Zaujimava uvaha, podla ktorej hala bala a asi ani nehala nebala nevznikaju ziadne nove druhy. Zaroven vieme, ze mnoho druhov vymrie (z velkych cicavcov sablozuby tiger, mamut, tasmansky tiger, dront). Nemoze sa, podla Tvojej teorie, stat, ze za chvilu vsetky druhy vymru a ziadne novu nebudu ? Ak druhy iba vymeriaju (u hmyzu zavratnym tempom), nevidim tu ziadnu rovnovahu v prirode o ktorej hovoris, ale upadok.Viktorrealita napísal: ↑03 Sep 2019, 16:12 Druhy živočíchov a rastlín boli stvorené Bohom. Teda každý druh sa prispôsobuje v rámci Bohom daných možností. A každý druh má aj dané výhody, ale aj nevýhody – ako sú napr. reprodukčné bariéry rôzneho druhu. Boh predvídavo to zakomponoval do možností, ktoré dal do genetickej výbavy živočíchov a rastlín a to u každého druhu živočíchov a rastlín a teda výhody aj nevýhody - bariéry, aby sa udržiavala rovnováha v prírode. Takto je to kontrolované a nemôžu vznikať rôzne druhy, len tak samovoľne hala bala.
3,8 milióna rokov stará lebka
Re: 3,8 milióna rokov stará lebka
A na to si prisiel ako? V Biblii sa o DNA nepise a ak by si tuto teoriu vedel dokazat vedecky, asi by si bol odmeneny Nobelovou cenou. Teda, na zaklade coho si to myslis?Viktorrealita napísal: ↑03 Sep 2019, 16:12 Myslím si, že ak by sme dokonale prečítali DNA nejakého živočícha a chápali zmysel a výsledok všetkých génov, epigenetických značiek, inštrukcii a ich kombinácii, možností zapínania a vypínania génov a úrovní obmedzovania génov a to pri každej zmene prostredia živočícha, tak by sme videli aj všetky dopredu dané neprekonateľné bariery, rôzné reprodukčné bariery a teda obmedzenia pre živočícha. Videli by sme hranicu, ktorá by nám ukazovala fakt, že pri akejkoľvek situáci a dlžke času, by nebolo možné, aby náhodne vznikol nový druh živočícha.
V otazke datovania kosti som bezradny, sedliackym rozumom nie som schopny urcit, ci je vek lebky 100 rokov alebo milion. Mozem tomu bud verit alebo nemusim.student. napísal: ↑29 Aug 2019, 22:10 Rare 3.8-million-year-old skull reveals the face of Lucy’s ancestor, gives insight into early man
Doveryhodnejsi mi prijde objav studne o ktorom ktosi pisal nedavno.
vierouka-f4/vedci-se-zase-zmylili-t884.html
Na zaklade letokruhov, ak by som si dal tu velku namahu, by som pravdepodobne aj sam dospel k urceniu veku studne. No aj tu je ista moznost omylu.
Potom tu mame Waltera Veitha ktory je vedec a zaroven neuznava datovanie fosilii. Tak jednoznacne to teda nebude.
Osobne verim, ze clovek je na Zemi omnoho omnoho dlhsie ako 6 tisic rokov.
Na vacsine obrazkov, ktore som videl, bol Jezis skutocne blondak , podobne ako ja. Akurat mal modre oci.guest napísal: ↑01 Sep 2019, 20:18 Našla se lebka stará 3,8 milionu let. Boří linii vývoje předchůdců člověka
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ ... anicni_kha
Evoluce je jasná, víra v blonďatého syna Božího je nesmysl, říká v Rozstřelu Leakey
Jezis nebol Zid, lebo Zidovstvo sa dedi po otcovi a jeho otec je kto? Takze blond byt mohol.
V rozhovore vsak zaznelo, ze dokaz evolucie je fakt, ze bakterie ziskavaju rezistenciu na lieky ako penicilin atd, teda vyvinuli sa. To je hodne povsimnutia si.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 3 neregistrovaní