou jsou to "nespokojenci" a "ukřivděnci" v souvislosti s CASD, ke kterým se ochotně přidají "škodolibci" a "nepřejníci" a při nich se svezou "neuznalí" a "zahořklí".
To samé si myslím také o autorském týmu tohto webu. Proto reaguji tak, jak reaguji.
Byla bych radši, kdyby web nebyl anonymní, ale tak to je a já respektuji pravidla. Však komu se to nelíbí, není nucen zde být. Je pravdou, že pod rouškou anonymity může být člověk drzejší, ale to zdaleka neplatí o všech aktérech. Pokud by se zde ve větší míře pomlouvalo, adminům se to vymstí, to je zákon setby a žně.
Nemyslím si, že všichni lidé zde jsou zahořklí a ukřivdění, či škodolibí a nepřejícníci. Já osobně se necítím být v této škatulce. K CASD jsem velmi vstřícná, ale již se s ní neidentifikuji v některých bodech učení.
Mé vyjádření ke škodolibcům bude delší, ale to až budu mít čas, jsem na cestách.
Teď jen připomínám, že díky tomuto webu jsem dnes ještě věřící, protože jsem si našla jeden odkaz a osobně se setkala s člověkem, který miluje Pána. A takoví jsou i zde