SMRŤ a čo s tým súvisí

Diskusia o vieroučných bodoch CASD.
Viktorrealita
Dátum registrácie: 30 Sep 2018, 10:46
Kontaktovať používateľa:

Re: SMRŤ a čo s tým súvisí

Neprečítaný príspevok od používateľa Viktorrealita »

Janík napísal: 23 Nov 2019, 09:58 "Takže vieme čo čaká na vykúpených v Kristu"

Zaujímalo by ma čo ta viedlo k tomu veriť tejto vete. Stačí stručne. Ďakujem.
Čo ma k tomu viedlo v to veriť?

Otec na nebesiach zjavuje v srdci človeka Krista. Ak Bohom oživené srdce človeka už vidí túto dobrotu Boha a čo všetko Boh spravil, aby spasil človeka, tak darom viery prijíma zaslúbenie Božie a preto má jeho srdce večnú radosť a pokoj v Duchu Svätom.

Zj21 1A videl som nové nebo a novú zem, lebo prvé nebo a prvá zem boly pominuly, a mora už nebolo. 2A ja Ján som videl to sväté mesto, nový Jeruzalem, sostupujúce od Boha z neba, prihotovené jako nevestu, ozdobenú jej mužovi. 3A počul som veľký hlas od trónu z neba, ktorý hovoril: Hľa, stán Boží s ľuďmi, a bude bývať s nimi, a oni budú jeho ľudom, a on, Bôh, bude s nimi a bude ich Bohom. 4A Bôh sotrie každú slzu s ich očí, a smrti už viacej nebude ani žalosti ani kriku, ani bolesti viacej nebude, lebo prvé veci pominuly. 5A ten ktorý sedel na tróne, povedal: Hľa, činím všetko nové. A riekol mi: Píš, pretože tieto slová sú verné a pravdivé. 6A riekol mi: Stalo sa. Ja som Alfa i Omega, počiatok i koniec. Ja dám tomu, kto žízni, z prameňa vody života zadarmo. 7Kto víťazí, zdedí všetko, a budem mu Bohom, a on mi bude synom. 8Ale bojazlivým a neverným a ohavným a vrahom a smilníkom a čarodejníkom a modlárom a všetkým lhárom bude ich diel v jazere, ktoré horí ohňom a sírou, čo je druhá smrť

log
Dátum registrácie: 06 Nov 2017, 06:51
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa log »

Viktorrealita napísal: 23 Nov 2019, 10:12
Janík napísal: 23 Nov 2019, 09:58 "Takže vieme čo čaká na vykúpených v Kristu"

Zaujímalo by ma čo ta viedlo k tomu veriť tejto vete. Stačí stručne. Ďakujem.
Čo ma k tomu viedlo v to veriť?

Otec na nebesiach zjavuje v srdci človeka Krista.
Janik, musis si uvedomit ze podla Viktora zjavuje Otec v nebesiach v srdci cloveka Krista prevazne na Slovensku a v okolitych krajinach. Z nejakeho dovodu v Japonsku ho zjavuje len velmi ojedinele. Preto je tam tak vela vas sintoistov. Je tak Viktor?

Viktorrealita
Kontaktovať používateľa:

Log

Otec zjavuje v srdciach svojho ĺudu Krista a nie všetkým ľuďom. Kto všetko patrí k jeho ľudu, tak to vie Otec na nebesiach . Je to Božia vec .Takto Otcové deti prichádzaju k Otcu a to skrz Krista. Preto jeho oživené deti prijali darom viery Krista a preto k zvrchovanému Bohu hovoria Otec. No a Otec presne vie, ktorého oživil a ten aj pride k pravému Kristu a nikto ho nevytrhne z Otcovej ruky, lebo Otec je najväčším od všetkých a je zvrchovaným Bohom.

No a nie každý, kto o sebe tvrdí, že je kresťanom, tak je aj v Božích očiach kresťanom.

Janík

Neprečítaný príspevok od používateľa Janík »

V prvom príspevku odpoveď nebola alebo len zahmlená ale v druhom príspevku si použil vetu :
Otec zjavuje v srdciach svojho ĺudu Krista a nie všetkým ľuďom. Kto všetko patrí k jeho ľudu, tak to vie Otec na nebesiach.

v ktorej som pochopil tvoje rozmýšlanie, škoda že neodpovedáš priamo ale len citáciami religioznych textov.

Viktorrealita
Kontaktovať používateľa:

Log

Citujem z Písma, aby si nepovedal, že som na to prišiel sám od seba. Hoci aj tak tvrdíš , že je to vraj podĺa mňa.

To, že to hovorí sám Ježiš, tak to ignoruješ a nie len ty.

Ján6 44Nikto nemôže prijsť ku mne, keby ho nepritiahol Otec, ktorý ma poslal, a ja ho vzkriesim v posledný deň
Naposledy upravil/-a Viktorrealita v 23 Nov 2019, 17:38, upravené celkom 2 krát.

Janík

Neprečítaný príspevok od používateľa Janík »

Veríš písmu a je nemám prečo namietať. Aj v Japonsku je viacero náboženstiev nie len Shinto.

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní