Nahota v saune a wellness

Diskusia o všetkom ostatnom.
log
Dátum registrácie: 06 Nov 2017, 06:51
Kontaktovať používateľa:

Re: Nahota v saune a wellness

Neprečítaný príspevok od používateľa log »

Hosť napísal: 04 Dec 2019, 15:20
log napísal: 04 Dec 2019, 15:03
Hosť napísal: 04 Dec 2019, 10:27Moze byt krestan nudista?
Moj skromny nazor je ze moze byt aj nudista aj saunista.
Takze je v pohode chodit nahy napriklad vo wellness alebo nudaplazi?
Isteze.
Aj u lekara.

Neregistrovaný

Neprečítaný príspevok od používateľa Neregistrovaný »

student. napísal: 04 Dec 2019, 06:45 Aj ja s tým mám problém, som mladý a velmi rýchlo sa vzruším, preto nechodím na nuda pláž ani do sauny. Na druhú stranu Boh ma takto stvoril a stvoril tak aj prvých ludí a vobec to nevnímal ako nemorálne. Keby sme sa od malička videli nahých vôbec by nás to nevzrušovalo, bolo by to bežné.
Presne to iste si myslim aj ja, nahota by mala byt prirodzena.

Neregistrovaný

student. napísal: 04 Dec 2019, 06:45 Aj ja s tým mám problém, som mladý a velmi rýchlo sa vzruším, preto nechodím na nuda pláž ani do sauny. Na druhú stranu Boh ma takto stvoril a stvoril tak aj prvých ludí a vobec to nevnímal ako nemorálne. Keby sme sa od malička videli nahých vôbec by nás to nevzrušovalo, bolo by to bežné.
Pojem veřejnost je ošidný. Na veřejnosti v naši kultuře obnažování není dovoleno. Ostatní místa nahačů jsou vždy jen na určeném místě.
To, že nás Bůh stvořil nahé je jedna věc a druhá je ten oděv, pokud to vezmeme doslovně

student.

Neprečítaný príspevok od používateľa student. »

Hosť napísal: 04 Dec 2019, 15:56Presne to iste si myslim aj ja, nahota by mala byt prirodzena.
Mala by byť ale neni.
Všetci vidíme že v krajinách kde je teplo tak domorodé kmene žili úplne nahatí, ženy aj muži. Až prišli kresťania a tí im ukázali svojho boha a ten ženám káže aby sa obliekali, schovávali, a hanbili sa za nahotu a mali pocit viny. Nič dobré na tento svet kresťanstvo neprinieslo.

Neregistrovaný

student. napísal: 04 Dec 2019, 16:37
Hosť napísal: 04 Dec 2019, 15:56Presne to iste si myslim aj ja, nahota by mala byt prirodzena.
Mala by byť ale neni.
Všetci vidíme že v krajinách kde je teplo tak domorodé kmene žili úplne nahatí, ženy aj muži. Až prišli kresťania a tí im ukázali svojho boha a ten ženám káže aby sa obliekali, schovávali, a hanbili sa za nahotu a mali pocit viny. Nič dobré na tento svet kresťanstvo neprinieslo.
Ty chodievas nahy niekde?

student.

Neprečítaný príspevok od používateľa student. »

Hosť napísal: 04 Dec 2019, 16:56Ty chodievas nahy niekde?
Nie nechodievam. Hanbím sa za svoju nahotu. Aj ked vlastne všetci sme tam rovnaký plus mínus. Kto to vymyslel túto hru na obliekanie, zakrývanie, pocit viny, hanbu, strach. Kto to vymyslel????? že sa máme skrývať.

Neregistrovaný

Děda mráz

log
Dátum registrácie: 06 Nov 2017, 06:51
Kontaktovať používateľa:

Neprečítaný príspevok od používateľa log »

Hosť napísal: 04 Dec 2019, 17:27Děda mráz
No ak pominiem ze je dost zima chodit nahy, tak zostane otazka sexuality. Nikto nie je zvedavy na nahych muzov, to je jedno, ale za nahou zenou sa ideme potrhat. Preto by bolo dobre vypocut si sj zensky pohlad na vec, Lyda?

Neregistrovaný

Pěkná ukázka jednoduchého až primitivního myšlení. Odvozovat z názoru na nahotu to, že křesťanství nic dobrého na svět nepřineslo, je skutečně primitivní. Dobrý kandidát pro volbu určitých politických stran :D
Ne, nevidíme, že v zemích, kde je teplo žili domorodci úplně nazí. Praktikovaly či praktikují to pouze některé kmeny a někdy pouze částečně (pro určité příležitosti).Většinou je nahota navíc spojena s kultem daného kmene anebo je v daném prostředí praktická, v tom není žádná věda.

Rastislav

Neprečítaný príspevok od používateľa Rastislav »

student. napísal: 04 Dec 2019, 17:18Kto to vymyslel?????
Všetko vymyslel človek aj ty si niečo vymýšlaš aj ja, aj naši predkovia si niečo vymysleli a niečo len opakujú, zase len vymyslené. Pravda je relatívna.

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní